Get Adobe Flash player

NYE BILDER AV GODPUSENE NADINA, DIXIE ROSE OG ELVIS <3 :)

Nå klager voksenkattene i kor her! De mener bestemt at kattungene har fått alt for mye plass på bloggen de siste ukene, og mener at det er på tide at matmor nå legger ut nye “outfitbilder” av dem. 
 
 
Ja, ja! Som en god matmor og “slave” jeg er for kattene mine, gjør jeg hva de sier at jeg skal gjøre. Da slipper jeg å bli oppsagt som “slave” og matmor 🙂 Hva gjør man ikke for dyrene sine 🙂 
 
 

HER ER NOEN NYE BILDER AV NADINA, DIXIE ROSE OG ELVIS:

 
 

200216_nadina4

Godpusejenta Nadina slapper av på puta si i sofaen <3 :) 

 
 

270216_nadina2

Godpusejenta Nadina <3 :) Foto: Marit Åsegg

 
 

060216_dixie_ammer_kattungene4

Godpusejenta og supermamma Dixie Rose koser seg som kattungemamma <3 :)

 
 

270216_dixie2

Godpusejenta Dixie Rose <3 :)

 
 

270216_elvis2

Godpusegutten og pappa Elivs <3 :)

 
 

020316_elvis4

Godpusegutten Elvis <3 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Responses to “NYE BILDER AV GODPUSENE NADINA, DIXIE ROSE OG ELVIS <3 :)”

 • Irene:

  Det var kost at du delte bilder av Nadina, Dixie og Elvis. Jeg skjønner at de også vil at du skal legge ut skrytebilder av hvor fine de er <3 Det er bra at du hørte på dem, for da fikk vi som leser bloggen din se fine bilder av dem 🙂

  Jeg har sagt det mange ganger at jeg synes Nadina ser så skummel ut i blikket sitt, og det syns jeg er tøft. Hun har et blikk som skremmer den nærmeste mus i nærheten 🙂 I fanget kommer alltid Nadian og legger seg <3

  En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

 • Siri Elise:

  Åh hærregud kerr kanonfine bilda av kattan og særlig det bilde av ho Dixie 🙂 Førr ei fin hokatt 🙂

  Æg syns det va koslig å sjå bilda av voksenkattan din 🙂

  Æg ønska dæg ein fin tirsdag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

 • Kjekt å få se nye bilder av de voksne, og jeg synes det virkelig er vakre alle tre 🙂 Det jeg syns er kjekt å se er de forskjellige uttrykkene de har. Nadina ser streng ut, Dixie ser overlegen ut og Elvis ser spørrende ut 🙂

  Fin, fin ettermiddag til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

 • Åhhhh sååå artig at du har tatt nye bilder av Nadina, Dixie og Elvis som du viser oss snuppa;)) Og jeg eeelsker kattene dine. De er råherlige alle tre;)) Og Elvis da som bare jumpet opp i fanget mitt uten å kjenne meg da jeg traff deg;))

  Jeg gleder meg helt vilt til å komme hjem til Trondheim. Og jeg gleder meg til å få treffe deg og de tre store og de tre små;)) Vi kjører oppover lørdag 19.mars. Og planen er å ta en tur på utstilling på søndagen for å treffe deg og se på andre katter;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Mobbeofre som selv blir skifter roller til å bli en mobber og sosiale samhandlingsregler på internettMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

iDEAL of Sweden:

Quality Hotel Panorama:

Instagramprofilen min:

Instagram

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats