PRINSESSE MÄRTHA LOUISE HETSET OG LATTERLIGGJORT PÅ RAMPELYST PÅ KVINNEGUIDEN!

Igjen vil jeg belyse et tema jeg er svært engasjert av, og det er anonym nettmobbing og netthets.
 
 
Jeg fatter og begriper ikke at noen få nettforum tillater at sine brukere kan sitte å ytre seg som anonym på en svært nedlatende måte om mennesker de ikke kjenner personlig i det hele tatt! Det er en skam at dette i det hele tatt er lov.
 
 
Ja, du gjettet kanskje riktig at jeg mynter igjen til det verste diskusjonsforumet på Kvinneguiden som heter for Rampelyset: https://forum.kvinneguiden.no/forum/285-rampelyset/
 
 
Inne på Rampelyset sitter det en fast gjeng som flere andre med meg mener er nettmobbere. Dette vil de aldri i livet innrømme selv. Selv mener de at de som gir dem kritikk er mobbere! Det er et typsik reaksjonsmåte hos de som er mobbere!
 
 
De rakker ned på kjendiser, influencere, bloggere, og andre som holder på med sosiale medier og de holder på med nettmobbing! Med nettmobbing mener jeg da: Sverting, ryktespredning, løgner, hetsing av utseende, prøve å sette medisinsk diagnose uten at de har fagkompetanse til å gjøre det m.m. Det verste er at de selv velger av egen fri vilje velger å følge disse kjendisene, bloggerne, influencerne og snapperne på sine sosiale medier. Etterpå løper de rett inn på Rampelyset for å sverte vedkommende. Det gir ingen mening.
 
 
De unnskylder seg med at de har et samfunnsansvar. Når ble det samfunnsansvar å sitte som anonym på et nettforum å mobbe? Det er ikke å ha samfunnsansvar! Tvert om!
 
 
Heldigvis og takk og lov finnes det en hemmelig og lukket gruppe på face book med godt over 500 medlemmer som har fått nok av disse nettmobberne på Rampelyset og andre anonyme diskusjonsforum.
 
 
Felles for oss i face book gruppen er at vi ser at disse nettmobberne dag inn og til og med på natten sitter og uttaler seg stygt om mennesker de ikke kjenner! Grunnen til at gruppen er hemmelig og lukket er for de som er moderatorer på ikke ønsker at noen uvedkommende inn på gruppen. Det skal være en gruppe hvor vi stoler på hverandre.
 
 
På den facebookgruppen ber vi om at medlemmene bruker denne lenken til å anmelde bl.a Rampelyset, for nettmobbing er og blir straffbart!
 
 
Igjen vil jeg be og oppfordre mine kjære lesere å gå inn på linken under for å anmelde Rampelyset på Kvinnegudien!
 
 
https://www.politiet.no/tjenester/tips-politiet/hatefulle-ytringer-pa-internett/
 
 
I det følgende har jeg noen eksempler på kommentarer som har blitt skrevet på Rampelyset som er og blir personhets av kjendiser, bloggere og influencere.
 
 
Når brukerne Rampelyset og en blogger som blogger om influencere selv gjengir blogginnlegg og andres kommentarer i sin helhet i form av skjermbilder m.m, så gjør jeg det uten å ha dårlig samvittighet. Jeg har anonymisert hvem som har skrevet de ulike kommentarene. Alle kommentarene har blitt skrevet av brukerne på Rampelyset.
 
 
Kommentarene har jeg lest på forskjellige tråder, og de er kun eksempler!
 
 
Denne kommentaren ble skrevet på tråden som handlet om Anne Brith og hennes bedrift: “Anne Brith er gorre heslig”.
 
 
Denne tråden handlet om Anne Brith og hennes bedrift. Er det å skrive at Anne Brith er “gorre heslig” å skrive om bedriften? Nei! Dette burde brukeren kjennet til, for brukeren er en av de mest aktive til å skrive på trådene på Rampelyset! Her går brukeren til stygg personangrep mot Anne Brith! Når man kaller en person for heslig er det personangrep og mobbing av utseende!
 
 
Her er en annen kommentar som stod også skrevet i tråden som handlet om Anne Brith og hennes bedrift: “Det er skummelt å se et menneske som AB i aksjon i offentligheten. Minner meg utrolig mye om min egen mor, som er en ekte narsisist….”
 
 
Hvem har rett til å kalle noen de ikke kjenner for narsisist? Vedkommende setter ubegrunnet og indirekte en medisinsk diagnose på Anne Brith når hun sammenlikner henne med sin narsisistiske mor. Ingen har noe rett til å sette medisinske diagnoser på uten grunnlag, og jeg vedder på at vedkommende bruker ikke har utdanningen til å sette slike diagnoser på andre!
 
 
Huff 🙁 Jeg blir rasende sint at jeg ser rødt når jeg ser feige anonyme mobbere sitte på et offentlig nettforum og skriver slike kommentarer hvor de setter psykiske diagnoser på mennesker de ikke kjenner, og uten grunnlag!
 
 
Gjengangerne på Rampelyset har en hobby å gruble i kjendisenes, bloggernes og influencernes økoomi. Her et eksempel på det: “Tviler litt på at hun har 2,1 mill i egenkapital pluss 350 000 til dokumentavgift liggende kort tid etter at hun nesten gikk konkurs (igjen) pga skattegjeld på 660 000. Men det er jo mange fine luftslott omkring…”
 
 
Det er en uting å blande seg bort i andres økonomi! Typisk unnskyldning er at når noen velger å være en offentlig person må de godta at andre blander seg inn i økonomien deres. Nei, nei og atter nei! De må ikke godta det! Det er den dårligste unnskyldningen å unnskylde seg med når man kritiserer hva kjendisene, bloggerne og influencerne bruker pengene sine på.
 
 
En annen bruker på Rampelyset skriver: “Gratulerer med luftslottet.” Den kommentaren var ikke direkte mobbing, men derimot nedlatende!
 
 
Her er eksempler på et par stygge kommentarer som handler om utseende på en influencer/blogger: “Altså. Disse kjolene. Hvorfor skal hun på død og liv kle seg som en prostituert.”
 
 
“Jeg lurer også på hva arbeidsgiver XXL syn på at hun bruker tid på å snappe derfra…. Undertøyet er helt uten hold, og dermed elendig reklame for Change. Og den sterke trange til å poste selfier hele tiden virker ganske “sykelig” på meg i hvertfall. Det er ikke bare neglene som burde bort om man skal jobbe i helsevesenet. Hun burde tone ned hårfargen.”
 
 
Aller først. Hva om influenceren/bloggeren bruker tiden på å snappe i sine pauser på jobben? Det har bloggeren sin fulle rett til! Brukeren på Rampelyset vet ingenting om når denne influenceren/bloggeren har sine pauser.
 
 
Hvis det er så fælt at influenceren/bloggeren tar selfier hele tiden, så for pokker slutt å følge vedkommende! Ikke sitt å klage på et offentlig nettforum på det du ser på influenceren/bloggeren sin snap! Det er vedkommende bruker som skriver på Rampelyset som fremstår som avhengig av å følge influenceren/bloggeren på sosiale medier.
 
 
Når den anonyme brukeren på Rampelyset skriver i sin kommentar at det er sykelig av influenceren/bloggeren å ta selfier hele tiden, gis det en indirekte diagnose av influenceren/bloggeren uten å ha grunnlag for det! Brukeren velger selv om du vil følge vedkommende influencer/blogger!
 
 
Til og med vår egen Prinsesse Märtha Louise har fikk en egen tråd på Rampelyset! Der snakker vi også regelrett stygg mobbing og hets av Prinsesse Märtha Louise. Skulle tro at man hadde mer respekt for en av Kongefamiliens medlemmer, men nei da! Tråden får stå åpen, og det er kjempetrist at de anonyme nettmobberne på Rampelyset ikke har respekt for en av Kongefamiliens medlemmer.
 
 
Denne kommentaren som jeg viser til nå er stygg nettmobbing og personangrep av Prinsessen: “Endelig har prinsessen fått en kjæreste som er like klin kokkos spik spenna gæærn som hun selv! Ari Behn var alt for normal.”
 
 
En annen kommentar som ble skrevet under tråden som handlet om Prinsesse Märtha Louise: “Vi er ikke tjent med helsepersonell som fronter englesnakk, åndetro og hevder å kommunisere med døde. Hun burde fratas prinsessetittel! OG autorisasjon på fysioterapeut.” Denne kommentaren er og blir mobbing og hetsing av Prinsessen som privatperson pga hennes tro!
 
 
Prinsesse Märtha Louise blir omtalt en “idiot” i en kommentar på tråden som handler om henne, og i den samme kommentaren skriver samme bruker: “Stakkars familien hennes”! Prinsesse Märtha Louise er en del av vår kjære Kongefamilie, og man omtaler Kongefamiliens medlemmer med respekt!
 
 
Her kan dere se hva brukerne på Rampelyset skriver og omtaler vår Prinsesse Märtha Louise: https://forum.kvinneguiden.no/topic/1277494-prinsessen-ny-kj%C3%A6reste/
 
 
Hele tråden om Prinsesse Märtha Louise på Rampelyset burde ha blitt fjernet ved øyeblikkelig virkning! Tråden får stå! Bare det at en slik tråd på et ofentlig nettforum hvor det foregår mobbing og hets av vår egen Prinsesse Märtha Louise burde ha blitt anmeldt!
 
 
Når Kvnneguiden og da Rampelyset som underforum tillater en slik type tråd om et av Kongefamiliens medlem blir omtalt på en svært negativ og stygg måte som det hun har blitt i tråden har jeg null respekt for Kvinneguiden og da særlig Rampelyset! Jeg vil gå så langt å si at Prinsesse Märtha Louise blir hetset, latterliggjort og mobbet pga sitt livssyn og tro! I følge definisjoner om hva som er mobbing, er latterliggjøring av livssyn og tro mobbing!
 
 
Rampelyset er og blir et forum full hvor mobbing står i hovedfokus! Det er bl.a personhets (tråden om Anne Brith og flere andre tråder), persontrakassering (flere trådeer), hets av utseende (ta f.eks. tråden om Helene Drage, Sophie Elise, Anne Brith og flere tråder), hets og latterliggjøring av religion/tro (tråden om Prinsesse Märtha Louise er et eksempel på det), latterliggjøring (tråden om Anne Brith og flere andre tråder), spekulasjoner (flere tråder) og hets, mobbing og innblanding i de influencerne som blogger om sine unger (Pilotfrue, Caroline Berg Eriksen, Anna Rasmussen med flere).
 
 
Vi må ikke sitte passive å se på at det foregår anonym nettmobbing på offentlige nettsider! Det burde ikke være lov for at brukere ved ulike nettforum skal få være anonyme! Skal vi få stoppet anonym netthets og nettmobbing må vi si fra at dette aksepterer vi ikke!
 
 

Vær mot andre slik at du vil at andre skal være mot deg <3 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 thoughts on “PRINSESSE MÄRTHA LOUISE HETSET OG LATTERLIGGJORT PÅ RAMPELYST PÅ KVINNEGUIDEN!

 1. Jeg synes det er virkelig er bra at du engasjerer deg når det gjelder anonym nettmobbing. Du får en stor applaus fra meg for innleggt ditt.

  Jeg er sjokkert over eksemplene du viser til for hva du har sett de brukerne på rampelyset har skrevet. Det virker for meg som om de sitter der og tror de er perfekte uten en eneste feil. Hvis disse nettrollene der har unger så skjemmes jeg på vegne av ugnene for at mamma eller pappa sitter på nettet og mobber og hetser.

  Beskriver noen som narssisist også ja. Det er æreskrenkelse. Si meg de som er moderatorer for rampelyset gjør ikke noe for å slå ned. Rampelyset måt ha helt andre definisjoner for hva de mener er mobbing enn hva definisjoner på nettet er og som vi andre forholder oss til.

  Gjennom undervisningen på barne og ungdomsskolen til sønnene våre har de KRLE faget gått igjennom hva som er mobbing. Vi foreldre fikk i arbeidsoppgave å prate med ungene våre om hva som var mobbing for vi skulle ha en god dialog. I samfunnsfagstimene jobbet de mye med hva som var nettmobbing. Nettmobbing i følge skolen og undervisningen mine unger fikk på skolen er eksemplene som du viser til i blogginnlegget ditt.

  Jeg er dypt rystet over omtalen og hetsen Prinsesse Märtha Louise får i tråden de har om henne på rampelyset. Nå klarte jeg ikke å lese mer på tråden og jeg måtte trykke meg ut av tråden for jeg ble så forbanna på de som hadde skrevet så stygt. Det mest av tråden er stygg hets av Prinsesse Märtha Louise. Dette er hennes åndelige tro og det er mobbing er å latterliggjøre og hetse en annens persons livssyn.

  Jeg kommer til å dele innleggt ditt videre på facebook, og jeg kommer til å sende en mail til Det Kongelige Slott med linken til blogginnlegget ditt og linken til rampelyset. Da får slottet ta affære med hva de ønsker å gjøre med tråden om Prinsesse Märtha Louise. Den tråden var krenkende!

  Fin, fin ettermiddag til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

 2. Fantastsik blogginnlegg som du har skrevet. Og innelgget ditt er råviktig. rampelyset er et forum hvor det klart råder mobbing. Alle de som sitter og skriver på de forskjellige trådene nekter å lytte til fornuft. Når de blir konfrontert av utneforstående om det er mobbing de holder på med går de rett strupen på de som kritiserer. Og de mener at det er de som kritiserer som ikke har forstått hva som er mobbing.

  Latterliggjøring, løng , persponhets, spekulasjon og svertging av andre personer = M.O.B.B.I.N.G. Ordet mobbing er et fremmedord for gjengangerne på kvinneguiden.

  Du har helt rett i dine innelgg om mobbingen som skjer på rampelyset. Det er de som følger bloggerne og kjendisene på snap, blogg og instagram. Det er deres egen feil at de lar seg provosere, og de har ett valg som de kan ta. De har ikke retten på sin side til å sitte og rakke ned på hva influencerne gjør på bloggen, instagrammene og snappene sine.

  De viser totalt mangel på empati der de sitter på rampelyset i trådene og sprer om seg med drittslenging, hets og mobbing. Men de kommer aldri til å forstå det selv;((

  Du må ha en råfin kveld snuppa mi;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Passert midten av februar og jeg har vinterferie;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempefin kommentar med innspill på blogginnleggt mitt 🙂 Setter kjempestor pris på engasjementet ditt også.

   Temaet anonym nettmobbing er noe jeg brenner for, og jeg blir rasende sint når jeg ser at noen nettforum tillater at anonyme får sitte å mobbe, hetse, latterliggjøre og sverte andre med avskyelige løgner. Slike nettforum er useriøse når de tillater slik!

   Du har helt rett, for det er mobbing i ordets rett forstand!

   Rampelysmobberne kommer aldri til å innse sine egne feil, og i hvert fall ikke at de holder på med nettmobbing. Da taper de sin “perfekthet”. Selv om det hadde vært til pass for dem. Avkledd som mobbere!

   De sitter jo rett og slett og fryder seg når det går dårlig f.ekes. økonomisk med en influener, blogger eller kjendis.

   Jeg tror disse rampelysmobberne som jeg kaller dem er mennesker som lever seg alt for mye inn i influencerens, bloggeren og kjendisens liv. Det sier mye når de følger influencerne, bloggerne og kjendisene på snap og instagram, og etterpå løpe rett inn på Rampelyset for å spy ut av seg eder og galle om en eller annen.

   Hvis disse er rampelysmobberne er foreldre med unger er det enda mer skremmende, og særlig når man tenker på at foreldre skal være gode rollemodeller for sine unger. Så sitter mor og holder på med nettmobbing.

   Tråden om Prinsesse Märtha Louise ble jeg fysisk uvel av å lese, for der oser det av personhets og latterliggjøring av Prinsessen og hennes åndelige tro og livssyn. Det er og blir ren mobbing i følge definisjonen!

   Jeg kommer til å engasjere meg mer i temaet anonym nettmobbing på offentlige nettforum, for det er under en hver kritikk at et nettforum aksepterer dette!

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld Else Marit vennen <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Jeg synes du er veldig tøff som sier fra om hva du mener om nettmobbing. Denne lenken er en fin lenke å lese for hva som definerer nettmobbing: https://snl.no/digital_mobbing

  Ut fra det lille jeg har lest på dette forumet ser flere ting som går under nettmobbing som at:

  . Moobbing blir gjentatt over tid og er karakterisert av ulikt styrkeforhold mellom mobberen eller mobberne og offeret.
  Her er medlemmene på rampelyset i flertall mot bloggeren.

  . Digital mobbing er primært indirekte og føregår ikke ansikt til ansikt og mobberen kan av den grunn ofte vere anonym.

  – Bredden eller mengden av potensielle tilskuere eller vitne er større ettersom digital mobbing kan nå et stort publikum i og utanfor jamaldringsgruppen samanliknet med de relativt små gruppene en normalt når gjennom tradisjonell mobbing.

  Gruppemedlemmene på rampelyset er med i en stor gruppe. Den stor gruppen når ut til mange.

  Denne siden forklarer i klare ord hva mobbing er https://www.unicef.no/elsk-meg/mobbing-i-det-skjulte

  Det lille jeg har lest på rampelyset er noen av de gruppene hvor noen diskuteres fylt klar hetsing, håning og mobbing.

  Til og med mine elver vet bedre hva som er mobbing.

  Det er på tide å stoppe lovligheten av å være anonym på rampelyset.

  Du får ha en fin kveld 🙂

  Bloggklem fra Gry
  Gry recently posted..Adventstiden skaper stemning og forventning 🙂My Profile

  • Gry: Tusen takk for kjempefin kommentar med kjempefint innspill på blogginnlegget mitt, og det setter jeg stor pris på 🙂

   Det er jo bare å sette seg ned å google på difinisjonen nettmobbing så kommer det opp flere sider med ulike definisjoner. De du viser til her er tydelige definisjoner på hva som er nettmobbing. Ingen kan nekte for det! Dessverre vil rampelysmobberne aldri innrømme at det er mobbing, hets,latterliggjøring løgn og sverting som de holder på med. Da kommer de til å tape stolthetens ansikt.

   Alle vi som er medlemmer på den facebookgruppen vi er med i er enige i at Rampelyset er et forum som 80% består av mobbing.

   Når jeg så den tråden om Prinsesse Märta Louise ble jeg kjempesint at jeg så rødt. Hadde de som har skrevet vært i nærheten av meg hadde jeg skulle fortalt dem sannhetens ord, og de ordne hadde ikke vært særlig pene fra min side. Jeg og godtar ikke når disse rampelysmobberne hetser og latterliggjør Prinsesse Märtha Louise sin åndelige tro og livssyn. Der går grensen for meg!

   Anonym nettmobbing kan ingen sitte å se på, for her må vi si fra!

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 4. Jeg er glad for å høre at den hemmelige facebookgruppen finnes, og at noen faktisk bryr seg om å jobbe mot nettrollene.
  Jeg leser ikke noen av de nevnte sidene. Stygge utsagn og dårlige nyheter går veldig inn på meg, derfor har jeg lagt meg til å holde meg unna sånt 🙂

  • Eva: Tusen takk for kjempefin kommentar med innspill på blogginnlegget mitt! Det setter jeg kjempestor pris på 🙂

   Facebookgruppen er jeg glad for at jeg er med i, og det er kjempegodt å jobbe sammen andre som ser at man må kjempe for å få bukt med nettrollene.

   Du skal være glad for at du ikke leser noen av de sidene, for det er ikke pent det som de skriver, og det er og blir mobbing.

   Når de blir konfrontert med at de blir mobbet så får den som sier i fra høre at han/hun ikke har satt seg inn i saken, vedkommende blir mistenkeliggjort for å være den influenceren/bloggeren som omtales og de går rett i strupen på de som måtte mene noe annet enn dem. De ser over hodet ikke selv hvordan de holder på, og mener at de har et samfunnsansvar å være kritiske til de som blir omdiskutert. Det er slett ikke samfunnsansvar, og hadde de hatt noe i det hele tatt som het for samfunnsansvar hadde de ikke sittet på et offentlig nettforum som anonyme nettroll og hetset, mobbet, latterliggjort, holde på med spekulasjon, sverting og løgner.

   Stå på ditt du 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 5. Jeg synes det er fint at slike tøffe bloggere som deg tørr å rive nettrollene opp med roten. Det er på sin plass.

  Jeg satt og leste litt på forumet i går. Noen av trådene er ekle og forferdelige å lese 🙁 Jeg vet hvem Anne Brith er men jeg har ikke lest så mye på bloggen hennes. Hun virker å være en flink blogger med bein i nesen. Jeg tror de som mobber henne er sjalu på henne. De tåler ikke å se at flinke bloggere lykkes med den jobben de gjør. Kritikk, hets og mobbing blir dessverre løsningen. Det er en ussel og feig måte å gjøre det på.

  Jeg leste i flere tråder. Tonen i trådene bestod jo av agressive og hard tone mot den bloggeren de diskuterte. Jeg forstår ikke noe om hvorfor nettforumet tillater brukerne sine å være anonym. Det er få nettforum som tillater anonymitet i dag på grunn av faren for nettmobbing.

  Tråden om Prinsesse Märta Louise var respektløst. Det første jeg gjorde i går kveld etter jeg leste tråden var å sende mail til slottet. Det handler om respekt for et Kongelig familiemedlem. De fleste av oss har lært at vi skal omtale den Kongelige familie med respekt. Det hadde ikke de som kommenterte på tråden om Märta Louise. Huff den tråden var en ekkel stemning å lese. Alle trådene på rampelyset er ekle.

  Du må ha en fin fredag, og god pinse 🙂

  Go’klem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempefin kommentar med innspill på blogginnlegget mitt, og jeg setter kjempestor pris på det 🙂

   Jeg er kjempeengasjert i samfunnsproblematikken anonym nettmobbing.Det skulle ikke ha vært tillatt for nettsider og diskusjonsforum å i det hele tatt være anonyme. Når man er anonym skriver man langt utover grensene, og det ytringen går over til hatefull hets, mobbing, latterliggjøring, spekulasjoner, sverting og løgner. Det slår aldri feil!

   Det verste er den faste gjengen som sitter og skriver inne på rampelyset når de kommer med den idiotiske unnskyldningen om at de har rett til å sitte å uttale seg om bloggere/influencere/kjendiser når de velger å være offentlighetens søkelys, og de mener selv at det de skriver er skrevet ut fra det å være samfunnsbevisst. Anonym nettmobbing har aldri vært samfunnsbevisst i det hele tatt!

   Jeg blir fysisk kvalm av å lese på Rampelyset, og de faste brukerne fremstår som noen ekle bedrevitere som er fullstendig tom for empati og selvinnsikt.

   Jeg kontaktet slottet i dag jeg, og sendte en mail. Gjorde det i ettermiddag jeg. Var i tenkeboksen om jeg skulle gjøre, men etter svarene jeg fikk på den hemmelige facebookgruppen så fant jeg ut at jeg gjorde det. Flere av medlemmene på facebookgruppen var sjokkerte over respektløsheten ved å opprette en tråd om Prinsesse Märtha Louise.

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god pinse <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge