IKKE HVERDAG JEG FÅR SYNGE PÅ KONSERT MED ÅGE ALEKSANDERSEN 😊

I går tirsdag 10.01.2023 var det klart for oppstart av nytt semester i det koret jeg synger i, og det var kjempegøy å være tilbake etter permisjonen jeg har hatt etter operasjonen 😊 Var kjempegøy å møte alle korvennene mine igjen 😊
 
 
I år har vi i det koret 100 års jubileum, og det kommer til å bli markert med jubileumsfest og jubileumskonsert 😊 Ikke minst sangerstevne på Oppdal i juni.
 
 
Torsdag 05.01.2023 var det også oppstart av vårsemesteret i koret mannen min og jeg synger i, og det var også kjempekoselig å møte mine korvenner igjen der.
 
 
I vår er vi 3 kor som er basekor for et prosjektkor hvor vi skal øve frem til en korkonsert med Åge Aleksandersen. I dette prosjektkoret vil det være med sangere fra andre kor som melder seg på. Konserten med Åge Aleksandersen skal foregå i april. Dette blir en kjempestor opplevelse, og jeg gleder meg 😊 Tenk å få oppleve dette. Blir stort ja 😊
 
 
I det koret mannen min og jeg synger i skal vi også være med på sangerstevnet på Oppdal.
 
 
Det kommer til å bli en morsom korvår 😊
 
 
Jeg skal også melde på Nadina på 3 katteutstillinger i vårsemesteret. Hun skal få være med på Trønderkatten sin utstilling i palmehelgen og på SW (Scandinavian Winner Show) april/mai 2023. I tillegg skal hun få være med på KKMN sin utstilling og en utstilling på Østlandet. Der stiller Nadina i klassen for veteran (katter fylt 10 år) og som kastrat hunnkatt.
 
 
Det er så moro å ha med Nadina, for hun stortrives på utstilling. På dommerbordet leker Nadina med dommeren, og hun gir gjerne bort stangekos med hodet ❤ 😊 Jeg kaller det bofsekos jeg da.
 
 
Litt nytt fra Snorkfrøken. Hun var også med på sesongens første korøvelse forrige torsdag (05.01.2023). I tillegg mistenker jeg at Snorkfrøken har noe på gang med Snusmumrikken….. 😊
 
 
Snorkfrøken og Snusmumrikken ble sett sammen like før nyttår på Nordre Gate i Trondheim 😊 De kan like så gjerne være gode venner.
 
 
Nå begynner ting å normalisere seg etter de 8 ukene med rehabilitering. Jeg har begynt på mine fritidsaktiviteter (kor), og på mandag 16.01.2023 begynner jeg å trene styrke igjen til fysioterapeut. Det skal bli superherlig 😊
 
 
Om kveldene når jeg er hjemme slapper jeg av med strikking og kreativ fargelegging. Det er så avslappende. Ikke noe er som å kose seg med en kopp te, strikketøy og fargeleggingsboka mi 😊
 
 
Deler noen bilder jeg har tatt, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

En kreativ fargelegging jeg ble ferdig med 06.01.2023 😊

 
 

Et annet kreativ fargeleggingsmønster jeg ble ferdig med 09.01.2023 😊

 
 

Snorkfrøken på sin første korøvelse hvor vi sang på sangen “Grågåsa”. Hun fikk mersmak til å synge i kor ja 😊

 
 

Snorkfrøken og Snusmumrikken sammen på Nordre. Enten som kjærester eller kun som gode venner 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge