SJIKANERENDE MAILER SOM JEG HAR MOTTAT FRA… SOM OMTALER EN BLOGGVENN PÅ EN KRENKENDE MÅTE!

Her kommer det noen mailer som jeg mottok fra en blogger. Mailene omhandler en annen blogger, og inneholder svært æreskrenkende ord og uttrykk!
 
 
Nr 1:
 
 
Fra: X@….no
30.des.2008 11:11:
Til: Y@….no
 
______________________________________________________________________________
Jeg vet ikke hva de sier, får jeg har ikke hørt noe fra de. Men X har visst banket politiet og viss det stemmer det jeg har hørt, så X er GAL.
 
Så jeg kommer ikke til og besøke X blogg mere, håper ingen gjør det faktisk.
Og ja jeg vet at det var meg det gikk utover på alle X forrige blogger, og desverre fik X med seg flere, men regner med de har skjønt hvilket menneske X er.
Men skal også innrømme at de slet litt mere på meg en godt er, så jeg får bruke litt tid på og komme meg opp igjen.
 
Ha en fin dag:)
____________________________________________________________________
 
 
Nr.2:
 
 
____________________________________________________________________
 
 
Fra: X@…no
30.des.2008 09:36:
Til: Y@….no
 
Ja, jeg har blokkert denne psykotiske X på min blogg, jeg orker ikke mere nå som X er så psykotisk som X er.
Og har også sagt ifra at X bør kontakte fagfolk på nyåret, så X sprekker vel en av de første dagene, da X ser jeg har blokkert X.
Og jeg har varslet politiet og helse X om hvordan X holder på, eller helsevesenet i den kommunen X bor rettere sagt.
 
Så vi håper på det beste, men jeg har stengt alle sluser for den X for evig og alltid:)
 
Takk, og ha en fin dag:)
 
 
____________________________________________________________________
Nr. 3:
 
 
_____________________________________________________________________
Fra: X@…no
29.des.2008 21:53:
Til: Y@…no
 
Tror du jaggu ikke X har bestemt seg for IKKE og søke lege om hjelp på nyåret, jeg går faen i hi, no vet jeg ALDRI når X går bananas igjen. Den X er en tikkende bombe og X er psykisk syk og på grensen til psykopatisk.
 
Ønsker deg og dine en fin natt og en fortsatt fin romjul.
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 thoughts on “SJIKANERENDE MAILER SOM JEG HAR MOTTAT FRA… SOM OMTALER EN BLOGGVENN PÅ EN KRENKENDE MÅTE!

  1. At det går an! Enn å få seg til å sende slike stygge mailer om vedkommende til deg! Jeg syntes tydelig å lese en gang at Tyra var sterkt i mot alle som kaldte henne for psykopat? Ja, ja…

    Hvem er det her som kaller noen for psykopat?

    Håper at fornærmede har fått kopi av disse mailene? Dette er jo æreskrenkelse på det groveste!

  2. Oh my God! Er det mulig??? Jeg blir kvalm og uvel av å lese det hun har skrevet! Jeg skjønner godt hvem dette er! Er ikke vedkommende i mot at andre kaller henne for psykopat? Hvorfor gjør hun det selv da? Snakk om dobbelmoralist!

    Begreper som "merr" er ingenting i forhold til dette jeg har lest nå! Hvordan kan en person få seg til å sende en mail med slike æreskrenkende påstander som dette? Dette er jo æreskrenkelse jo! Jeg trodde aldri jeg skulle få oppleve å lese noe så groteskt som dette!

    Flott disse mailene kom fram i lyset, Hakrilas

  3. Disse mailen ER og BLIR SJIKANE og ÆRESKRENKELSE av vedkommende mailen gjelder! Du har anonymisert dem veldig bra, og hadde ikke jeg kjent til saken, så hadde jeg ikke gjettet hvem som skrev mailen, eller hvem vedkommende gjaldt!

    Det å kalle en person for psykopat har INGEN ufaglærte lov til! I følge Norsk Lov er det straffabart, og DET går under betegnelsen MOBBING, TRAKASERING, SJIKANERING OG ÆRESKRENKELSE!

    Håper du har det bra, Hakrials? Jeg måtte bare ringe deg i dag, da jeg så hva Tyra hadde gjort for å hevne seg på deg ii bloggen sin. Da jeg så de samme videoene på youtubeprofilen hennes, ringte jeg politiet med tvert!

    Som advokat har vi PLIKT til å melde i fra når vi ser klare lovbrudd, og det Tyra gjorde mot deg i dag var REGELRETT: HEVN, MOBBING OG SJIKANERING!

    Jeg liker ikke å bruke min yrkestittel, men i dag måtte jeg gjøre det for å få stoppet Tyra!

    Jeg gav politiet bloggandressen og youtubeadressen til Tyra. De gikk inn på både bloggen hennes og youtubeprofilen hennes mens jeg pratet med dem. Det var da de tok videoopptak av alle videobloggene som Tyra hadde lagt ut både på bloggen sin og youtubeprofilen sin!

    Det var politiet i Trondheim som satte meg over til lensmannen i kommunen der Tyra bor.

    Jeg skal fortelle deg at ved Tyra sin hevneaksjon i dag har hun allerede forspilt sine kort! Hun har INGEN gode kort på hånden ved en anmeldelse, for du skal være klar over at politiet vil vise Tyra disse videoene de fant på youtubeprofilen og på bloggen hennes, og da får hun en del å forklare!

    Politiet tolket loven helt likt med meg, og sa at hun ved å legge ut videoblogger av mailer slik Tyra gjorde var BRUDD PÅ PERSONVERNLOVEN som også er straffbart!

    Jeg håper du har videresendt disse mailene du fikk til han/hun det gjelder? Jeg never ikke navn her og nå, for jeg ønsker at vi opptrer proft på bloggen din.

    Du skal vite at Tyra er ute etter alt det du skriver, sier og gjør i bloggen din, slik at hun kan ta deg på noe.

    Det er viktig at INGEN, og selv IKKE du skriver innlegg i bloggene dine som Tyra kan tolke som mobbing. Du har selvsagt full rett på din egen blogg til å blogge om akkurat hva du vil, skrive ned dine tanker, meninger, videblogge, si hva du vil i videobloggene dine, og svare på kommentarer du får. Når du svarer på kommentarer du får fra andre, så vær saklig! Er du forbannet og sint, så vent med å svare på et innlegg til du har roet deg ned! Det er i slike tilfeller at du kan finne på å skrive innlegg eller svar som Tyra kan tolke som mobbing!

    Ønsker deg en riktig god natt, vennen min! Klem Mari

  4. Hvordan er det mulig??? Ja, jeg har også lest at Tyra har slått hardt ned på andre som har kaldt henne for psykopatisk, så ligger det bevis her for at hun har kaldt en annen person psykopatisk, og i mailer til en fremmed person som man knapt kjenner?

    Bra du sitter med beviser, Hakrials! Hadde disse mailene handlet om meg, så hadde jeg anmeldt vedkommende! Det blir noe helt annet å kalle en person for idiot, tosk o.l for det er ikke æreskrenkende. Men å skrive sende en mail med slike påstander er æreskrenkende, synes jeg også!

    Jeg fikk også tips om hva Tyra gjorde på bloggen sin i går! Den dama er og blir en mobber, et sjikanemenneske og en person som elsker å terrorisere andre!

    Jeg er er så glad fordi jeg er ferdig med henne! Heller angrer jeg ingenting for at jeg svarte henne på bloggen til Hakrilas!

    Bra sannheten kom for dagen!

  5. Ja, det er bra sannheten om Tyra endelig kom frem selv om dette skulle vært stoppet for lenge siden. Men det er ikke lett og stoppe slike personer og jeg tror nok ikke at hun gir seg med det første. Hun ser ut til å ikke la seg affisere av noen verdens ting, ei heller at hun tross alt er anmeldt men hun har hørt det mange ganger før men ingen har gjort det , bare sagt det så derfor tror hun det vel ikke.
    Jeg er hvertfall glad noe skjer og særlig det stygge hun gjorde mot Sceeba som er helt utilgivelig! Hun burde virkelig på oppreisning og erstatning for å blitt utsatt for noe så jævlig som å bli navngitt som psykopat til Helseetaten i hjemkommunene, fy faen jeg har ikke ord for en så ond gjerning som dette.

    Fælt at det gikk så langt som dette!!!

    Jeg ligger lavt i terrenget for jeg stoler overhodet ikke på at hun gir seg med dette!

    Hilser til Hakrilas, Gymjenta og Sceeba spesielt og håper ting går bedre etterhvert med dere alle.

  6. Jeg var ikke så aktiv på nettet i går, men gikk og leste før jeg la meg på Kaiapia sin blogg, og jeg er sjokkert! Mari, bra du handlet så raskt slik at du fikk advart politiet og lensmannen!

    Jeg synes du, Hakrilas skulle fortalt om dette som skjedde på bloggen din på blogg.no for å advare andre bloggere. Du trenger ikke skrive fult navn, bare hva som skjedde!

    Jeg blir også uvel av å lese disse mailene du har mottatt!

    Det verste er vel at Tyra kommer til å nekte for at hun i det hele tatt har skrevet disse mailene, og kommer til å påstå at det er dokumentforfalsking! Synd hun slettet bloggen sin ved blogg.no da, for da hadde hun hatt de samme bevisene på sin maskin! Det var bra du har tatt vare på mailene du fikk!

    Ønsker dere alle sammen en riktig fin onsdag:))

  7. Ellen: Det var når jeg fikk dinne mailene jeg syntes INDERLIG synd på vedkommende mailene gjaldt! Jeg hadde vondt langt inn i hjertet mitt, og hadde lyst å gi vedkommende en stor klem! Det var da jeg begynte å bli jeg begynte å tenke over at det måtte være noe i ryktene jeg hadde mottatt om vedkommende som sendt mailen til meg.

  8. Nina: Ja, jeg ble sjokkert jeg også! Bare det å få seg til å sende slike mailer med slik æreskrenking av en annen person jeg ikke kjenner en gang! Jeg fikk SÅÅÅÅ vondt av vedkommende som ble kaldt for psykopat i mailene!

    Ja, hun blir jo krakilsk når noen kaller henne for psykopat, og da setter hun himmel og jord i bevegelse for stoppe det! Hun har ikke en gang myndighet til å kalle folk for medisinske begreper!

  9. Mari: Skulle tro du viste hva du snakker om som er advokat! Det du gjorde i går var så stort, og du handlet raskt da du oppdaget hva som hadde skjedd. Jeg må innrømme at jeg ble temmelig overrasket da politibetjenten viste meg videoopptaket av videobloggene fra bloggen til Tyra og youtubeprofilen før jeg hadde kommet i mål med hva jeg skulle si!

    Jeg skjønner du ikke liker å benytte deg av yrkestittelen din, men som du skriver selv, og har fortalt meg så har dere plikt til å si i fra.

    Tusen takk, Mari!:) Jeg setter kjempestor pris på deg, og takker deg så mye for det du gjorde i går!

    Stor klem Hakrilas

  10. Gymjenta: Det er nok mulig, dessverre! Jeg trodde heller ikke mine egne øyne da jeg leste mailene jeg mottok på private meldinger på blogg.no, for det var der jeg mottok dem!

    Jeg ble regelrett kvalm og uvel at det gikk an å skrive slike æreskrenkelser om en annen person til meg! Jeg syntes såååå synd på vedkommende som ble æreskrenket at du aner ikke!

    Ja, sannheten ER kommet fram, bare at enkelte IKKE har innsett hva som ER SANNHET!:)

  11. Anonym: Ja, det er bra sannheten kom for dagen! Hun ønsker jo oppmerksomhet, for hun greier jo ikke å holde seg unna bloggene våre. Vi er flere på blogg.no som har stoppet henne med ip-sperre, men her på blogspot er slike ting vansekligere! Du kan vel ha bloggen for medlemmer, men da må folk sende mailadressen sin til deg, slik at du får invitert dem til bloggen.

    Jeg vet så inderlig godt at Tyra besøker denne bloggen, men får jeg inn en kommentar fra henne, eller noe som likner på hennes skrivestil så sletter jeg kommentarene med en gang.

    Jeg ser ikke hensikten med å være feig å ha en lukket blogg. Hadde jeg hatt hemmeligheter på bloggen min, da hadde jeg lukket den, men så lenge jeg ikke har det, har jeg ingen grunn til å lukke den.

    Tusen takk for støtten, Anonym!:)

  12. Linn: Jeg får se om jeg gidder å gjøre det! Akkurat nå har ikke dette noe med blogg.no å gjøre, for det skjedde her på blogspot.

    Hvem blir ikke uvel av å lese slike æreskrenkede påstander et menneske setter ut om en annen person! Jeg syntes såååå synd på vedkommende som opplevde å bli æreskrenket at du aner ikke! Det var når jeg mottok disse mailene jeg oppdaget hvordan menneske vedkommende som sendte meg mailen var!

  13. Hun har også skrevet det samme på bloggen til EspenK om Scheeba og det ligger der fremdeles. Hun navngir henne ikke, men de som fulgte med på de utallige bloggene hennes som hun i disse innleggene linket til så ser man jo hvem hun siktet til der og. Der fikk Scheeba passet påskrevet og det til gagns, og hun ble kalt psykopatisk.
    Så det forundrer meg ikke i det hele tatt men dette med opplesning av private mailer og attpåtil legge de på youtube er helt over min fatteevne av ondskap!
    Men med det stuntet så snører nettet seg stadig strammere rundt henne, og forhåpentligvis stanser dette hennes terror rundt på nettet!

    Får håpe det hvertfall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge