EN OPPDATERING OM DEN SISTE UKEN + BILDER FRA LUTEFISKAFTENEN VÅR :)

Så skriver vi torsdag 19.11.2015, og det er den nest siste arbeidsdagen før vi kan ta helg 🙂 Jeg håper du har hatt en kjempefin torsdag, og ei kjempefin uke så langt?
 
 
Husk det er dagene dine blir så bra som du vil ha dem 🙂 Møter vi dagene med positivitet, får vi positivitet tilbake 🙂 Selv kan jeg ha mye smerter i leddene mine når jeg våkner om morgenen, men jeg vil ikke at smertene i leddene mine skal ødelegge dagene mine. Jeg har to valg. Det ene er å sette meg ned, og synes synd på meg selv, og det andre er å fokusere på alt det positive jeg har rundt meg, og som jeg gleder meg over å få gjøre 🙂 Selvsagt har man lov til å si at man har en dårlig dag med smerter, men for meg personlig gjør det ikke meg friskere å sette meg meg og synes synd på meg selv.
 
 
Fredag 13.11.2015 var vi noen tremenninger/søskenbarn samlet hjemme hos min tremenning på vår årlige lutefiskaften. Det var kjempekoselig, og lutefisken var kjempegod 🙂 Fisken var fast og fin i kjøttet, og lett å få av skinnet.
 
 
Det var kjempekoselig å treffe min tremenning og hennes mann som kom fra Oslo for å være sammen oss den kvelden, og det var kjempekoselig å treffe den tyske kjæresten til min tremenning, hans arbeidskollega (Martin), og Martin sine foreldre 🙂 Vi hadde en kjempekoselig kveld, pratet og lo mye 🙂
 
 
Lørdag 14.11.15 kom min mor en tur ned på besøk til oss, og det var kjempekoselig. Vi drakk kaffe og hadde en kjempekoselig stund sammen henne 🙂

 
 
Mandag 16.11.2015 var jeg hjemme om dagen, og jeg fikk meg en god øvingsdag på fløyta. Etter noen timer med øving gikk jeg trimturen min bort til fysioterapeuten min, for jeg hadde time til fysioterapeut med skulderen.
 
 
Tirsdag formiddag 17.11.15 hadde jeg spillejobb i bisettelse om dagen, og når jeg kom hjem forberedte jeg meg på sangene vi skulle synge på korøvelsen om kvelden. Vi skal ha konsert i februar med tema: “Frihet”, og da må vi kunne sangene utenat. Temaet “Frihet” passer kjempebra i disse dager når det skjer så mye rundt i verden. Det betyr også at vi som korsangere må legge ned en innsats, lære oss stemmer og øve i mellom korøvelsene.
 
 
Om kvelden var det korøvelse, og det var kjempegøy. Det slår aldri feil. Vi kan være så slitne og trøtte når vi kommer på koret, men etter korøvelsen er vi opplagte. Selv må jeg alltid koble av et par timer etter jeg kommer hjem fra korøvelse. Det er håpløst å legge seg med en gang, for da ligger man med korsanger på hjernen.
 
 
I går onsdag 18.11.15 møtte jeg en venninne på Egon hvor vi tok oss en kaffe. Det var kjempekoselig å treffe henne igjen. Hun bor i Nord-Norge, og vi gikk sammen på folkehøgskole for 32 år siden. Vi drakk kaffe, og fikk pratet 🙂 Det er kjempekoselig å høre om familien hennes, ungene og barnebarna hennes 🙂
 
 
Kl.15.00 var jeg på redaksjonsmøte i Bel Canto. Bel Canto er koravisen til Norges Korforbund Sør-Trøndelag. 01.12.2015 er det tid for ny avis som skal ut til alle korene i Sør-Trønedelag, og vi gikk over for å se hva slags stoff vi hadde til denne utgaven 🙂
 
 
På lørdag 21.11.2015 skal vi i katteklubben jeg er med i ha årets Generalforsmaling, og etter Generalforsamlingen skal vi ha sosialt samvær med pizza og god mat 🙂 Planen for helgen er også å bade Dixie og Elvis, for de skal være med Adelkatten sin utstilling på Letohallen neste helg 🙂
 
 
Ute er det betraktelig kjøligere temperatur, og det er vasskaldt som vi sier her i Trøndelag. Det merker jeg på leddene mine. Jeg er mye mer stiv i hæler, ankler og andre ledd nå enn tidligere i høst. Enn så lenge har ikke snøen kommet, og jo lengre det går før snøen kommer, jo bedre. Er absolutt ikke noe vintermenneske!
 
 
I leiligheten vår har vi vedovn, og det er kjempegodt 🙂 Vi har vært så heldige å få gratis ved. Mannen min hjalp broren sin med å hugge ned et tre, og av det treet er det blitt ved som vi kan fyre med til vinteren 🙂
 
 
Akkurat nå sitter Elvis og Dixie i vinduskarmen. Ute i treet i hagen er det småfugler i treet, og tennene på Elvis og Dixie klaperer som et løst gebiss der de sitter 🙂 Etter mange år som katteier synes jeg det er kjemepgøy å se kattene sitte der i vinduskarmen når de ser på småfuglene. Du ser bare munnen går opp og igjen, og du hører at tennene klaprer 🙂
 
 

Tenke å dele noen bilder, og håper dere liker bildene mine 🙂

 
 

Lutefisken vi spiste 13.11.2015 hjemme hos min tremenning 🙂

 
 

To av mine tremenninger samlet på lutefiskkvelden 🙂

 
 

Meg selv på lutefiksmiddagen 🙂

 
 

Dahls julebrus er det aller beste julebrusen 🙂 Den første julebrusen jeg smakte i år 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 thoughts on “EN OPPDATERING OM DEN SISTE UKEN + BILDER FRA LUTEFISKAFTENEN VÅR :)

  • Lillja: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Ukene flyr fort av gårde, og det skjer ett eller annet hver eneste dag 🙂

   Ja jeg er helt enig! Lutefisk er kjempegodt, og jeg også elsker lutefisk 🙂 Den må være fast.

   Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 1. Artig å lese det fine innlegget ditt snuppa mi;)) Bildene var som vanlig råfine. Og du var søt på bildet;)) Lutefisk er godt. Og jeg gleder meg til å spise det i mellomjula hjemme hos mamma og pappa;))

  Det er kaldt i Oslo også. Og det er bare å kle godt på seg med vinterjakke, skjerf, votter og lue.

  Ha en fin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Fin uke på leirskole sammen elevene;)) Snart er det advent og førjulstid. Men respekter at jeg liker julen selv om du ikke gjør det.My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen 🙂 Setter kjempestor pris på tilbakemeldingene om bildene mine, for det motiverer meg til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   Ja jeg er helt enig! Lutefisk er kjemepgodt, og jeg elsker lutefisk 🙂 Den må være fast.

   Hos oss har noe av snøen smeltet, og i dag er det mildvær igjen. Meldt mildt resten av uka 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Hei Toril
  Moro å lese dine blogger du skriver så knakende godt.
  Her foregår det ikke så mye som hos deg, men her går det i det vanlige. På fredag skal jeg levere mine huskatter hos vet pga det er ingen som vil ha dem her nede så min vet skal ta dem med seg til omplassering i Trondheim.
  Ellers så har vi fått 3 små balier Hedda sine. Tror det er 1 gutt og 2 jenter og så tror jeg det blir 1 blå og 2 lilla. Passert dårlig med kattunger nå når jeg skal legges inn på sykehuset på mandag jeg skal skifte hofte. Men heldigvis så er mannen min hjemme så han kan se etter dem mens jeg ligger på sykehuset.
  Her har jeg lagt i ovnen som du sier det er godt og fyre i ovnen.
  Ha en fin helg Toril
  Hilsen Randi og pusene.

  • Randi: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Setter kjempestor pris på tilbakemeldingen du gir meg om bloggen min, og det er kjempekoselig å få kommentarer fra deg <3 🙂

   Så kjempegodt at pusene får nye hjem da <3 🙂 Gratulerer så mye med smånurk 🙂 Håper alt går bra med nurkene?

   Håper at hofteoperasjonen går bra, og at du kommer deg fort på føttene igjen. Tenker masse på deg <3 🙂 Hoftoperasjon nå, og hofteoperasjon før er jo to forskjellige ting.

   Ønsker deg og kattene en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 3. Kjekt å lese bloggoppdateringen din. Jeg kom hjem i går kveld etter å ha vært på kurs i Molde i tre dager. Kurset har vært interessant. Det ble ikke mye tid til å se Molde, men litt fikk vi sett.

  Kjekt å se de fine bildene dine, og det ser ut som dere hadde en fin kveld 🙂 Lutfisk er helt greit, men ikke det beste jeg får. Vi spiste ikke så mye lutfisk da jeg vokste opp, for mamma og pappa var ikke så begeistret for det. Gubben liker lutfisk.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar på blogginnlegget mitt 🙂 Så ut som du hadde noen kjempefin dager på kurset i Molde. Det er jo faglig inspirasjon å være på kurs, og man får jo nye impulser også 🙂

   Det virker som om at enten så liker man lutefisk, eller så liker man ikke lutefisk. Det er en vanesak tror jeg. Lutefisken må være fast, for bløt lutefisk er ikke så delikat å spise. Selve lutefisken i seg selv er jo en kjedelig fisk, og det er tilbehøret som gjør lutefisken god.

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Koselig blogglesing denne fredagskvelden, og det er like koselig hver gang å lese om dine daglige gjøremål. Du må være litt av en energibunt med alt det du foretar deg.

  Koselig at dere har en slik tradisjon med lutefisk før jul. Lutefisk hører med før jul, og det skal kjæresten min og jeg spise på søndag sammen våre barn 🙂

  Fint å få se bilder fra lutefiskkvelden deres 🙂

  Jeg ønsker deg en fin kveld 🙂

  Bloggklem fra Gry
  Gry recently posted..Fin helg med kjæresten, og jeg er i gang med nytt hekleprosjekt 🙂My Profile

  • Gry: Tusen takk for kjempekoselig kommentar på blogginnlegget mitt 🙂 Ja hverdagen min er variert med gjøremål som jeg bare elsker å gjøre 🙂 Kjempekoselig at du likte bildene mine, og jeg setter kjempestor pris på tilbakemeldingene på bildene mine, noe som motiverer meg til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   Lutefisk er kjempegodt, og det er en kjempekoselig tradisjon at tremenninger/søskenbarn samles i november til en lutefiskmiddag 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 5. Æg ælska lutefisk førr vi et alltid lutefisk på bittelille julaften. Da e deg knallgodt med lutefiskmiddag førr at ræsten av jula bli det stort sett bærre tunge kjøttmiddaga. Æg fekk vann i kjæften da æg så bilde av lutefisken :p

  Æg e enig at den julebrusen dær e den bæste førr den lika æg også 🙂

  Fin du va på bilde av dæg.

  Æg ønska dæg ein fin fredags kveld 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri: Tusen takk for kjempekoselig kommentar på blogginnlegget mitt 🙂 Kjempekoselig at du likte bildene mine, og det motiverer meg til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   Lutefisk er kjempegodt, men lutefisken må være fast. Hvis ikke er det litt udelikat å spise den.

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

  • Nabokjerringa: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Der har du så rett så rett. Jeg er nok slaven til kattene mine, og det vet de godt å unytte 😀

   Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Setter pris på det 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

 6. Veldig hyggelig å lese det koselige blogginnlegget ditt, og når jeg så bildet av lutefisken fant jeg ut at det skal vi ha til middag en dag i uken her. Barna, mannen min og jeg er veldig galde i lutefisk, og den tradisjonen må vi ha før jul hvert eneste år;=)

  Veldig fine bilder, og du var veldig fin på bildet;=)

  Ha en fin mandags ettermiddag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Høstens hverdag hos oss;=)My Profile

  • Catzy: Tusen takk for kjempekoselig kommentar på blogginnlegget mitt vennen 🙂 Setter kjempestor pris på slike tilbakemeldinger, for det motiverer meg til å fortsette å dele bilder med dere 🙂

   Lutefisktradisjonen vi tremenniner/søskenbarn har i november har vi holdt på med siden 2011. Det er en kjempekoselig tradisjon 🙂

   Lutefisken må være fast, for hvis ikke er den litt udelikat. Det er jo tilbehøret som gjør lutefisken, for selv lutefisken er jo en kjedelig fisk.

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 7. Lutefisk er førjuls- og julemat ja, og det er noe av det beste jeg vet 🙂 Lutefisk er et must i jula.

  Jeg er enig. Julebrusen der er den beste, og helst på flakser 🙂 Jentene var ikke sene om å kjøpe julebrus da den kom i butikkene 🙂

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar på blogginnlegget mitt 🙂 Vi søskenbarn/tremenninger har hatt lutefisktradisjonen vår siden 2011, og det er kjempekoselig når vi treffes. Har så mye å prate om, og praten og latteren sitter løst rundt bordet når vi treffes ja 🙂

   Selve lutefisken i seg selv er kjedelig å spise, og det er jo tilbehøret som gjør lutefisken så god 🙂

   De fleste tenåringer elsker julebrusen, og ungdommene er de første til å kjøpe julebrus når den kommer ut for salg i butikkene 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge