OPPDATERING OM KATTENE OG INNKJØRINGEN AV ELVIS, OG NYE BILDER AV TRIOEN :)

Godpusedronningen Nadina på puta si i sofaen <3 🙂

Nadina sitter som en fotomodell på pianoet 🙂

Godpuseprinsessa Dixie Rose slapper av på armlenet på sofaen <3 🙂

Dixie Rose vil også gjerne vise seg frem hvor kjempefin hun er 🙂

Godpuseprinsen Elvis er bevisst på å vise seg frem når “matte” (matmor på svensk) kommer med fotoapparatet <3 🙂

Elvis slapper av på sofaputa 🙂

To uker har gått siden Elvis kom hit, og det har gått over all forventning 🙂 Både Dixie og Nadina er kjempesnille med Elvis, men Nadina sier i fra hvis Elvis kommer for brått på, og for nære. Hun holder en labblengdes avstand til denne lille rødreven 😉

Nadina trenger litt mer tid for å bli trygg på Elvis, og hun setter seg i respekt slik at Elvis vet hvem som er sjefen i katteflokken. Tryggere på Elvis er Nadina blitt så absolutt! Hun lar Elvis få lov til å ligge i samme sofa som henne, men hun holder ennå en avstand til ham. Det respekterer Elvis, og det vil medfører at Elvis kommer til å bli akseptert av Nadina når han blir eldre, for han har skjønt hvem som er sjefen. De få gangene Nadina må irettesette Elvis legger han seg ned på rygg med labbene i været, og underkaster seg. Nå er det sjelden at hun freser og knurrer til Elvis, så det er tydelig at hun har akseptert at Elvis er kommet for å bli 🙂

Etter den første uka med Elvis i huset, begynte Dixie å bli nysgjerrig på Elvis. Når Elvis holdt på å leke med lekemusene sine på gulvet var Dixie kjempenysgjerrig på hva han holdt på med, og etter Elvis var ferdig med å leke med musen hoppet Dixie like så godt ned på gulvet og begynte å leke hun også. Etter hvert utviklet dette seg til en “jagelek” mellom Dixie og Elvis. Elvis løp foran, og Dixie løp etter Elvis. Nå har Elvis (enn så lenge) fordelen med at han kommer seg under sofaen, og når Dixie løpe etter Elvis gjemte han seg under sofaen. Dixie gikk under spisebordet hvor hun gjemte seg, og der ventet hun på at Elvis kom fram. Når Elvis kom Dixie fram, og løp etter ham 😀 Hvis Elvis ble litt for brå, sa Dixie i fra til ham.

Den siste uken har Dixie begynt å komme med lokkelyder, på samme måte som når en kattemor lokker på kattungene sine. Jeg trodde først det var løpetiden som var i anmarsj hos Dixie, men det er det ikke, i hvert fall ikke foreløpig. Lyden Dixie kommer med, er en godlyd hvor hun signaliserer at hun ikke er sint på Elvis <3 🙂

Elvis har begynt finne plassene sine her i leiligheten. Han ligger gjerne i sofaen i nærheten av Dixie og Nadina, og de får han lov til. Den første uken lå han mye inne i transportburet sitt på pleddene sine, men nå vil han være i nærheten av de andre 🙂

Han kommer mer enn gjerne opp i fanget for å få kos, og da maler han lykkelig <3 🙂 Som regel kommer også Dixie og legger seg i fanget for å få kos samtidig med Elvis. Da er jeg glad for at matmor har to hender, slik at jeg kan kose med dem samtidig 😀 De siste 2 dagene har Dixie begynt å slikke Elvis. Det er kjempesøtt å se på <3 🙂

Det er kjempeherlig å se hvor kjempefint innkjøringen av Elvis har gått, men det vil fremdeles ta tid. Noen katter trenger lengre tid på å bli trygg på en kattunge som kommer. Nadina er den typen må bli 100% trygg på Elvis, men hun har blitt mye tryggere mot Elvis godpusejenta mi <3 🙂

Ikke noe er så rørende å se på sosialiseringen mellom en ny kattunge og de andre kattene i en katteflokk. Når kattungen begynner å bli akseptert av de kattene som bor i huset fra før, utvikler det seg mer og mer kjærlighet mellom de gamle kattene til den lille kattungen <3 🙂

Elvis er blitt mye tryggere på Dixie, for nå har han begynt å bite henne i nakken for å lekesloss med henne. Da ser det ut som to løveunger som holder på. Dixie vet å si fra hvis han går for langt. Dette er en del av sosialiseringen hans i forhold til å utvikle seg som en katt. Dixie lar ham holde på, men når hun har fått nok så sier hun fra. De gangene Dixie sier i fra, underkaster Elvis seg. Han legger seg over på siden, viser buken og har labbene i været.

Det er kjemperørende å se at Elvis nå har begynt å finne plassen sin i katteflokken <3 🙂 Jeg sier det med hånden på hjertet at jeg er kjempestolt over at godjentene Nadina og Dixie har akseptert ham, og at de er snille med ham <3 🙂

Hele tiden passer jeg på å kose masse med Nadina og Dixie slik at de vet at jeg elsker dem av hele mitt hjerte <3 🙂 Det er kjempeviktig å gi de gamle kattene kos og oppmerksomhet, slik at at de ikke føler at Elvis er en erstatning.

Det er alltid lærerikt å se hvordan en ny kattunge blir sosialisert inn i en allerede innkjørt katteflokk. Katter har ulike personligheter, og det er individuelt hvor lang tid det tar for de aksepterer en nykommer. Innkjøring av nye katter handler om tid og tålmodighet! De kattene som kanskje er litt skeptiske må få ta tiden de trenger.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “OPPDATERING OM KATTENE OG INNKJØRINGEN AV ELVIS, OG NYE BILDER AV TRIOEN :)

 1. Åhhhh så fine bilder av Nadina, Dixie og Elvis;)) Og det er sååå artig å lese om hvordan det går med Elvis og de andre kattene. Du er flink til å oppdatere snuppa mi;)) Jeg blir fasinert over poten til Elvis. Den ser helt annerledes ut enn hos Snuppa vår. Er det forskjell på fargen på potene? Det har jeg ikke sett før.

  Ha en fin mandag;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Skjerp dere ansvarsløse og dobbletmoralistiske mødre til tenåringsjenter for hvilke signaler dere sender utMy Profile

  • Ofmariel: Tusen takk for det Ofmarielvennen 🙂 Jeg synes det er kjempegøy å oppdatere om kattene, og fortelle hvordan det går med dem 🙂

   Dixie og Elvis er blitt kjempegode venner, og de ligger og slikker og vasker hverandre <3 🙂 Det er kjempesøtt å se på 🙂

   Ja det er forskjell på fargene på potene deres. Elvis som er sorrel har rosa poter, mens Snuppa deres, Dixie og Nadina har sorte.

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Veldig fine bilder av den nydelige pelstrioen din;=) Elvis er veldig søt, og det er veldig gøy å få se bilder av ham;=)

  Så hyggelig at Elvis begynner å bli godtatt av Nadina og Dixie. Det er helt riktig som du skriver at du må bare ta tiden til hjelp, men når han få ligge i nærheten av dem går det riktig vei. Som regel er det hunnkatten som er på toppen av tronen som bruker lengst tid på å venne seg til en ny kattunge.

  Det er veldig gøy for Elvis at Dixie vil leke med ham;=)

  Ha en fin ettermiddag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy:Tusen takk for det vennen! Ja han er kjempesøt, og han har en morsom personlighet <3 🙂 Nå har Elvis og Dixie blitt kjempegode venner, og de ligger og vasker og slikker hverandre. Det er så søtt å se på <3 🙂

   Jeg har hørt det samme jeg også. Nadina er dronningen, og som dronning må hun være 100% sikker på at Elvis er under henne, men hun angriper ham ikke i det hele tatt.

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Hærregud så fine bilda av kattan og han Elvis e så søt <3 Æg e førelska i kattan dine førr dæm e bærre heilt nydelig <3

  Æg syns også de e så koselig når du fortæl om kattan din og æg føla at æg e heim tel dæg.

  Æg ønska dæg ein fin dag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for det! Så kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Ja jeg elsker jo å dele det som skjer med kattene med dere som følger meg på bloggen, facebook, instagram og snapchat 🙂 Setter kjempestor pris på at du gir meg så kjempekoselige tilbakemeldinger 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 4. Jeg har kost meg på facebook og bloggene dine med alle de flotte bildene av kattene dine som du har delt med oss 🙂 Like kjekt som alltid å se bildene du deler 🙂

  Jeg skvetter hver eneste gang når jeg ser bilder av Nadina, for hun ser skummel ut. Selv om jeg vet at hun er kosete og glad i å få kos. Blikket hennes er utrolig intens 🙂

  Dixie har et mildere ansiktsuttrykk enn Nadina. Elvis er så søt <3 Kjekt å få se bilder av ham 🙂

  Fin, fin kveld ønskes deg og kattene 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for det! Du aner ikke hvor kjempestor pris jeg setter på den positive tilbakemeldingen du gir meg 🙂

   He, he, he 😀 Dette med Nadina sin look og uttrykk er det mange som kommenterer, men hun er godheten og kosepusejenta selv <3 🙂 Dommerne på utstillingene påpeker hennes look 🙂 Nadina har et kjempeintenst blikk.

   Nå er Dixie og Elvis kjempegode venner. De ligger sammen, slikker og vasker hverandre 🙂 Det er kjempesøtt å se på <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Nåmmin så fantastsike bilder at trekløveret ditt 🙂 De er nydelig alle 3 <3 Det var koselig å få se Elvis da jeg var på besøk til deg på fredag før jeg skulle på jobb 🙂 Du verden for en herlig gutt, og fargen hans var herlig 🙂

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk fore! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Ja jeg liker godt å oppdatere om hva som skjer med kattene, og det er jo ekstra morsomt når dere som er mine facebookvenner, leser bloggen min, følger meg på instagram og snapchat gir tilbakemelding om at dere liker bildene mine 🙂

   Han har en intens varm og fin farge til å være litt over 3 måneder på vei. Nå er jo Dixie og Elvis blitt kjempegode venner 🙂 De ligger og slikker og vasker hverandre, og det er kjempesøtt å se på <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge