“ALDRI FOR SENT” VLOGG NUMMER 33 UTE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL 😊

Selv synes jeg det er moro å lage vlogger om min livsstil, balanse, trening og helse. Får tilbakemelding på min facebookside og instagramprofil (som heter @aldri_forsent) om at voksne som følger meg blir motiverte av å følge meg, og det sette jeg kjempestor pris på 😊
 
 
Har også laget en åpen snap chat kanal som handler om min livsstil, balanse, trening og helse. Noen av mine kjære snap chat følgere har reklamert for kanalen min, og vips så har jeg over 40 nye fantastiske følgere ❤😊 De motiverer meg kjempemasse, kommer med kjempekoselige tilbakemeldinger og gjør meg supermotivert 😊 Dere som ønsker å følge meg på min livsstil, balanse, trening og helse snap chat er hjertelig velkommen til å følge meg! Snap chat kanalen heter: “Toril Livsstil Balanse Trening” eller søk på @torilkre 😊
 
 
Det å sitte og prate foran et kamera er uvant, men jeg føler jeg bryter egne grenser når jeg utfordrer meg selv på den måten. Jeg er jo ren amatør på det å snakke til et kamera, og jeg er også amatør på videoredigering. Det er lærerikt, og jeg synes det er moro å utfordre meg selv 😊 Synes det blir mer og mer moro å lage videoer 😊
 
 
Jeg storkoser meg på treningene, og når jeg kommer hjem er jeg full av energi 😊 I uka som har gått har jeg fått kjørt alle øktene mine som vanlig siden treningssentrene er åpne igjen. Har kjørt en underkroppsøkt som egentrening hos fysioterapeut, en underkroppsøkt på treningssenter og to overkroppsøkter på treningssentre 😊
 
 
Fokusoppgavene på øvelsene mine markløft, leggpress og brystpress som jeg fikk fra min PT (Christian) har gått bra, og jeg har økt i belastning 😊
 
 
Jeg lager jo vloggserien “Aldri For Sent” som er en livsstil- og balansevlogg. Der får du følge meg på trening, litt matlaging, kardioturer og helse. Håper at vloggene mine kan være til inspirasjon for andre voksne som ønsker å komme i gang med å endre livsstil, og å komme i gang med trening. Igjen sier jeg at det aldri er for sent til å komme i gang 😊
 
 
Nå ligger vlogg nummer 33 ute på min YouTube-kanal. Dere kan finne min YouTube-kanal her: https://www.youtube.com/user/Nadina1708/
 
 
Her er vlogg nummer 33 i serien min: “Aldri For Sent”:
 
 

 
 
Dere er hjertelig velkommen til å “subscribe” YouTube-kanalen min, og jeg setter kjempestor pris på om dere legger igjen en liten kommentar i kommentarfeltet 😊
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on ““ALDRI FOR SENT” VLOGG NUMMER 33 UTE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL 😊

 1. Du er motiverende, engasjerende og kreativ når du lager vlogger 🙂 Vloggene dine inspirerer andre voksne på vår alder. Jeg hadde aldri i verden turt å gjøre dette. Du virker naturlig og du er flink foran kameraet 🙂

  Du må ha en riktig fin og god ettermiddag 🙂

  Go’klem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 😊 Setter kjempestor pris på tilbakemeldingen, og det motiverer meg til å fortsette med å lage vlogger til dere som følger meg 🙂

   Jeg sletter noen opptak før jeg blir blir fornøyd ja.

   Ønsker deg en kjempefin søndag ❤😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Åååhhh snuppa mi;)) Råartig at du har delt en ny videopå youtubekanalen din;))

  Du altså. For en energi du har. Jeg bøyer meg i støvet for det du gjør;)) Og jeg blir inspirert av deg. For jeg to nabodamer går tur en dag i uken. Og vi trener en dag i uken på senteret i nærheten av oss.

  Ha en råfin lørdag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Passert midten av februar og jeg har vinterferie;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 😊 Jeg setter kjempestor pris på tilbakemeldingen du gir meg, og du skal vite at det motiverer meg kjempemasse 😊

   Ønsker deg, Else Marit-vennen en kjempefin søndag ❤😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge