GODT NYTT ÅR 2019 :)

Riktig godt nytt år til alle mine kjære blogglesere og bloggfølgere! Vi skriver 03.01.2019, og foran oss står et blankt år med blanke ark, og fargestifter til 🙂
 
 
Vi kan velge om det nye året skal bli bra og ikke, for hvis vi møter det nye året med “Æsj”, “Isj” og negativitet kan året bli et negativt år. Da mener jeg våre holdninger og tanker på det personlige plan og våre tankemønstre på forskjellige ting.
 
 
I løpet av ett år kan også utenforstående personlige hendelser skje. Slike hendelser kan vi ikke styre, og slike hendelser skjer oss alle sammen før eller siden. Noen ganger kan utenforstående personlige hendelser være vonde å oppleve, og vi trenger tid på å fordøye disse hendelsene. Før eller siden klarer vi å få de vonde hendelsene på avstand, men tiden det tar varierer fra person til person.
 
 
Jeg håper i det nye året at dere tar vare på dere selv, for det er like viktig å ta vare på seg selv, være snill med seg selv, og ikke minst verdsette seg selv med gode tanker mot oss selv. Det er oss selv som er de verste kritikerne, og vi er flinke til å snakke oss ned på ting man gjør i hverdagen. Jeg tror dette er pga den fordømte “Janteloven” at man ikke skal tro man er noe som gjør at man snakker nedsettende om seg selv. I følge samfunnet skal man ikke skryte for mye av seg selv, for da blir man oppfattet som kvalmende selvgod.
 
 
Vi har lov til å si at vi er fornøyde med oss selv, er fornøyd med noe vi gjør og tar oss til og vi har lov til å selv mene at vi er god nok som vi er. Absolutt alle mennesker er og blir gode nok <3 🙂
 
 
4.juledag 28.12.2018 var det duket for årets faste tradisjon, nemlig førjulskonsert i kirken sammen med korpset, mannskoret og et lite familiekor. Jeg prøvde meg med å synge, men hosten satte dessverre en stopper for sangen. I stedet hjalp jeg til med å dele ut program til publikum som kom på konserten, og jeg var med på å samle inn kollekten etter konserten var ferdig 🙂
 
 
Etter konserten var ferdig var vi i koret på kurvfest hjemme hos en i koret, og det var like kjempekoselig som det alltid er 🙂 Alle sammen som var på festen hadde med seg litt mat hver, og vi satte maten på et bord slik at alle kunne forsyne seg 🙂 Det ble en kjempekoselig fest 🙂
 
 
5.juledag 29.12.2018 om kvelden var jeg på årlig vennetreff ved venner fra videregående skole. Vi som er på festen er venner som vi hang sammen med på videregående skole og flere venners venner. I går var vi 20 stk som møtte opp. Først var vi på en restaurant og spiste. Der satt vi i 2 1/2 time. Etterpå dro vi hjem til ei av de som var på festen hvor vi fikk kaffe og kaker. Det var kjempekoselig å treffe folkene igjen. Noen av de vi hang sammen med bor ikke i Trondheim lengre, men de kommer hjem til familiene sine for å feire jul, mens noen andre kommer ens ærend til Trondheim kun for å være med på denne vennefesten 🙂 Dette vennetreffet har vi hatt i mange år, og det er alltid like kjempekoselig å treffe alle igjen 🙂
 
 
Nyttårsaften 31.12.2018 var vi invitert hjem til broren til mannen min (min svoger), min svigerinne og sønnene deres.
 
 
Vi fikk kjempegod kalkunmiddag med tilbehør. Det var kjempegodt. Etterpå koste vi oss med kaffe og kaker, og vi satt og pratet 🙂 Vi holdt også på med quiz, og det var kjempegøy 🙂
 
 
Kl.22.45 kjørte vi hjem, for vi ville hjem til kattene når rakettene begynte å smelle som verst. Fra før vet jeg at Dixie, Nadina og Elvis ikke bryr seg så mye om rakettene selv om jeg ser at de er litt mer stresset enn vanlig. Jeg var spent på Hera sin reaksjon siden hun aldri hadde opplevd raketter før. Hera likte seg ikke. Hun som normalt er det tøffeste av dem alle var engstelig, og visste ikke helt hva hun skulle gjøre.
 
 
Da klokken var 23.50 gikk mannen min og naboen vår bort ved Studentersamfunnet for å se på rakettene fra Kristiansten Festning. Jeg var hjemme sammen kattene. Det verste man kan gjøre når man har dyr er og synes synd på dem ved å trøste dem. Da signaliserer vi at nyttårsaften er en skummel dag. Jeg har alltid bare vært i samme rom som kattene uten å si for mye. De har fått litt ekstra godmat, og det har holdt. Selv om jeg skjønner at de ikke liker rakettene er det viktigste å være rolig og trygg. Selv om Hera var stresset så roet hun seg når hun så at de tre andre var rolige. Dermed ble ikke hun stresset selv om hun ikke likte rakettskytingen.
 
 
Mannen min kom hjem igjen ca.kl.00.30, og vi ble sittende å slappe av før vi fant sengen.
 
 
01.01.2019 stod vi opp kl.09.30, og vi slappet av hjemme. Kl.14.30 hentet vi mor hjem hit, og vi laget middag som vi koste oss med. Mor koste seg hos oss, og hun slappet av. Kl.17.00 kjørte vi henne hjem til seg selv. Mannen min og jeg slappet av om kvelden 🙂
 
 
I går 02.01.2019 dro jeg bort til fysioterapeuten og trente. Det ble en kjempeherlig overkroppsøkt på meg, og det var kjempeherlig og godt.
 
 
I det jeg kommer inn i treningssalen hørte jeg ei som sier navnet mitt. Det ante meg hvem det var, og jo da. Ganske riktig. Det var min bloggvenninne Heidi, og bloggen hennes kan dere lese her: http://m.hverdagenformeg.blogg.no/
 
 
Det var kjempekoselig å treffe henne i virkeligheten, og mitt inntrykk var at hun var like koselig som på bloggen sin <3 🙂 Det er alltid kjempekoselig å treffe bloggvenner. Har jo truffet 3 andre bloggvenner av meg i virkeligheten, og det har også vært kjempekoselig <3 🙂
 
 
I går ettermiddag slappet jeg av, og tok det med ro. Det var kjempeherlig å komme skikkelig i gang igjen, selv om jeg trente to overkroppsøkter på treningssenteret i jula 🙂
 
 
Har lyst til å dele noen bilder som jeg tok nyttårsaften, og jeg håper dere liker bildene mine 🙂
 
 

På nyttårsaften regnet det, og det var såpeglatt på sideveiene. Det resulterte i at vi kjørte oss bom fast på tur opp bakken til der hvor broren til mannen min og familien hans bor. Min svoger og deres to sønner kom for å hjelpe til for å få oss løs. Etter hvert kom det flere andre naboer for å hjelpe oss løs. Da vi kjørte hjem, var det kjempegodt strødd. Ryktet om oss hadde vel nådd hele nabolaget 🙂

 
 

Vi fikk servert kalkun til nyttårsmiddag, og det var kjempegodt 🙂

 
 

Meg selv nyttårsaften 31.12.2018 🙂

 
 

Nyttårsrakettene hilser 2019 velkommen 🙂 Bildet ble tatt av mannen min.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 thoughts on “GODT NYTT ÅR 2019 :)

  • Rita Laakso: Godt nytt år til deg og dine også 🙂 Håper begynnelsen på 2019 har vært fin for deg 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredagskveld, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  • Frodith: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂 Jeg er helt enig, og det er kjempeviktig for alle mennesker. Være god og snill med seg selv 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredagskveld, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 1. Veldig fint innlegg, og viktig det du skriver. Vi er alle bra nok slik vi er 🙂
  Det var veldig koselig å treffe deg, og det var lett å kjenne deg igjen. Leser at du har hatt en fin og innholdsrik jul. Og jeg ønsker deg en god kveld videre! Klem <3
  HeidiElise recently posted..HjemmekontorMy Profile

  • Heidi Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂 Setter kjempestor pris på tilbakemeldingen 🙂

   Det var kjempekoselig å treffe deg på fysioterapisenteret, og du hadde den varme og fine personligheten som bloggen din gjenspeiler <3 🙂

   Ja, julen var kjempefin på absolutt alle måter 🙂 Håper du har hatt noen finer dager du også, og at det går bra på jobben 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredagskveld og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  • Ligaya: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Så godt å høre at det har skjedd hyggelige ting for deg, og håper 2019 blir et kjempefint og godt år for deg på alle måte <3 🙂

   Ja det er kjempelurt å gjøre 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredagskveld <3 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 2. Jeg skjønner at du har hatt ei veldig fin jul, og en god start på det nye året 🙂
  Trivelig at du møtte på Heidi også. Hun har en varme over seg via bloggen sin, så jeg er ikke overraska over at hun var i virkeligheten slik du har oppfatta henne via bloggen 🙂
  Ha en fin kveld, Toril <3 Klem

  • Aina: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Godt nytt år til deg 🙂 Ja, julen har vært kjempeflott, og som alltid gikk denne julen også alt for fort.

   Håper du også har hatt en fin og god start på 2019 🙂

   Ja, Heidi har en kjempevarm og fin aura over bloggen sin, og det hadde hun i virkeligheten også <3 🙂 Det var kjempekoselig å treffe henne 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredagskveld og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 3. Godt nytt år til deg, Halvard og kattene;))

  Jeg må si takk for sist. Det var råkost å treffe deg på festen 29.desember;)) Og jeg gleder meg til neste år;)) Råherlig å treffe deg 27.desember om formiddagen;)) Så stor og råfin Hera har blitt;)) Og for en råherlig katt;))

  Nyttårsaften feiret vi hjemme hos min yngste storesøster. Og det var råkoselig;)) Vi var ikke så sent hjem siden vi skulle reise hjem til Oslo dagen etterpå. Men det ble en råfin kveld;))

  Jeg skulle ønske at juleferien varte lenger. Men jobben kalte på meg.

  Råfint bilde av deg søteste snuppa mi;))

  Det var artig at du traff Heidi da;)) Jeg leser bloggen henne. Og hun har en råkoselig blogg;))

  Jeg gleder meg til å treffe deg i påsken når jeg kommer hjem;))

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Råherlig sommereferie hjemme hos familien i Trondheim;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit-vennen <3 🙂

   I like måte til deg også, og det var kjempekoselig å få treffe deg i julen <3 🙂

   Kjempekoselig å se hvordan du hadde det nyttårsaften, og det ser ut til at deres feiring ble kjempekoselig 🙂

   Ja, det var kjempekoselig å treffe Heidi. Hun har jo en kjempevarm og fin aura på bloggen sin, og det skal jeg love hun hadde i virkeligheten også <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredagskveld, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Godt nytt år til deg også 🙂

  Koselige bilder du har tatt 🙂 Huffa meg. Det var glatt på nyttårsaften på grunn av regnet.

  Vi hadde kalkun vi også, og vi kjøper filleter istedet for hel kalkun. Det er kioselig å feire med familie og søsken 🙂 Jentene var på fest hjemme hos noen venninner, og vi hentet dem da de ville hjem. Det er det minste vi kan gjøre når de er på fest. På nyttårsaften er det vanskelig å få tak i taxi. Det var det da vi var ute på nyttåraften da vi var tenåringer.

  Maco likte seg ikke på nyttårsaften. Han fikk være på baderommet der hvor han ville være hvor han følte seg tryggest.

  Nydelig bilde av deg 🙂 Det stråler av øynene dine 🙂

  Du får ha en fin dag 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar, og godt nytt år til deg også <3 🙂

   Huff ja, det var speilblankt veien opp til dere broren til mannen og familien bodde, og da hadde heller ikke firhjulstrekkeren til mannen min sjanse. På hjemtur var det kjempebra strødd. Det hadde sikkert gått rykter etter vi hadde kjørt oss ut i grøfta 😀

   Ja det husker jeg fra da vi var ute på byen på 80- og 90-tallet. Det var kjempevanskelig å få tak i taxi, og derfor begynte jeg å kjøre selv jeg, og var alltid edru på nyttårsaften. Like greit det slik at man kom seg hjem før det ble morgen 🙂

   Stakkars dyr på nyttårsaften altså! Det skulle bitt totalforbud av privatfolk å sende opp nyttårsraketter! Like greit av dere å la ham bli på et rom hvor han var trygg ja!

   Tusen takk for det, og det var kjempekoselig å høre <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredagskveld, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. godt nytt år til deg også.Et godt skrevet innlegg og jeg er så enige med deg.Mitt nye år startet ikke godt da min pappa gikk bort og vi hadde bisettelse i går,men nå har vi tatt farvel og livet må gå videre,og vi må som du skriver lage oss fine og positive dager :=)

  • Fruensvilje: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg <3 🙂

   Kondolerer så mye til deg og din familie <3 <3 <3 Håper det går bra med deg og familien nå, og at 2019 blir et fint og godt år for deg og dine <3 🙂

   I tiden etter dødsfallet og frem til bisettelsen går man i et vakum på siden av seg selv, men for mange er tiden etter begravelsen forferdelig, og mange føler seg ensom og de føler et tomrom etterpå.

   Ønsker deg en kjempefin fredagskveld, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 6. Godt nytt år til deg, mannen din og kattene dine.

  Trivelig innlegg til ettertanke du har skrevet.

  Trivelig å lese om hvordan dere hadde det nyttårsaften og trivelig å se de fine bildene. Vakrea Toriljenta <3 Du er tvers igjennom vakker <3

  Lucia liker ikke nyttårsaften. Det har hun aldri gjort og derfor er vi hjemme med gjester nyttårsaften for å være i nærheten av henne. På nyttårsaften har vi besøk av broren min og ungene hans og et par naboer og det er kalkun til oss også.

  2019 begynte ikke bra for min del for jeg ble slått ut av influensa 4.januar og jeg var sykemeldt i en uke. Januar og februar er travle måneder for meg med årsoppgjør og regnskapsarbide og i uka her måtte jeg jobbe overtid 3 kvelder for å komme ajour.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, kle fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg, og god nytt år til deg og dine også <3 🙂

   *Så kjempekoselig skrevet av deg, og jeg blir rørt her <3 🙂

   Huff! Disse rakettene og de kjære dyrene våre nyttårsaften <3 <3 <3 Jeg får vondt av dem <3 🙁

   Huff da, så kjedelig å få influensa da! Håper du fort blir bra igjen. Det er mange som ligger med influensa i Trondheim også, og på korøvelsen på torsdag var det mye hese stemmer og hosting og nysing. Flere hadde vært syke i julen. På konserten 4.juledag var vi kun 7 alter som sang, og 6 alter var borte. Da var dirigenten litt svett du.

   Influensaen sittr så lenge i kroppen, og man hangler en stund etterpå med hosting.

   Ønsker deg en kjempefin fredagskveld, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge