STOPP HYSTERIET OM Å FÅ ET PERFEKT UTSEENDE BLANT BLOGGERE, JEG VIL AV!

Jeg kan ikke annet enn å ta av meg hatten for bloggeren Styleconnection (Kristin) sitt kjempeflotte og tankevekkende blogginnlegg angående det økende kroppspresset blant bloggere. På bloggen sin 10.09.2016 snakker hun i en videoblogg om det økende problemet at bloggere gladelig reklamerer for sine lesere at de tar botox, restylane, legger inn silikon i brytene og legger seg under kniven for å ta en skjønnhetsoperasjon.
 
 
Jeg anbefaler alle å gå inn på bloggen til Styleconnection for å se videobloggen hennes her: http://styleconnection.no/na-har-vi-nadd-bunnen-for-faen/
 
 
Bloggeren Styleconnection (Kristin) linker til denne artikkelen på NRK om botox: https://www.nrk.no/livsstil/det-du-ikke-vil-vite-om-botox-1.8329156
 
 
Jeg håper virkelig at de som benytter seg av botox nå kan begynne å tenke seg om når det regelrett er gift som sprøytes inn i ansiktet! 0,000001 gram kan drepe et voksent menneske! Det er ikke tull en gang, og dette sprøyter tankeløse unge og voksne inn i ansiktet sitt! Skremmende! I tillegg så reklamerer bloggere i 20-årene, 30-årene og 40-årene for at de tar botox for å unngå å få rynker!
 
 
Det hjelper ikke å unnskylde seg med at de tar så lite botox, og det er giftstoffer uansett hvor lite botox man tar! Botoxen dreper og lammer nervene i ansiktet, og man blir totalt mimikkløse! Jeg har til dags dato ikke sett en eneste person som har tatt botox som har mimikk. Når de må sitte å dra seg i ansiktet for å bevise at de har mimikk bør det ringe en bjelle til de som ser på!
 
 
Styleconnection peker på et viktig poeng i videobloggen sin angående mimikk. Mimikk er kjempeviktig i den daglige kommunikasjonen mellom mennesker, og det er viktig med mimikk for å gjøre oss forstått med hverandre i en samtale. Gjennom mimikk kan vi se om samtalepartneren er glad, trist, overrasket osv.
 
 
Dette her driver altså bloggere gladelig å reklamerer for! Skremmende!
 
 
Denne syke skjønnhetstrenden har gått alt for langt! At 20 åringer tar botox for å unngå å få rynker er det noe riv ruskende galt! Unge mennesker i 20-årene har ikke rynker. Når 30- og 40-åringer tar botox kaller jeg det hysteri og redsel for å eldes! Skal ikke 30- og 40 åringer se ut som de har levd et liv da? Hva pokker er galt med det? Er det ikke normalt å bli eldre, og er det ikke kjempebra å vise den yngre generasjon at vi faktisk har levd et liv?
 
 
Denne skjønnhetsindustrien og sykelige trenden om plastisk kirurgi har ført til et totalt forvrengt og feil bilde av hva som faktsik er skjønnhet!
 
 
Tidligere var slike skjønnhetsbehandlinger som hørte til Hollywoodstjernene. Hvordan kunne Joan Collins som spilte Alex i Dynastiet holde seg så ung? Hvordan kunne Linda Evans som spilte Crystal i Dynastiet være så kjempenydelig uten en eneste rynke? På 80-tallet skjønte vi ikke hvorfor, men i dag vet vi hvorfor…. Svaret sier seg selv.
 
 
Etter hvert kom denne skjønnhetsindustrien med slike behandlinger til Norge, og trenden om å utføre ulike skjønnhetsbehandlinger er dessverre blitt like vanlig som å gå til frisøren! Er det slik vi ønsker det skal være?
 
 
Denne skjønnhetstrenden er med på å ødelegge samfunnet vårt, og oppfatninger om det å være “perfekt”. Det som er skremmende er at unge jenter helt ned i 12 års alderen går med planer om å spare konfirmasjonspengene sine slik at de får lagt inn silikon i brystene sine, få større lepper eller ta botox slik at de får en glatt og fin hud!
 
 
Disse unge jentene har toppbloggere som de ser opp til som har gjort akkurat det samme, og de unge jentene vil være som dem. De forteller at de vil ta restylane, fordi toppbloggeren “Lise” på 20 år har gjort det samme. De vil legge inn silikon fordi toppbloggeren “Lise” har gjort det samme, og de sier de vil se like pen ut som toppbloggeren “Lise” som de synes ser perfekt ut! Vi snakker om et forvrengt virkelighetsbilde, og ikke noe annet.
 
 
Selv om toppbloggeren “Lise” er 20 år gammel, har hun ansvar for det hun publiserer på bloggen sin, for gjennom å fortelle om sine skjønnhetsbehandlinger som å legge inn silikon, ta restylane og ta botox fremmer hun det forvrengte skjønnhetsidealet om det “perfekte” ytre, og hun fremmer at det er helt i orden å benytte seg av skjønnhetsbehandlinger for å jukse seg “pen”.
 
 
Hvor har så toppbloggeren “Lise” hentet sin inspirasjon om å ta ulike skjønnhetsbehandlinger fra? Jo hun har hentet sin inspirasjon fra sine idoler som har gjort det samme.
 
 
Alle bloggere uansett om bloggerne er i 20-årsalderen, 30-årsalderen og 40-årsalderen, og alle bloggere uansett om de har 50000 lesere eller 50 lesere daglig har et stort ansvar for hvilke verdier og holdninger de publiserer på bloggene sine! Som blogger har man en kjempestor påvirkningskraft!
 
 
Ta et eksempel med en usikker ung jente som går rundt og føler seg stygg. Denne jenta føler seg stygg, fordi selvbildet blir revet ned, for hver dag ser hun bilder av bloggidolet sitt som deler bilder av seg selv. I jentas øyne har bloggidolet hennes det “perfekte” ytre, og de usikre jenta føler at hun også må se ut på samme måte som sitt bloggidol for å få et “perfekt” ytre. Kanskje hver gang den usikre jenta ser bilder av sitt bloggidol, blir hun motløs, og tenker negative tanker om seg selv. Til slutt vil kanskje den usikre jenta tro på de negative tankene sine, og danner seg et bilde at hun også må utføre samme skjønnhetsbehandlinger for å bli “perfekt”.
 
 
Den usikre jenta vil kanskje begynne å lese seg opp på opplysninger om ulike skjønnhetsbehandlinger, og da vil garantert jenta lese alle blogger som handler om skjønnhetsbehandlinger. Det være seg bloggere i 20-årene eller bloggere i 30 – 40-årsalderen. Derfor har absolutt alle bloggere som bloggere om temaet skjønnhetsbehandlinger som botox, restylane, silikon et ansvar for hva de publiserer på bloggene sine! Vil de virkelig støtte opp om det forskrudde kroppsbildet om å se “perfekt” ut, eller vil de bidra til å advare andre unge og usikre jenter til å ikke ødelegge kroppene sine som f.eks. å sprøyte direkte giftstoffer inn i ansiktet. Selvfølgelig vil de som er tilhengere av bruken av silikon, tar botox og restylane unnskylde seg kraftig med at det er ikke farlig å ta det en sjelden gang i mellom, og at det ikke vises når man tar det lite. Slike unnskyldninger er tull og tøys fra ende til annen! De kan bare sitte å tro at det ikke vises, for det vises på lang avstand når noen har tatt botox. Ansiktet blir mimikkløst!
 
 
Jeg håper virkelig mange som mulig ser og hører videobloggen til Styleconnection, at de de det gjelder kan ta til seg hvert eneste ord av det hun sier! Nå er Styleconnection en blogger som når ut til mange bloggere i aldersgruppen 15 – 30/40 år, og hun har en stor blogg med mange lesere. Selv er jeg en liten blogger, men jeg håper å nå ut til min aldersgruppe bloggere fra 40 år og oppover, for jeg vet at det finnes voksne bloggere også som gladelig reklamerer for at de har utført en skjønnhetsbehandling som å ta botox, restylane m.m. Voksne bloggere skal å burde ha mer vett enn som så enn å reklamere for slike behandlinger, og særlig når de vet at det finnes unger helt ned i 12 års alderen som sitter med planer om å spare konfirmasjonspengene sine til å ta botox, restylane eller silikon når de blir gamle nok!
 
 
Dette temaet er noe jeg virkelig brenner og engasjerer i, for nå har denne falske skjønnhetstrenden gått alt for langt i negativ retning! Det stadige jaget etter det uoppnåelige “perfekte” ødelegger og bryter ned selvtilliten til unge jenter, og også voksne damer! Tanken gjør meg provosert, kjempesint og trist! 🙁
 
 
Kjære voksne bloggere der ute! Hvis du er den som sverger til skjønnhetsbehandlinger som å legge inn silikon i brystene, ta botox, ta restylane, operere nesen din m.m bør nettopp du tenke over hva du publiserer på bloggen din! Hvis du jevnlig velger å publisere for dine lesere hver gang du fyller på ny botox, har operert nesen din eller lagt inn silikon, er du du direkte med på å gi et signal til yngre lesere om at du støtter denne formen for jakten på et falskt “perfekt” ytre! Sånn er det.
 
 
Hvis vi bloggere ønsker å forandre det forskrudde kroppsfokuset og jaget etter det “perfekte”, er det kjempeviktig at vi som bloggere kan si i fra at vi ikke ønsker å være med på denne syke trenden om å jage etter det “perfekte” utseende som ikke finnes! Uansett hvor stor eller små blogger vi har, er det viktig å si fra at nok er nok!
 
 

Bildet lånt fra denne nettsiden:
http://www.thepictaram.club/p/restylanelepper

 
 

Blogglisten hits

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “STOPP HYSTERIET OM Å FÅ ET PERFEKT UTSEENDE BLANT BLOGGERE, JEG VIL AV!

 1. Godt innlegg, med gode poenger som burde føre til noen tanker for alle og enhver!

  Det sies at slike inngrep som botox gjøres for å ivareta sitt utseende, at de bryr seg og vil se friske ut. Vel, ALLE vet at det ikke er dette som skal til. Og som du skriver, det vises veldig godt når noen har satt dette inn i ansiktet. Men verden vil bedras, dessverre. Jeg tror nok ikke at disse som stadig bretter ut akkurat dette hverken via blogg eller andre medier vil tenke på den påvirkningskraften de har.

  Dette er mennesker som har helt andre verdier når det gjelder skjønnhet, enn de som kjemper imot dette hysteriet.

  Det som forbauser meg er at de selv er helt blendet for både hvordan de ser ut, og hva de representerer. Derfor er slike innlegg viktig. Vis at det ikke er slike giftstoffer, som tilslutt ødelegger ansiktet og helsen din, som skal til. Ja, til en naturlig aldring, en naturlig ivaretakelse av din helse, og et naturlig menneske. Og ja, vi kan se bort fra de som grunnet skader trenger dette.

  Ha en fin dag.
  lillian eriksen recently posted..Før og etter, opp-pussing!My Profile

  • Lillian: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg med innspill på blogginnlegget mitt 🙂

   Jeg skjønner det ikke. Hvordan kan de som driver og tar restylane og botox si at at det ser naturlig ut, for det gjør ikke det. Det vises på lang vei, og ansiktet ser stivt og mimikkløst ut. Jeg synes de er idiotiske som unnskylder seg med at de tar så lite for at det skal se naturlig ut, men det gjør ikke det for fem flate øre! Hva med å begynne å se seg selv i speilet, og ta bort filteret for å være blind?

   Selvsagt er det giftstoffer! Det er jo forsket på, og vitenskaplig forskning er med til å stole på enn den som fyller trynet sitt med gift- og nervedrepende stoffer. Det er unaturlig for et menneske ja! Så absolutt!

   Uansett om de har 50 eller 50 000 lesere har de påvirkningskraft til unge og usikre jenter/damer, men det vil de selvsagt ikke innrømme. Det kan være at den usikre jenta/dama leser nettopp dèt blogginnlegget, og tar en bestemmelse om at hun også skal ta restylane!

   Jeg brenner for dette temaet, for jeg synes denne kjempeforferdelige trenden har gått alt for langt! Bloggere har ansvar for hva de publiserer på bloggene sine av slike innlegg, og de er ikke gode forbilder når de blogger om at de fyller på med restylane, botox og tar silikon!

   Takk og lov at det finnes bloggere som Styleconnection som kan nå ut til mange unge jenter, og takk og lov at det finnes andre toppbloggere som også tar avstand fra slik behandling!

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og en kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 2. Råbra innlegg snuppa mi;)) Herregud så råbra videoblogg fra Styleconnection. Jeg er enig i alt hun sier på videobloggen sin.

  Stakkars unge som vokser opp i det overflatiske og kroppsfikserte samfunnet som det har blitt;(( Ungdommene skal være sterke for å stå i mot kroppspresset. Og vi som er foreldre har en viktig jobb med å fortelle ungene våre sannheten om skjønnhetsbehandlinger som plastiske operasjoner, botox og silikon. Jeg lærte noe nytt av det Styleconnection fortalte at det er så mye gift i botox. Fytti rakkern så skremmende å vite at det er det de spryter inn i kroppen sin. Sånne giftstoffer har garantert en bieffekt som ikke er dokumentert. Eller så holder skjønnhetsindustrien kjeft om bivirkningene for ikke å tape kunder. En bieffekt er at de blir avhengig av å gjøre det flere ganger for å holde det ved like.

  Jan Thomas er et godt eksempel på en mimikkløs person. Den mannen eier ikke mimikk. O du ser han er så stiv i hele fjeset. De som sprøyter inn giftstoffer i ansiktet må være dumme når de tror vi skal gå på det at de sier at de har mimikk. De ser jo ikke selv at de er mimikkløse. Det er det vi andre som ser med et blått øye. Skjønnhetsindustrien som det skulle vært forbudt mot i Norge.

  Herregud selvfølgelig har bloggere i alle aldersgrupper ansvar for det de publiserer på bloggene sine. Og jeg mener at alle bloggere som blogger om sånne skjønnhetsbehandlinger er tankeløse og idiotiske når de skriver at de har tatt en sånn skjønnhetsbehandling. For de er med på å knuse unge jenter sitt selvbilde. Det kommer til å ende med at vi får et sykt samfunn hvor alle ser ut som Barbiedukker;(( Jeg blir forbanna når jeg tenker på hvor galt det har blitt med å se perfekt ut.

  Ha en fin dag;))

  Stooor klem fra Elise Marit
  Else Marit recently posted..Forsvarer meg selv mot løgnene dine.My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg, og kjempefint innspill på blogginnlegget mitt Else Marit vennen 🙂

   Jeg får ikke rost Styleconnection nok, for hun er en blogger som tørr å si fra hvor skapet skal stå, og hun engasjerer seg i denne problematikken om skjønnhetsbehandlinger som dessverre er blitt alt for vanlig i Norge! Det er en skremmende utvikling som har skjedd, og jeg synes det er kjempetrist utvikling 🙁

   Jeg synes også kjempesynd på de unge usikre jentene som begynner å si at de er stygge i en alder av 10 – 12 år, og når de går med planer om å spare konfirmasjonspengene sine til å få lagt inn silikon for å få større bryster, eller ta botox og restylane. Det beviser at trenden har gått alt for langt i gal retning. Kom ikke å fortell meg at en 20-åring har rynker! Det finnes også uskre damer i alderen 30 – 40 år som går rundt med negative tanker om seg selv, og som vil ta slike skjønnhetsbehandlinger som botox og restylane. Ja, de er voksne nok til å bestemme selv, men de burde heller tatt en tur til psykolog for å få ordnet opp i topplokket for deres negative tanker om seg selv, for det er der det ligger!

   Det verste av alt er at de bloggerne som blogger åpenlyst om at de benytter seg av slike skjønnhetsbehandlinger ikke vil innrømme at de faktisk har en påvirkningskraft større enn hva de selv skjønner. Om en blogger har 40 lesere eller 50 000 lesere har de påvirkningskraft uanett hvor vi snur og vender på det! De uskre jentene/damene som vurderer å ta en skjønnhetsbehandling vil pløye alt av stoff på nettet hos bloggere for å lese seg opp på slike behandlinger, og de bloggerne som avviser at de har en kjempestor påvirkningskraft i slike saker er stokk dumme! Jeg pleier ikke kalle folk dumme, men i denne saken velger jeg å bruke begrepet at “dum”.

   Jan Thomas er et kjempegodt eksempel på en som over hodet ikke eier mimikk etter alt for mye restylane og botox, og det samme gjelder absolutt alle som tar restylane og botox. Det vises kjempegodt at de er stive og unatrulige i ansiktet, og det ser ikke naturlig ut! Kjempestygt er det også!

   Dette temaet brenner jeg for, for trenden med slike skjønnhetsbehandlinger har gått i gal retning, og det er ikke et slikt samfunn vi ønsker å ha! Et samfunn fylt at rynkefrie Barbiedukker som har jukset seg for å bli stygg!

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Jeg applauderer for et fint og reflektert skrevet innlegg fra deg 🙂 Når jeg så på videobloggen til den bloggeren som du hadde linket til satt jeg og hoppet på stolen, og sa enig, ja, enig, flott og supert. Du snakker om en ærlig og tankevekkende videoblogg. Jeg håper hun når ut til mange bloggere.

  Det er ikke noe å diskutere enn at alle bloggere har ansvar for innlegg de deler på bloggene sine og på sosilae media, og det gjelder unge bloggere og voksne bloggere.

  Jeg som er mamma til to tenåringsjenter vet hvordan idolene til mine jenter ser ut, og jeg ser at de ikke er naturlig pene. De har fylt inn litt av hvert i ansiket, og de har tatt flere plastiske operasjoner i håp om at de skal føle seg vellykket. Jeg har hørt mine to jenter si at de skulle ønske at de var like pene som idolene sine. Det er da jeg må ta stå frem som et godt forbilde å fortelle dem sannheten for at idolene sine kanskje ikke har det helt bra med seg selv, og at de også føler på press fra sine idoler igjen.

  Jentene har fortalt meg om venninner som har sagt at de ønsker å ta en skjønnhetsoperasjon, og som ønsker å ta en injeksjon med botox for å slippe og få rynker. Jeg synes det er trist når tenåringsjenter sier det, for da har de et forvrengt syn på hva som er naturlig skjønnhet.

  Jeg som mamma ville aldri i verden ha sunket så lavt å ta botox eller noe annen form for skjønnhetsbehandling. Som mamma vil jeg være en god rollemodell for jentene mine, og de skal få se at det å ha rynker er noe av det mest naturligste som finnes på denne jord. Hver rynke i fjeset har sin egen unike historie, og hver rynke på hånden til et eldre menneske forteller at den eldre har levd et liv.

  Botox for migrene er en ting, men når det er dokumentert at det er farlig gift som de bruker i botox skulle botox vært strengt forbudt å bruke. Du skal vær sikker på at skjønnhetssalongene og de som tar botox vil komme med et motsvar hvor de forteller at det er løgn det som har kommet fram. Jeg stoler mer på en forsker enn på juksemakere som ødelegger og dreper hudceller og nerver i et forsøk på å gjøre tankeløse yngre. Sannheten om bivirkningene og skadevirkningene i bruk av botox i skjønnhetsbehandlingen vil komme. Bare vent å se.

  Jeg lo når du tok frem ditt eksempel med Linda Evans og Joan Collins fra Dynastiet. To gode eksempler på to skuespillere som var alt for glatt og vellykket til tross for alderen de var i. Du kunne se det på Linda Evans at hun hadde ikke mimikk. Ansiktet hennes var så stivt og unaturlig.

  Jeg vet at en skjønnhetsbehandling med botox og restilan er du blitt avhengig, for du må vedlikeholde behandlingen hver 6 måned for at virkningen skal holde, og det gjør at de som tar restilan og botox blir avhengige av å ta behandlingen jevnlig.

  Det kunne ikke falle meg inn å sprøyte giftstoffer inn i ansiktet mitt som 20 åring, og slett ikke når jeg er 47 år.

  En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg med kjempefint innspill på blogginnlegget mitt 🙂

   Jeg har kjempestor respekt for bloggeren Styleconnection, og jeg støtter henne 100% i kampen mot denne skjønnhetstrenden som har gått alt for langt! Heldigvis har hun en stor stemme hvor hun når ut til mange unge bloggere og lesere. Slike bloggere som Styleconnection skulle det vært mange av!

   Vi som er oppegående skjønner og vet at absolutt alle bloggere som blogger åpenlyst om at de tar skjønnhetsbehandlinger som silikon, botox og restylane har kjempestor påvirkningskraft. De bloggerne som blogger om dette vil aldri i livet innrømme det! Det ville være et nederlag for de bloggerne. Jeg tenker nå på de usikre unge jentene og andre uskre damer som går rundt med tanken om å legge inn silikon, eller ta restylane og botox. De vil selvfølgellig lese seg opp på nettet, og hva er vel mer naturlig å lese bloggene til bloggere som selv har tatt slik behandling. Kanskje er det nettopp en viss blogger som gjør at denne usikre personen bestemmer seg om at hun vil ta restylane, botox eller vil legge inn silokon. Da spiller det ingen rolle om bloggerne har 40 lesere eller 50 000 lesere!

   Jeg er helt enig med deg! De som tar botox og restylane vet bare ikke selv hvor mimikkløse og stygge de er! Selvfølgelig ser de det ikke selv, for de er jo blendet av skjønnhetsbehandlingene de har fått! Nei, jeg er over hodet ikke sjalu! Hvis noen påstår at jeg er sjalu er det slett ikke tilfelle! Jeg synes absolutt alle som bruker botox og restylane er kjempestygge, og mimikkløse! De eier over hodet ikke mimikk i ansiktene sine! Æsj! Jeg kommer aldri, aldri i verden til å synke så lavt å ta botox og restylane. Da vil jeg ha rynker, for jeg vil eldes med stil og verdighet slik min mor har gjort, og slik min mormor gjorde. Min mormor var en kjempenydelig dame med rynker <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Æg har sansen for ho Styleconnection og æg syns ho e en ærlig blogger som tørr å sei ka ho meine. Ein sånn video fra ho der ho snakke om bloggernas sitt ansvar som dæm har når dæm reklamere om skjønnhetsbehandlinga. Æg blei overraska over det ho fortalte om gifta i botox og æg ble førrfærd og den hær gifta tar folk frivllig. Æg skjønna ikkje koffor folk vælge å bruk botox når dæm veit at det e gift.

  Æg ei enig i at dæm som har tatt botox, restylane og anna i fjeset dæm e heilt tom i fjæset og dæm ser stiv ut. Det e akkurat som om huden tel dæm bli førr stram.

  Førr mæg må dæm få lov tel å gjør ka dæm vil men æg e enig med ho Styleconnection og dæg at bloggera som blogge om at dæm tar silikon, at dæm tar botox og at dæm tar skjønnhetsoperasjona har stor påvirkningskraft. Hvis dæm ikkjen skjønna det sjøl e dæm ikkje ansvaret moden førr å ha blogg. Dæm ska ikkje glæm at dæm sjøl har idola eller hadd idola som dæm ser eller har sedd opp tel. Idolan dæmmers har også heilt sekkert brukt skjønnhetsbehandlinga i form av botox, lagt inn silikon og meir tel. Det e jo derførr dæm sjøl har begynt med det herrane tullet. Dæm trudd at sånn skulle det vær.

  Herre gud han Jan Thomas ser jo heilt ødelagt ut i fjæset sitt etter all innsprøytinga han har tatt. Å du ser det når han prata at alt e stivt i fjæset hannes.

  Æg meina at sånne skjønnhetsbehandlinga burde borbys førr godt. Æg sei at jo meir folk hold på sånn jo meir motstander bli æg.

  Æg ønskda dæg ein fin kveld 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar, og kjempefint innspill fra deg på blogginnlegget mitt 🙂

   Jeg har kjempestor respekt for Styleconnection som blogger, og jeg støtter hennes engasjement i denne saken om at skjønnhetsbehandlingstrenden har gått alt for langt nå! Det er på tide at samfunent våkner opp, og at myndighetene gjør noe med dette!

   Slike skjønnhetsklinikker skulle vært stengt, elller det skulle vært aldersgrense for å få behandlinger. Når 20 åringer tar botox og restylane for at de ikke vil ha rynker, er det noe alvorlig galt med samfunnet. En 20 åring har ikke rynker! Der skulle skjønnhetssalongene satt ned foten, men nei da! De vil suge pengene ut av kundene sine! Tanken på slike skjønnhetsbehandlinger gjør meg kjempesint og oppgitt!

   Selvsagt har absolutt alle bloggere som blogger åpenlyst om skjønnhetsbehandlinger ansvar for hva de publiserer på bloggene sine. Det gjelder om en blogger har 40 lesere på bloggen sin, eller 50 000 lesere på bloggen sin. Selvsagt vil de aldri i livet innrømme det, for det er jo et nederlag for dem! Jeg kaller de bloggerne som stokk dumme som blogger åpenlyst om at de tar restylane, botox og legger inn silikon i brystene sine! De har påvirkningskraft! Samme hva, og de kan nekte så mye de vil på det, men det spiller ingen rolle! Det kan være at den usikre 25 åringen leser den aktuelle bloggen som gjør at hun tar en bestemmelse om å ta restylane og botox. Ansvarsfraskrivelse heter det når bloggerne nekter at de har ansvar!

   Jeg har alltid sagt det, og sier det igjen. De som tar restylane og botox er kjempestygge, for de er så stive og har over hodet ingen mimikk i ansiktene sine! Selvsagt nekter de på det også, men det er fordi at de blir blinde på slike behandlinger! Nei, jeg er over hodet ikke sjalu, for jeg kunne aldri i verden tenkt meg å ta restylane eller botox for å fjerne rynkene mine. Jeg er 50 år, og jeg skal eldes med stil! Min mormor var en kjempenydelig og flott dame, og hun hadde rynker <3 🙂 Jeg har henne som forbilde!

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

  • Forbiplene: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Jeg engasjerer meg i dette teamet, for jeg synes dette skjønnhetshysteriet i samfunnet nå har gått alt for langt i negativ retning 🙁 Det er kjempetrist synes jeg, for ønsker vi virkelig et samfunn fylt med mennesker med Barbiedukkeutseende? Tragisk utvikling 🙁

   Ønsker deg en kjemepfin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

 5. Viktig tema du skriver om på bloggen din, og det er viktig å fokusere mye på temaet. Det er trist at samfunnet har utviklet seg som det har med kroppspresset som ungdommene og voksne blir utsatt for. Etter de sosiale mediene har kommet har det blitt mer og mer kroppspress, og press om å se perfekt ut. Jeg er glad for at jeg har tre gutter, for de blir ikke utsatt for det kroppspresset som det jenter blir. Gutta vil ta seg ut de også, men på en annen måte.

  En blogger i 20 årene vet godt hva hun gjør når hun deler hverdagen sin på blogg, og hun må være forsiktig med å blogge om at hun tar botox eller har lagt inn silikon i puppene sine, og hun kan skade tankegangen til unge blogglesere som går rundt med mindreverdighetskomplekser på grunn av utseende sitt. En 20 årig blogger er voksen nok til å ta ansvar. En toppblogger i 20 årene vet godt at hun har mange yngre følgere som ser opp til henne. Det har også en stor blogger i 30 årene. En voksen blogger i 40 årene skal holde seg for god til å legge ut innlegg hvor hun forteller om sine skjønnhetsbehandlinger. Om de ønsker å ta aldri så mye botox, restylane og silikon så vær så god. Det er ikke kroppen min som ødelegges, men de sprer falske forhåpninger og forventninger til unge jenter som har et dårlig selvbilde og dårlig selvtillit om sitt eget utseende som tror at det fikser alle problemer.

  Jeg jobber sammen to damer i 30 årene som har tatt botox og restylane, og det vises godt at de har jukset. Hun som har tatt restylane i leppene ser ikke ut. Nå går hun rundt og sier hun har små lepper, men det har hun ikke. Hun som har tatt botox er stiv i fjeset, og det vises alt for godt at hun har tatt botox. Begge to har den idiotiske unnskyldningen at de tar lite for at det skal se naturlig ut. Det gjør det pokker meg ikke. Jeg tror de so tar botox og restylane ikke ser det selv at det ikke ser naturlig ut, for de blir blendet av utseende sitt. Noe så stygt. Hun ene er mamma til to tenåringsjenter, og for meg er hun et dårlig forbilde. Jeg har truffet døtrene hennes, og de er sykelig opptatt av å være pene de også. Eplet ramler ikke langt fra stammen må jeg si. Hun som har tenåringsjenter vil påvirke jentene negativt, og det synes jeg ikke noe om. Kollegaen min er 38 år gammel, og hun sier hun ikke vil ha rynker når hun blir gammel. Når jeg hører hun sier det blir jeg sint og provosert, for rynker er noe som forteller at vi har levd et liv.

  Jeg blir trist på ungdommene som vokser opp sine vegne som blir møtt med det presset og fokuset om å se perfekt ut. Det er en sykdom hos mange å må ta skjønnhetsbehandlinger som botox, restylane og operere noe de er misfornøyde med.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg med kjempefint innspill på blogginnlegget mitt 🙂

   Dette er et tema jeg virkelig brenner for, for utviklingen med skjønnhetsbehanlinger av den typen har gått alt for langt i negativ retning 🙁 Det er kjempetrist med jaget etter det “perfekte” ytre, og det er kjempetrist når unge jenter i 10 – 12 års alderen går med en oppfatning av at de er stygge, og at de vil spare konfirmasjonspengene sine til å få utført en skjønnhetsbehandling 🙁 Kjempetrist 🙁

   Husker første gangen jeg så en dame som var over 40 år som hadde tatt botox og restylane. Hun var så stygg, og det var ikke pent en gang. Etter det synes jeg at alle som tar botox og restylane er kjempestygge. Det er ikke pent en gang. Det blir kjempestive og totalt mimikkløse. At de nekter på det vil jo være et nederlag for dem. De ser det ikke selv. Som en annen toppblogger sa en gang. Jo mer leppefyll du tar i leppene, jo mindre vil man føle at de ser ut, og til slutt blir de størrelsesblinde.

   Skjønnhetsbehandlinger som botox og restylane skulle bliltt forbudt i Norge, og i hvert fall for de under 30 år! Kom ikke å fortelle meg at en 20 åring har rynker. Jeg skjønner heller ikke meg på de behandlerene som gir en 20-åring botox og restylane jeg da! Useriøst fra ende til annen! Jeg kjenner jeg blir kjempesint og opprørt når jeg skriver om temaet, for det er tema jeg brenner for.

   Nei, jeg er over hodet ikke sjalu, og det kommer jeg aldri til å bli. Det er min ærlige og oppriktige mening at de som tar botox og restylane er kjempestygge, for det er ikke pent en gang! De ser jo mye eldre ut også! Det tenker de ikke på!

   Det er en sykdom hos de som tar botox og restylane. De burde heller tatt seg en tur til psykolog for å få ordnet opp i hodet sitt og tankemønstrene sine!

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 6. Jeg får vondt av de stakkars usikre unge og voksne jenter som har et dårlig selvbilde at de tyr til slike ekstreme behandlinger. Dagen før du skrev blogginnlegget leste jeg på Styleconnection sin bogg, og jeg ble skremt da jeg leste linken hun hadde linket til om giften i botoxen. Hun hadde postet et innlegg på bloggen sin 11.september hvor hun ber leserne dele innlegget videre, og det har jeg gjort på facebook og på google +. Jeg synes det er på tide at bloggere og alle motstandere på sosiale medier begynner å engasjere seg. Vi kan ikke sitte passive å se på den trenden om å se perfekt ut. Det har nådd bunnen som Styleconnection sier.

  Videobloggen til Styleconncetion er ekte, ærlig og rett fra hjertet, og alle som blogger har et ansvar for å spre budskapet at slik vil vi ikke ha samfunnet vårt. Det er sikkert noen som tar de typene skjønnhetsbehandlinger som er i harnisk over Styleconnection sin videoblogg, men det er fordi at hun treffer spikeren på hodet, og det til gangs 🙂

  Jeg så senest i dag en video hvor en 42 år gammel blogger sitter i en kjedelig og lang videoblogg og unnskyder bruken av restylane og botox. Det første jeg tenkte var at hun fraskriver seg ansvaret, for selv om hun ikke er en toppblogger med flere tusen lesere har hun som en voksen blogger ansvar. Den videoen hvor hun sitter og snakker varmt om botox, restylane og skjønnhetsbehandlinger har påvirkningskraft hos en usikker jente eller dame som har et negativt selvbilde, og som vurderer å ta botox eller restylane. Det finnes ingen unnskyldning. Hun er et dårlig forbilde, og det er vondt å få høre. Det er sannheten.

  Når det gjelder mimikk synes jeg denne bloggeren var kroneksempelet på at det lyste på lang vei at hun har sprøytet inn giftstoffer i fjeset sitt. Ansiktet var så stivt, og selv om den bloggeren ikke ser det selv, gjør andre det. Det vil de aldri i verden innrømme, for de unnskylder seg med at de tar så lite forde de vil at det skal se naturlig ut. Naturlig er det ikke. Speilbildet deres må være forvrengt når de ikke ser det selv. Unnskyldningene om hvorfor de tar skjønnhetsbehandling kan de dra langt ut på jordet med.

  Når jeg skriver om temaet kjenner jeg at jeg blir sint, lei meg og oppgitt over den trenden som det har blitt i samfunnet. Vi er på vei til å få et falsk og unatrulig samfunn, og jeg sier stakkars unge og usikre jenter og damer 🙁

  Jeg ønsker deg en fin fredagskvled 🙂

  Bloggklem fra Gry
  Gry recently posted..Fin helg med kjæresten, og jeg er i gang med nytt hekleprosjekt 🙂My Profile

  • Gry: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg på blogginnelgget mitt 🙂

   Jeg får også kjempevondt av de som er så usikre at de går med et selvbilde om at de er stygge, og må jage etter det uoppnåelige “perfekte” som ikke finnes! De burde heller først tatt seg en tur til psykolog for å få ordnet opp i tankemønsteret sitt istedet for å fylle ansiktet med gift- og nervestoffer!

   Det er jo klart at botox er giftstoff når det blir brukt som medisin mot migrene, men da er det en medisinsk grunn til at de tar det! Kom ikke å fortell meg at det er naturlig å sprøyte gift- og nervestoffer inn i ansiktet.

   Jeg tror og håper at forskerne kommer med et bevis svart på hvitt hva bruken av botox og restylane kan føre til, og da skal jeg gni meg i hendene av skadefro for de som har tatt slike skjønnhetsbehandlinger! Den dagen kommer! Bare vent å se 😀

   De som tar botox og restylane er jo blendet av troen på at de ser fine ut, men det er så feil som det går an å bli. De er kjempestygge, uten et mimikk og ansiktsutrykk! I tilelgg ser de mye eldre ut også. Min personlige mening er at de ser kjempestygge ut!

   Ingen 20 åringer har rynker! Det har de ikke! At skjønnhetssalonger er så useriøse at de gir 20 åringer botox og restylane sier så ufattelig mye at de suger penger fra stakkars usikre unge jenter! Huff! Det burde blitt aldersgrense fra 30 år for å få tatt botox og restylane!

   Nei, jeg er er ikke sjalu, og har aldri vært sjalu på de som tar botox og restylane! Jeg vil eldes med stil og verdighet, og når jeg er 50 år gammel, vil jeg se ut som jeg er 50. Min mormor var en kjempenydelig dame med masse rynker, og hun er mitt forbilde for hvordan jeg vil bli seende ut når jeg blir gammel <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge