GODT NYTT ÅR! FØRSTE DAGENE JANUAR 2018 :)

Riktig godt nytt år kjære bloggvenner, blogglesere og følgere 🙂 Jeg håper dere har hatt en fin jule- og nyttårsfeiring? Det hadde jeg 🙂 
 
 
Om dagen på nyttårsaften var jeg på treningssenteret og trente. Det ble en kjempegod overkroppsøkt. Kl.18.00 var vi over til naboene våre og spiste kalkun og drakk kaffe. Vi satt og pratet, og hadde en kjempekoselig kveld 🙂 
 
 
Kl.23.45 gikk mannen min og naboen vår bort på Elgeseter bro for å se på rakettene. Jeg var inne sammen kattene. På nyttårsaften når rakettene smeller som verst vil jeg være sammen med kattene. Selv om de ikke er livredde ser jeg at de ikke liker smellene. Elvis satt i vinduskarmen og tittet ut. Nadina lå på puta si i sofaen og iakttok Elvis. Dixie lå og varmet seg ved varmeovnen, og hun iakttok også Elvis. Jeg la merke til kroppsspråket deres at de ikke likte helt hva som skjedde. Hvis en av kattene hadde vært livredd ville nok det smittet over på de andre også. 
 
 
Mannen min kom hjem kl.00.15, og han sa han var litt skuffet over fyrverkeriet fra Festningen siden det var så kort. Senere kom det frem at de måtte stoppe fyrverkeriet fra Festningen fordi en hund hadde løpt mot området. Fyrverkeriet startet igjen kl.00.50. 
 
 
Mannen min og jeg slappet av med filmen “100 åringen som rømte ut gjennom vinduet”. Det var en kjempemorsom film 🙂 
 
 
01.01.2018 hentet vi min mor ned på besøk til oss, og vi spiste middag og drakk kaffe. Kl.19.00 kjørte vi min mor hjem. Vi hadde en kjempekoselig og avslappende nyttårsdag 🙂 
 
 
I dag hadde jeg tenkt å trene, men jeg hadde en dårlig dag med hælene mine. Når jeg har slike dager med hælene min må jeg lytte til kroppen min, og ta det med ro. Det er noe som fysioterapeuten min sier klart i fra til meg. Restitusjon for meg er kjempeviktig. Dermed blir første for meg i 2018 hos fysioterapeut på torsdag og trening på treningssenteret på lørdag. Da skal jeg trene sammen en venninne av meg. Alltid kjempekoselig å trene sammen noen 🙂 Jeg legger ikke press på meg selv at jeg må trene tre dager i uka. To dager i uka er bedre enn ingen. 
 
 
Min inspirasjonskilde til trening og livsstilsendring har jeg kun fått fra jentene som snapper for Team Jeg Liker, Vekt Jeg Liker og Team Livsstil. Jentene/damene i Vekt Jeg Liker og Team Livsstil har noe av de samme utfordringene som jeg også har. Synes det er kjempeflott at snappere kan være til inspirasjon for hverandre!
 
 
Jeg snapper også om treningen og livsstilsendringen min, og de som følger meg har uttrykt at jeg inspirerer dem. Blir kjemperørt når de kommer med slike tilbakemeldinger <3 🙂      Var som sagt på ultralyd med Nadina i dag, og jeg fikk det bekreftet at Nadina var drektig 🙂 Tenk at det kommer kattunger i februar <3 🙂 Jeg gleder meg kjempemasse, og er spent på å se kjønn og personlighet på kattungene. Kattungene er ikke gamle før de viser litt av personlighetene sine. Husker kullsøsteren til Dixie da hun ble født. Vi hadde ikke mer fått henne ut av fosterhinna før hun mjauet utålmodig og høyt, og nesten greide å rive av navlestrengen sin. Vi måtte forte oss å få av navlestrengen. Hun krøp målrettet bort til mamma Nadina sin patt for å finne melkebaren 🙂 Du ser også tidlig hvilken kattunge som skal erte og sloss med søsknene sine, og du ser også den kattungen som kanskje er litt mer forsiktig enn de andre kullsøsknene sine 🙂      Jeg kommer til å oppdatere bloggen min med mer nytt om Nadina sin drektighet og med bilder og videoer av kattungene når de blir født 🙂 I tillegg kan dere som ønsker det følge meg på instagram: abynadina og snap chat: abyhakrilas
 
 
I kveld var det første korøvelse i 2018, og nå har vi begynt å øve på en Beatleskonsert vi skal ha i mars 2018. Det blir kjempegøy 🙂 Gleder meg kjempemasse. Selv om jeg har hørt musikken til Beatles, har jeg ikke noe særlig forhold til gruppa. Det er musikalsk utviklende å synge denne sjangeren, for det blir noe helt annet enn å synge klassisk, og nettopp det utvikler oss som korsangere 🙂 
 
 
Akkurat nå har vi en kjempefint vintervær hos oss. Det er ca. 3 år siden vi hadde skikkelig vinter sist gang. Ved juletider de tre siste årene har det jo nærmest vært bart ute, og lite som har minnet om jul. Vi fikk snø noen dager før jul, men så kom det mildvær og regn. Vi hadde snø julaften, og det var kjempekoselig 🙂 1.juledag snødde det igjen. Siden da har snøen lagt, og det gav den kjempevakre julestemningen som vi i Trøndelag har savnet de siste årene. På nyttårsaften på dagen var det kaldt, men det ble mildere om kvelden. 01.01.2018 var det mild, og i dag har det vært mildt. Når jeg nå kikket på gradestokken var det minus 3 grader ute, og det er meldt kaldere. 
 
 
Jeg er over hodet ikke et vintermenneske, men hvis det skal være vinter ønsker jeg en stabil vinter hvor snøen ligger. Det verste jeg vet ved vinteren er når det er is og holkeføre, og det gjør at jeg får smerter og betente hæler fordi jeg går skeivt. 
 
 
Ønsker å dele noen bilder med dere som ble tatt nyttårsaften. To av bildene er det mannen min som har tatt 🙂 
 
 

Kjempefin ettermiddagshimmel over Trondheim/Lerkendal nyttårsaften 🙂 

 
 

Raketter sett fra Festningen i Trondheim 🙂 Foto: Mannen min

 
 

Raketter fra Festningen i Trondheim 🙂 Foto: Mannen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “GODT NYTT ÅR! FØRSTE DAGENE JANUAR 2018 :)

 1. Godt nytt år snuppa mi;))

  Eeendelig er det helg igjen. Det var hardt å stå opp tirsdag morgen for å dra på jobb. Og jeg kunne betalt mye for å sove lengre.

  Vi koste oss nyttårsaften hjemme hos mamma og pappa med kalkun. Begge storesøstrene mine og familiene deres kom. Ungene våre koste seg de også. Klokka tolv gikk vi ut for å se på rakettene.

  Vi reiste fra Trondheim mandag klokka 12.00. Og vi var hjemme i åttetiden om kvelden.

  Råkoselig å lese om hvordan nyttårsaften var for dere;)) Jeg skjønner deg godt at du ikke vil dra bort fra kattene dine på nyttårsaften. Snuppa vår fikk være på badet hjemme hos mamma og pappa. For hun er redd når det rakettene smeller.

  Eldstegutten ble med hjem til Oslo hvor han skal være til søndag. Han begynner på studiet igjen på mandag. Og han ville hjem for å treffe kameratene hans. Det var råkoselig at han ville bli med hjem;))

  Råfine bilder;)) Og bildet av himmelen som du har tatt var råfint;))

  Vi snakkes;))

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..En liten oppdatering med bilder;))My Profile

 2. Godt nytt år til deg, mannen din og kattene 🙂 Takk for sist på vennetreffet vi hadde. Det var virkelig en kjekk og trivelig kveld 🙂 Jeg koste meg glugg 🙂

  Kjekt å lese om nyttårsfeiringen deres. Lucia er helller ikke vettskremt men hun liker ikke rakettene. Hun gjemmer seg litt bort. Vi lar henne aldri være alene på nyttårsaften. Det kunne jeg aldri tenkt meg å gjøre. De som reiser fra kattene eller hundene sine på nyttårsaften er noen egoister.

  Stå på med kostholdsendringene dine. Jeg synes du er virkelig flink for det du har klart i 2017 er fabelaktig 🙂 Det vistes godt på deg at du har gått ned, og det sa jeg til deg da jeg traff deg.

  Jeg gleder meg til å følge med på Nadinas drektighet og kattungefødsel på facebook, blogg, insta og snap 🙂

  Fin, fin ettermiddag til deg, mannen din og kattene dine

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

 3. Godt nytt år 🙂 Enten vi vil innrømme det eller ei er den første uken i januar passert. Takk for en flott treningsøkt på treningssenteret i dag tidlig 🙂 Jeg kommer til å bli støl i morgen, men det er verdt det. Det er koselig å bli med deg å trene, og jeg er imponert over hvor teknisk flink du er på apparatene 🙂

  Jentene syntes det var hardt å begynne på skolen igjen etter juleferien, for de har snudd opp ned på døgnet i jula. Det hører med til ungdommene. Jeg var heldig og begynte min arbeidsuke med seinvakt. Det var godt det 🙂

  Maco er heller ikke så engstelig av seg på nyttårsaften. Han ligger stille, og jeg tror hele huset kunne ha rast sammen før han har reagert 🙂 Sløvsekken 🙂

  Koselig å høre at nyttårshelgen deres ble fin 🙂 Du går en spennedne januar imøte du med Nadina og kattunger 🙂 Jeg håper alt går bra med fødselen hennes 🙂 Det blir koselig å stikke innom til en kopp kaffe og kattungekos før seinvaktene på jobben 🙂

  En riktig fin helg ønskes deg videre 🙂

  Godklem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge