BLI NEGLEFIN HOS TINKABELLE :) (Sponset innlegg)

Som folk flest har jeg negler som fliser seg opp når de har vokst litt. Når jeg endelig føler at neglene mine har fått litt lengde så knekker de, og man må begynne å spare på nytt igjen.

Neglene mine er viktige for meg, og hendene er det første folk legger merke til. De siste årene har jeg nesten daglig gått med neglelakk, for jeg synes neglelakk er fint. Jeg bruker helst duse og jordnære farger på neglelakkene mine, for jeg er ikke den typen til å bruke knallrød farge.

Jeg har lenge hatt kjempelyst til å prøve å stelle neglene mine hos en negledesigner. Flere av mine venner har fortalt meg om hvor fine og sterke neglene deres er blitt av å gå til en negledesigner, og jeg har sett stor forskjell på neglene til vennene mine som jevnlig har fått behandling!

Et par av vennene mine bruker en salong i Trondheim Sentrum som heter for Tinkabelle, og de er kjempefornøyde med henne.

I dag var det min tur til å prøve ut en time med negledesign med gelishbehandling hos Tinkabelle 🙂

 

Tinkabelle ligger i Trondheim Sentrum i Olav Trygvassonsgate nr. 42 rett ved Ravkloa. Butikken er delt inn i tre avdelinger: Ballett- og danseavdeling hvor de selger ballett- og dansedrakter og sko, kostymeavdeling og en spa- og skjønnhetsavdeling. Det er enkelt å komme seg til og fra med buss fra alle steder i Trondheim, og bussene stopper ca. bare 50 – 75 meter unna butikken.

Behandlinger du får hos Tinkabell er: Gelish/lakk, make-up/farging, maniyr/pedikyr, massasje, negler og voksing.

Selve spa- og skjønnhetssalongen ligger i 2.etg. Førsteinntrykket mitt da jeg kom, var at her er det hjemmekoselig, rolig, avstressende og hyggelig atmosfære, og jeg ble tatt godt i mot av en smilende og blid daglig leder av Tinkabelle 🙂 Hvis man kommer litt før tiden blir man tilbudt kaffe eller te.

Resepsjonen med noen salgsvarer 🙂

Stilen på skjønnhetssalongen er kjempefin og enkel, og bærer ikke preg av å være glorifisert som mange skjønnhetssalonger kan være 🙂 Det jeg falt for var den kreative interiørløsningen 🙂

 Ved resepsjonen er det også en god sofa hvor du kan slappe av før behandlingen 🙂

Neglene mine før behandlingen!

De aller fleste oss tar man for lite vare på hendene sine. I en hektisk hverdag glemmer man å stelle med neglebåndene sine, og man tenker over at det dannes døde hudceller langs neglebåndet. Disse døde hudcellene tar opp næringen til neglene, og resultatet er at neglene fliser seg opp og knekker. Et godt tips er å bruke en neglebåndsolje som man smører på neglebåndene. En slik olje vil gi neglebåndene næringen den trenger. 

Jeg har selv brukt håndkrem å smøre hendene og fingrene mine med, fordi jeg trodde at håndkrem skulle hjelpe. Håndkrem er ikke nok.

Inne på neglebehandlingsrommet hos Tinkabelle 🙂

Neglebehandlingsrommet hos Tinkabelle 🙂

Neglene mine etter gelishbehandlingen 🙂 Jeg ble i  hvert fall kjempefornøyd med resultatet 🙂

Servicen og kundebehandlingen hos Tinkabelle var kjempebra, og underveis forklarte hun hva hun gjorde, og hvorfor. Jeg fikk nyttige tips til hva jeg burde gjøre for å få bukt med de døde hudcellene langs kanten av neglebåndet, og det rådet skal jeg følge.

Prisen for en gelishbehandling koster 400,- kr hos Tinkabelle, og det er ikke dyrt! Jeg har sett langt høyere pris for gelishbehandling.

En ting er sikkert, og det er at jeg garantert kommer til å bruke Tinkabelle igjen!

Jeg anbefaler dere som bor i Trondheim, og som har lyst til å få fikset neglene sine å bestille en time hos Tinkabelle! Dere kommer i hvert fall til å bli kjempefornøyde 🙂

Tusen takk for behandlingen jeg fikk på Tinkabelle 🙂

  

Besøk Tinkabelle på deres hjemmeside: https://tinkabelle.no/

(Sponset innlegg)

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 thoughts on “BLI NEGLEFIN HOS TINKABELLE :) (Sponset innlegg)

 1. Kerr fin neglan din blei 🙂 Æg har ei venninne som e negledesigner og æg får av og tel neglebehandling av ho og et e så godt. Neglan mine e blitt mye sterkere etter ho har stelt dæm nån gang. Æg anbefale dæg å kjøpe dæg den oljen du skriv om førr næglan mine e bltt mye sterkere.

  Æg likt fargen din. Sjøl så like æg litt meir farge på neglan min.

  Det e bra du e fornøyd 🙂

  Æg ønska dæg ein fin ettermdidag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte resultatet 🙂 Jeg kommer til å ta en behandling til, for å få styrket neglene.

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte resultatet 🙂 Jeg anbefaler deg å prøve gelishbehandling. Du vil merke forskjell fort. Jeg kommer til å ta flere behandlinger, for jeg vil prøve å få neglene sterke.

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en fortsatt kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Fine de ble, og jeg likte fargen på neglene 🙂 Jeg har lyst til å prøve dette jeg også, men vi har ikke lov til å ha neglelakk eller lange negler på grunn av bakterier og smittefare.

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte resultatet 🙂 Det skjønner jeg at du har, og jeg har hørt flere sykepleiere fortelle at de ikke har lov til å neglelakk og lange negler. Jeg skjønner poenget med bakterier og smittefare.

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, og en fortsatt kjempefin og god helg videre 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Åhhh herregud så stilige neglene dine ble snuppa;)) Og fargen på neglene var deg. Siden sånn gelishlakk sitter i flere uker ville jeg ha valgt en dus farge som passer til hverdag. Jeg har hørt så mye positivt om gelishbehandling fra andre. Og det frister å prøve det selv. Neglene mine knekker bare jeg kommer bort i noe.

  Artig å se resultatet;))

  Ha en fin ettermiddag;))

  Stor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Dagen før dagen;))My Profile

  • Ofmariel: Tusen takk for det vennen! Kjempekoselig at du likte resultatet. Jeg er kjempefornøyd, og kommer til å ta flere behandlinger gelishbehandlinger. De jeg kjenner som har tatt det sier at de har fått sterkere negler, og at neglene deres er blitt mye finere 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Dette er jo ren velvære som varer i mange dager. Burde absolutt fått fiksa neglene mine jeg også. Ellers likte jeg interiøret hos Tinkabelle veldig godt. 🙂
  Mandy Lou recently posted..KøbenhavnMy Profile

  • Mandy Lou: Det var kjempegodt å få fikset neglene sine, og jeg kommer absolutt til å ta flere behandlinger 🙂 De som jeg kjenner sier at de merker resultatet, og at de har fått sterkere negler.

   Ja det interiøret på Tinkabelle var kjempefint, og jeg likte det kjempegodt 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, og en kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 5. Pingback: Tinkabelle / FØLG OSS!

  • Lillja: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte resultatet 🙂 Jeg likte fargen selv, og det er en farge som går til absolutt alt!

   Jeg håper nå at neglene blir sterkere av gelishbehandlingen, og jeg kommer til å ta flere behandlinger 🙂 Du er heldig når du har sterke negler ja!

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, og ei kjempefin og god helg fortsatt 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  • Catzy: Tusen takk for det vennen! Kjempekoselig at du likte resultatet 🙂 Jeg er kjempefornøyd selv, og kommer til å ta flere gelishbehandlinger når det gjør neglene sterkere 🙂

   Interiøret på Tinkabelle var kjempefint, og jeg likte det kjempegodt 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge