NOVEMBEROPPDATERING FRA HVERDAGEN MIN MED NYE BILDER :)

Jammen er det ikke tirsdag, og andre dag i den nye uken som er full av nye muligheter 🙂
 
 
Mannen min og jeg hadde en kjempekoselig og avslappende helg i helga. Fredagskveld var det avslapping med “Norske Talenter” og “Seinkveld” med Thomas og Harald” på TV’n. ¨
 
 
Lørdag brukte jeg dagen til å rydde i leiligheten, støvsuge og tørke støv. Om kvelden fikk vi besøk av et vennepar av oss, og vi koste oss med taco. Vi hadde en kjempekoselig kveld, pratet og lo 🙂
 
 
Søndag slappet vi av, og tok det med ro. Jeg heklet lekemus til katt med “godlukt” inni. Godlukt og godlukt fru Blom 😀 Mannen min påstår det stinker “gammelost”, og det er ikke akkurat godlukt 🙂 En ting er sikkert, og det er at kattene blir helt klin gærne av denne lekemusen 🙂 Når jeg har gitt mine katter en slik mus blir de helt spennville, og musa er partert på noen få sekunder.
 
 
Jeg skal ha musene ferdig til 28.november, for da skal vi i Aby- og somaliringen (interesseorganisasjonen for oss som har abyssiner og somali) arrangere Aby- og somalispesial på Adelkatten sin juleutstilling. Det blir kjempegøy, og vi har fått vite at det er nok påmeldte abyssinere og somali slik at vi kan arrangere rase BIS bare for oss som har abyssinere og somali 🙂 Det er første gangen i Norge at det arrangeres en rase BIS for abyssiner og somali, og vi abyssiner- og somalieiere som skal på utstillingen kan gi oss selv en stor applaus for at vi har greid å samle nok katter av rasene våre 🙂
 
 
I går mandag 09.11.2015 stod jeg opp som vanlig kl.08.00. Etter jeg hadde spist frokost, og drukket morgenkaffen min øvde jeg på fløyta, og været var kjempefint med lettskyet pent vær, og fin novembertemperatur. Tok på meg ytterklær, og gikk meg en trimtur. Det var kjempegodt 🙂 Jeg blir i godt humør når jeg får gå trimturene mine, og jeg koser meg, nyter den deilige og friske høstluften 🙂 Siden været var så fint var det kjempegøy å fotografere noen høstbilder. Temperaturen var 10 grader, og det er ikke mye som likner på vinter ennå nei. Jo lengre det holder seg bart uten snø, er jeg kjempefornøyd, og jo kortere blir vinteren 🙂 Det er når det blir snø og ujevnt underlag ute at jeg får vondt i hælene mine når jeg går turer, men da kommer jeg til å ta turen bort i treningsrommet på jobben til mannen min for å gå på tredemølla i 30 minutter 3 ganger i uka. Jeg vil holde formen ved like nå som jeg har bygd meg opp igjen etter den harde innkapslede lungebetennelsen jeg hadde i april i vår. Det har tatt tid, men jeg er på god vei. Fastlegen min sa det kom til å ta tid å bygge seg opp etter en lungebetennelse, og jeg måtte bare være tålmodig.
 
 
Ikke minst får jeg styrke i musklene før jeg skal opereres i ackillesscenen min når går, og det bra med tanke på opptrening etter operasjonen 🙂
 
 
I går ettermiddag var jeg på pr-komitémøte gjennom koret. Vi har sett på ny hjemmeside for koret, og ny logo vi kan bruke. Nå er vi nesten i mål, og det var målsetningen for 2015 🙂
 
 
I dag stod jeg opp kl.08.00, dusja, spiste frokost og tok min morgenkaffe. Ikke noe er som en stille og rolig morgen hvor jeg kan kose meg med morgenkaffe og lese avisen. Gikk så i gang med å øve på fløyta, og nå har jeg redigert bildene jeg tok på trimturen min i går. I kveld er det korøvelse, og vi begynner med julesanger til julekonserten vi skal ha 4.juledag 🙂 Ikke noe er som å synge i kor i førjulstiden, og det er kjempekoselig å øve på de fine julesangene 🙂
 
 
På torsdag er det “Kattens dag”, og vi i katteklubben hvor jeg er med skal vise kattene våre på butikken “Hund som hobby” 🙂 Det blir kjempegøy, og det er kjempegøy å få vise frem kattene våre til kundene som kommer innom butikken 🙂 Vi som er med får en 10 kg sekk med valgfri tørrfór fra RC (Royal Canin) 🙂 Selv skal jeg ha med Elvis på “Kattens dag”.
 
 
Fredag har jeg spillejobb i bisettelse, og om kvelden skal vi tremenninger/søskenbarn ha vår årlige lutefiskaften hjemme hos min tremenning 🙂 Tanken på lutefisk nå i november gjør at jeg får vann i munnen min 🙂
 
 
Beklager at jeg ikke har rukket å trekke “Månedens leser” for oktober måned, men jeg har ikke hatt tid til å gjøre det. Trekningen blir offentliggjort i løpet av morgendagen på bloggen min 🙂
 
 
Jeg kårer en “Månedens leser” for november måned i begynnelsen av desember måned. Absolutt alle som skriver kommentarer på kommentarfeltet mitt er med i trekningen. Om du kommenterer flere ganger på mine innlegg, har du selvfølgelig flere sjanser på å bli trukket ut som”Månedens leser” 🙂
 
 

 Her får dere se noen av bildene jeg tok i går på trimturen min, og håper dere liker bildene:

På bjørketrærne utenfor huset vårt er bladene på trærne falt av nå, og trærne står igjen nakent. Som om de venter på vinteren.

 
 

Nå står de aller fleste av trærne snaue uten blader, og venter på vinteren.

 
 

På noen trær henger det fremdeles blader med fine høstfarger på 🙂

 
 

Den fine novemberhimmelen sett under treet 🙂

 
 

 Blå november himmel over dette treet 🙂 

 
 

Ut på tur, aldri sur 🙂

 
 

Det største treet i parken hvor jeg fotograferte har fremdeles høstblader på grenene sine 🙂

 
 

Noen høstfargede blader hang igjen på grenene dette treet 🙂

 
 

Høstfargede blader på denne busken 🙂

 
 

Kjempefin november himmel sees gjennom disse trærne 🙂

 
 

Novembersolen bak skyen 🙂

 
 
Jeg ønsker alle mine kjære bloggelsere og bloggvenner en kjemepfin tirsdag 🙂 Ta godt vare på dere selv, og ta godt vare på alle de dere er glade i <3 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 thoughts on “NOVEMBEROPPDATERING FRA HVERDAGEN MIN MED NYE BILDER :)

 1. Hei Toril.
  Så mange fine bilder du har på bloggen din. Ja du trimmer for operasjon. Jeg skulle vel det jeg også, men når hoftene streiker da er det ikke moro. Skal på sykehuset i morgen før innleggelse den 23 nov da skal jeg skifte hofte. Men det går vel det også.
  Ha en fin kveld til deg og dine. Får gå å se etter kattungene som kom i natt og i dag. En er så pitte liten kunne vert to til men dem klarte jeg ikke å redde.
  Klem fra Randi

  • Randi: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂

   Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Jeg elsker jo å fotografere, og det mest perfekte været å fotografere når jeg går trimturene mine er når det er oppholdsvær. Plutselig kan jeg se solen gjennom noen trær som gir et fint lysglimt, og da er mobiltelefonen fort opp fra lomma for å ta bilder 🙂

   Håper det går bra med din opereasjon kjære Randi <3 Lykke til med den! Skal tenke på deg, og sende deg gode tanker <3 🙂

   Her håper jeg på at Elvis snart skjønner hvordan han kan pare, for nå må Dixie ha et kull. Foreløpig er Elvis ukonsentrert når han prøver å pare. Det er halvhjertet. Plutselig ser han en fugl på utsiden av stuevinduet, og det er mye mer interessant enn å pare 😀

   Gratulerer med kattunger <3 🙂 Gi de en kjempestor kos fra meg <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Det er kjempekoselig at du liker bildene jeg deler med dere på facebook instagram, snap og blogg, og det motiverer meg kjempemasse til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   Når jeg går turer, så kan jeg bli inspirert til å ta bilde av sollyset gjennom noen trær. Så enkle ting. Høstfargene på bladene har vært et av mine fotomotiver denne høsten. Gjennom bildene ser man hvor kjempefin høsten er når det gjelder farger ute i naturen 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Kerr kost å læs blogginnlegget ditt 🙂 Æg syns det e kost når du oppdatere bloggen din, skriv om kvardagen din og lægg ut bilda som du tar. Bildan din va kanonfine alle sammen. Hærregud så fint bilde av dæg. Du va fin på det bildet 🙂

  Æg ønska dæg ein fin ettermiddag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra det 🙂 Du aner ikke hvor stor pris jeg setter på at du og de andre bloggvennene/bloggleserne mine gir meg slike positive tilbakemeldinger på blogginnlegg og bilder 🙂 Det motiver meg til å fortsette å oppdatere bloggen min 🙂

   Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Jeg storkoser meg når jeg får lov til å fotografere motiver som jeg synes er fine. Fotografering er en av mine største hobbyer 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 3. Du er så flink som går trimturer flere ganger i uka 🙂 Jeg er imponert over deg 🙂 Det er smart av deg å styrke foten før du blir operert, og nå har du et bra grunnlag til å begynne opptreningen når du er ferdigoperert.

  Bildene dine er som vanlig supre, og så søt du er på bildet 🙂 Det ser ut som du stråler om dagen, og det vises at du har det bra 🙂

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg 🙂 Setter kjempestor pris på tilbakemeldingene du gir meg 🙂

   Det er kjempeherlig å gå mine trimturer, og jeg merker jo stor forskjell på formen fra jeg begynte å gå tur i begynnelsen av august. Blir i mye bedre humør, og bare den halvtimen med trimtur hjelper på formen min 🙂 Nå er det gått inn i den daglige rutinen å gå turer mandag, onsdag og fredag. Jeg er til fysioterapeut mandag og onsdag, og da passer det kjempefint med en trimtur før jeg skal på behanlding 🙂

   Tusen takk for tilbakemeldingen på bildet av meg selv! Setter kjempestor pris på det 🙂 Ja gjett om jeg har det bra 🙂 Det kan jeg med hånden på hjertet si 🙂 Føler at dagene mine er fylt med lystbetonte gjøremål som gi meg mye tilbake som person og menneske 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Gry: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg! Setter virkelig kjempestor pris på tilbakemeldingen om bildene mine 🙂

   Når jeg går trimturene mine, har jeg alltid øyne åpne for om jeg ser et fint motiv jeg kan fotografere. Hvis jeg ser solen skinne gjennom noen trær, er det et motiv som jeg synes gir fint lys på bildet 🙂 Jeg liker godt å ta bilder av høstfargede blader, for det minner meg om at høsten er kjempefin årstid med alle naturens kjempefine farger 🙂

   Jeg føler jo selv også at jeg har en variert og kjempespennende uke med gjøremål som gir meg kjempemasse tilbake 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 4. Nå har jeg lest de fine blogginnleggene dine snuppa mi;)) Og jeg har kost meg med formiddagskaffe. Jeg har ryddet og vasket huset for helgen. Og nå er det rent her;))

  Herlighet så råherlige bilder du har tatt;)) Jeg blir motivert av deg til å ta bilder med mobilen min når jeg er ute og går tur. På de bildene du tar ser motivet så enkle ut. Og det enkleste er det beste;))

  Fineste snuppa mi;)) På bildet av deg selv var du råfin;))

  Nam;)) Lutefisk er rågodt da. Det pleier vi alltid å ha i mellomjula;)) Hele familien er helt gal etter lutefisk. Lutefisken i seg selv er en kjedelig fisk. Og det hadde ikke vært så godt uten alt tilbehøret;))

  Ha en fin fredag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Fin uke på leirskole sammen elevene;)) Snart er det advent og førjulstid. Men respekter at jeg liker julen selv om du ikke gjør det.My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen min 🙂 Du aner ikke hvor stor pris jeg setter på tilbakemeldingene du og de andre bloggvennene/bloggleserne mine gir meg 🙂

   Etter jeg stod opp i dag, spiste jeg frokost, og til slutt rydda jeg i leiligheten vår. Så gikk jeg meg en trimtur, før jeg gikk bort til kapellet hvor jeg skulle spille fløyte i bisettelse. Det gikk kjempebra 🙂

   Så kjempegøy at jeg inspirerer deg da! Når jeg går tur, ser jeg alltid etter motiver som er enkle å fotografere. Jeg tar jo bilder med mobilkameraet. Det krever oppholdsvær, for regn på linsa gir et uklart bilde. Hvis jeg ser solen skinne gjennom grenene på noen trær, er det et motiv som gir fint lys. Ikke minst å fotografere høstfargede blader minner meg på hvor kjempefin høsten er med alle dens farger 🙂

   Jeg gleder meg kjempemasse til lutefiskkveld i kveld, og det skal bli kjempekoselig å treffe tremenningene mine 🙂 Kommer en tremenning og hennes mann fra Oslo, og det blir kjempekoselig å treffe dem 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Du aner ikke hvor hyggelig det er å åpne bloggen din når nydelige bilder lyser mot meg;=) Jeg er veldig imponert over hvor flink du er til å ta nydelige bilder, og du får frem alt i bildene dine.

  Du motiverer meg meg også, for jeg har prøvd meg frem å fotografere ulike høstmotiver i høst jeg også. Det er veldig gøy når du føler at bildene blir fine;=) Jeg har har dårlig selvtillit på meg selv når jeg tar bilder, for jeg tror at bildene mine ikke er fine nok til og deles på sosiale medier. Min kjære mann sa at jeg måtte prøve å gjøre det, for han syntes bildene mine var fine;=)

  Ha en fin mandag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Høstens hverdag hos oss;=)My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge