“KREATIV” HEVNEAKSJON!

Jeg er blitt oppfordret fra flere av mine venner og flere av mine bloggvenner til å fortelle hva jeg fikk oppleve av hevneaksjon og æreskrenkelse fra Tyra i går. Dere mener alle at dette må fram i lyset slik at andre kan ungå slike hendelser!
 
 
Jeg skulle VIRKELIG ønske at dette med Tyra tok slutt, og at jeg fikk tid på meg å GLEMME damen TOTALT, men så lenge hun IKKE lar meg være i fred, så er det kjempevanskelig! Nå har jeg bedt dere om å respektere at jeg IKKE vil ha daglige referater om det som skjer på bloggen til Tyra, men KUN hvis det er alvorlige ting som omhandler meg, og det var det i går…
 
 
Jeg fikk oppringing fra min venninne Mari som jobber som advokat! Hun hadde surfet litt på nettet, og vært inne på Tyra sin blogg, og der oppdaget hun at det lå ute videoblogger der Tyra satt og leste opp offentlig mailer som jeg hadde sendt henne i slutten av desember da jeg trodde blindt på hennes triste historier om at hun ble mobbet! Disse mailene la hun ut offentlig på bloggen sin hun hadde i januar. Det verste var at Tyra da brøt personvernloven da hun la ut mitt fulle navn og fulle adresse på mailene! Dette hadde hun IKKE lov til.
 
 
Nok om det. Min venninne ba meg komme meg ned til politiet fortest mulig for å få anmeldt nye forhold i saken. Jeg tok på meg klær, og kom meg ned på politistasjonen. Jeg fikk komme inn med en gang, og politibetjenten jeg pratet med hadde blitt informert om saken før jeg kom, fordi Mari hadde ringt dem på forhånd, og gitt politiet linkene til bloggen og youtubeprofilen til Tyra.
 
 
Politibetjenten viste meg videobloggene som lå på bloggen til Tyra og videobloggene som lå ute på youtubeprofilen hennes. Der sitter hun og leser opp mine mailer OFFENTLIG!!!! Dette sa politibetjenten var klart brudd på PERSONVERNLOVEN, og det gikk under loven om æreskrenkelse, mobbing og sjikanering! De sikret seg videoopptak med alle videoblogggene til Tyra, både fra bloggen hennes og fra youtubeprofilen med sitt eget vidoekamera. Dette lagret de sammen resten av anklagene mot henne. Mye mere utover dette vil jeg ikke si her.
 
 
Jeg måtte selvsagt ringe til Mari for å høre hva politiet sa til henne, og hun fortalte at hun hadde blitt satt over til lensmannen i kommunen der Tyra bor, og de så også meget alvorlig på hendelsen.
 
 
Mari liker IKKE å bruke advokattittelen sin som dette, men som medmenneske og venn så måtte hun gripe inne, for hun syntes dette var å gå laaaaangt over streken! Hun har fortalt mange ganger at som advokat har de plikt til å melde i fra når de ser klare lovbrudd slik dette var. Dette var brudd på personvern, æreskrenkelse, mobbing og sjikanering i et forsøk på å hevne seg på meg!
 
 
Nå ER og BLIR tålmodigheten min slutt!!! Jeg orker snart ikke å blogge mere når jeg IKKE får være fred for denne damen! Det er min blogg, og jeg akkurat hva jeg vil i min blogg! Jeg kunne ALDRI tenkt meg å videoblogge mailer der jeg sitter og leser opp mailer fra en person for å hevne meg på ham/henne!
 
 
Huff! Jeg er MØKK lei nå!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 thoughts on ““KREATIV” HEVNEAKSJON!

 1. Ja, jeg leste på bloggen til Kaipia at Mari fortalte hva som skjedde! Dette gjør meg så sint at hun må hevne seg på den måten som hun gjorde! Det er totalt respektløst ovenfor deg! Huff! Hvem blir den neste? Nå har jeg fulgt med på dette her siden hun laget et helvete på bloggen til Linn Elisabeth, men hun gir jo seg ikke samme hvor mye dere overser henne.

  Dette MÅ politiet ordne opp i når ikke hun greier å stoppe!

 2. Hei Toril,
  det er ikke så lett å sette seg helt inn i hvordan du har det nå men jeg håper, håper inderlig at du ikke slutter å blogge! Vi er mange trofaste lesere som koser oss med bloggen din. Jeg skjønner jo at dette tærer veldig på så lenge hun ikke gir seg med tyranniseringen av deg!
  Alle forstår jo at dette mennesket må det være noe alvorlig galt med siden hun holder på sånn med mange seriøse bloggere.
  Ellers vil jeg si at bloggen din er kjempekoselig og er en av mine favoritter. Masse nyttig, koselig og tankevekkende lesning og jeg håper som sagt at bloggegnisten din ikke er borte!!
  Ikke la denne damen få ødelegge deg! Er ikke verdt møkka under skoene engang!

 3. Huff! Ja, jeg også leste i bloggen til Kaiapia om hva som skjedde, og det grøser i hele kroppen min for hva hun kan finne på av hevn! Det har hun bevist flere ganger nå! Det var bra at Mari handlet så raskt som hun gjorde, og all ære til henne for det, hvis ikke kunne det gått viktig bevismateriale tapt!

  Jeg kjenner igjen dette med å grue seg til å blogge! Jeg skriver av egen erfaring nå. Det er derfor jeg er sykemeldt, pga mobbingen Tyra utsatte meg for!

  Du vet vi er mange som støtter deg, og vi kjenner deg, synspunkter, holdninger og mennger! Du har holdt deg til loven!

  Go'klem fra Gymjenta

 4. Hei igjen Toril!
  Godt at bloggen er lukket og jeg tør nå å prøve meg på blogging da jeg vet at hun ikke "ser" hva jeg skriver. Helt forferdelig, men jeg tror ikke at hun slutter noensinne. Hun eier ikke skamvett og virker ikke affisert av noen ting. Hun har sikkert lest at hun er anmeldt men jeg tror hun har hørt det før og tror vel at det bare er tomt prat.
  For å være ærlig så er det veldig skremmende å lese det som hun hadde gjort mot deg nå, grøss og gru!
  Veldig bra at noen virkelig har gått til det skritt å anmelde henne for det er ikke til å stikke under en stol at det skal mye til for å klare og gjennomføre det!
  Men nå var det vel nok for deg, du får jo ikke fred for henne, herregud!
  Dette overgikk all fantasi på hvor ond en person kan være, gudbedre! Og det er nettopp det som er så skremmende med den damen der, en vet aldri hva hun kan finne på av hevnaksjoner.
  Jeg var livredd i flere måneder på hva hun hadde funnet på da hun sendte meg den mailen hvor hun sa at hun hadde kontaktet arbeidsgiveren min!
  Bare fordi jeg var uening med henne i forskjellige spørsmål og forsvarte meg da hun kom med alle disse konspirasjonsteoriene sine ang han programlederen i Sonen blant annet.
  Jeg har jo tilogmed bedt henne på besøk og ville være snill men da det nærmet seg tiden for da hun skulle komme hit så snudde hun brått og fant på alle slags mulig komplott som jeg hadde gjort mot henne?!
  Jaja, håper bare at vi har sett det siste av henne nå men det tviler jeg faktisk på for hun klarer ikke å slutte med å plage andre.
  Det har vi sett for mange tilfeller av, dessverre.

 5. Jeg måtte handle raskt, og det stemmer som du skriver, Hakrilas, at jeg ikke liker å misbruke yrkestittelen min, men Tyra gikk alt for langt, og brøt flere lover. Politiet tok meg alvorlig, og de takket meg for at jeg gav dem linkene til bloggen og youtubeprofilen.

  Ja, hun gikk meget langt over streken for hva som er normal folkeskikk! Ingen normale personer legger ut videoblogger der du leser opp mailer for å hevne seg! Jeg var rasende der jeg satt, og jeg måtte ta meg en kopp te for å få klarnet hjernen!

  Skal si hun fikk fart på seg å stenge bloggen, da jeg skrev om hva jeg hadde gjort. Skulle likt å være flue på veggen da ja;=)

 6. Nå tørr også jeg å si min mening litt rett fram når jeg ser at bare vi som er invitert kan lese den! Bra, Hakrilas;)) På blogg.no så kan vi jo sperre dem ute, men fremdeles kan de lese bloggene våre. Nå kan ikke Tyra komme seg for å lese bloggen til Hakrilas.

 7. skjønner du er møkk lei toril,tar kveld nå vennen,ble sliten av å være på sortland.skal blogge mer av det jeg kjøpte imorgen:).natta vennen min,til kari og mari gymjente og kaia.gla i dere alle

 8. Håhåhå.. takk for hjelpa med ny blogg Toril.. hihihi… du blir fast hjelper for en hjelpaløs data geni.. hihihihi… suss suss

 9. Veldig bra at du stengte blogspotbloggen din! Nå har du to plasser du kan skrive akkurat hva du mener og føler om det helvetes damemennesket! Wow! Endelig kunne jeg si akkurat hva jeg ville uten å tenke over hva jeg skriver! Jeg må vel passe på slik at bloggen din ikke blir en useriøs blogg fra vår side!

  Aller først vil jeg si jeg leste det Tyra gjorde mot deg på bloggen til Kaiapia, og jeg satt og himlet med øynene at det kunne gå an å i det hele tatt synke så lavt som det går an å komme! Du aner ikke, Hakrilas hvor sint jeg ble! Tyra skal være sjeleglad for at hun ikke var i nærheten av meg! Jeg er glad for at Mari reagerte så raskt som hun gjorde! All honør til deg, Mari!

  Det var veldig bra at du fortalte det du opplevde på bloggen din! Slike hendelser er det viktig at andre bloggere og lesere får vite slik at de kan holde seg unna Tyra!

  Du er ei tøff dame som jeg har stor respket for, og hver dag må jeg inn å lese på bloggene dine for å se om du har skrevet noe nytt! Ikke bry det om Tyra! Hun kommer seg ikke inn her for å skrive på bloggen din, og begynner hun å ødelegge kattebloggen din med ufine kommentarer sier det mye mere om henne. Du har lukket abyhakrilasbloggen din for henne, så den kan hun heller ikke lese. Au da! Det var jo leit… Nei 🙂 Ikke i det hele tatt!

  Vi skjønner jo alle sammen at hun følger med bloggene deres, for vi er ikke dumme! Det beste nå er om hun kunne innsett hva hun har stelt i stand, for så å slippe anmeldelse. En anmeldelse er ikke bra å ha med seg i arbeidslivet!

  Ønsker deg en fin dag, Hakrilas!

  Klem fra Linn

 10. Jeg så videobloggene på bloggen til Tyra selv, og jeg satt og kokte av sinne der jeg satt, og håpet på at noen skulle si fra til deg! Flott at Mari tenkte fort, og ringte til politiet og tipset dem.

  Dette blir bare verre og verre! Håper hun holder seg unna blogging en lang stund, men hun er avhengig av å få oppmerksomhet ved å blogge! Det som skjedde i går var å gå langt over streken synes jeg! Det er ikke normal folkeskikk!

  Jeg trodde jeg hadde fått dosen min for å bli sjokkert, men tydeligvis ikke.

  Sender deg en stor klem, og ønsker deg en fin dag:)

  Klem Nina

 11. Da har jeg kommet meg inn jeg også, Hakrilas :)) Tusen takk for invitasjonen! Jeg tenker meg at du er lettet. Veldig bra du kom på denne løsningen. Du kan jo ha den i en periode nå til alt roer seg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge