HVEM ER DET SOM SENDER BEKYMRINGSMELDING FOR BLOGGEREN ANNA (MAMMA TIL MICHELLE)? JEG ER SJOKKERT!

Jeg kjenner jeg oppriktig blir lei meg over hvordan andre mennesker sitter og ytrer seg om forskjellige bloggere på ulike diskusjonssider. Det er er helt i orden at man er uenig i det andre bloggere deler på sine blogger, men fra det skrittet til å sende bekymringsmelding til barnevernet????
 
 
Jeg tenker spesielt på en eller flere av de som Anna Rasmussen sine blogglesere som er kritiske til det Anna deler på bloggen sin når de går til det drastiske skrittet og sender bekymringsmelding til barnevernet! Er rett og slett sjokkert hva blogglesere får seg til å gjøre. Er det en ting jeg er 100% sikker på så er det at den/de som har sendt bekymringsmelding barnevernet overhodet ikke kjenner Anna som privatperson. Den/de ytrer seg kun etter å ha lest bloggen hennes! Dermed tror de at de kjenner til Anna som privatperson, noe de ikke gjør! 
 
 
Hallo! Noe er alvorlig galt fatt når blogglesere som sitter på ulike diskusjonssider på nettet sender bekymringsmelding til barneverenet og dèt for en blogger som de ikke kjenner personlig! Jeg synes regelrett synd på Anna Rasmussen <3 🙁 Stakkars jente <3 🙁 
 
 
Her kan dere lese blogginnlegget til Anna: http://mammatilmichelle.blogg.no/1533283961_du_vet_ingenting_ikke_lat_som_du_gjr_det.html
 
 
Diskusjonen går hett for seg blant motstanderne for disse “mammabloggerne” når det gjelder å promotere ungene sine på blogg i form av bilder av ungene m.m. Mange er i harnisk over “mammabloggernes” promoteringa av ungene sine. På ulike nettsider sitter motstandernes og rett og slett snakker dritt om om disse “mammabloggerne”, og Anna Rasmussen får dessverre gjennomgå 🙁 Jeg får vondt langt inni sjela av hvordan de rakker ned på henne <3 🙁 Jeg har personlig lest at de oppfordrer hverandre til å sende inn bekymringsmelding til barnevernet, og de legger til grunn at Anna Rasmussen er en dårlig mor!      Det ikke forbudt å legge ut bilder av ungene sine på bloggene sine eller på nettet. Konklusjonen min er at mange bloggere som er foreldre bør tenke seg om på hvilke bilder de ønsker å dele av ungene sine. Noe som heter måtehold! Det er til syvende og sist foreldrene som bestemmer over sine egne unger om hvilke bilder de ønsker skal deles. Jeg nevnte måtehold med hvilke bilder mammabloggerne som Anna ønsker å dele av ungene sine på bloggen sin, er det pga at bilder faktisk kan bli misbrukt av pedofile! 
 
 
Pedofile har fri tilgang til nettet, og det er lett for dem å finne bilde av en unge som kan misbrukes. Jeg så et intervjue på TV’n med en mor som hadde lagt ut bilde av ungen sin på facebook. Det var et helt uskyldig bilde, men bildet var misbrukt ved at hodet til ungen var redigert inn på en naken barnekropp! Bildet var brukt i det pedofile nettverket.
 
 
Når Anna deler bilder av ungene sine gjør hun ikke noe galt! Ingen har rett til å dømme mammabloggere hvis de på død og liv ønsker å dele bilder av sine egne unger.
 
 
Hvem er du som med hånden på hjerte kan si at Anna er en dårlig mamma? Kjenner du Anna som privatperson, og kan uttale deg på det grunnlagt? Med 99% sikkerhet kan jeg si at jeg tror ikke du kjenner Anna! Ingen har rett til å dømme Anna eller andre mammabloggere som en dårlig mamma på grunnlag av at de har klare meninger om mammabloggeres billeddeling av ungene sine, eller at de utleverer ungene sine på bloggene sine. Det sier ingenting om hvordan bloggeren er som mamma. Jeg er 100% sikker på at Anna og andre mammabloggere der ute er omsorgsgsfulle mødre som gir ungene alt av sin kjærlighet og omsorg <3 🙂 
 
 
Hvorfor må du på død og liv lese bloggen til Anna Rasmussen og andre mammabloggere når du har så mye i mot disse bloggerne på måten de blogger på? Det er helt greit at du er i mot måten de blogger på og måten de promoterer ungene sine på gjennom bloggene sine. De gjør ikke noe straffbart, og Anna og mammabloggerne kan være mye bedre egnet som mamma enn hva det du kanskje er. 
 
 
Den som sender bekymringsmelding til barnevernet etter å ha lest bloggen til Anna  og andre mammabloggere har seriøse problemer. Slikt gjør man ikke, og det sier mer om den som sender bekymringsmelding enn om Anna Rasmussen. Da har en generell diskusjon på ett eller annet forum om å dele bilder av ungene sine på blogg og nett og det å promotere ungene sine offentlig på blogg sporet av for lenge siden! 
 
 
Jeg blir fysisk dårlig av å tenke på at en eller flere lesere har sendt bekymringsmelding til barnevernet om Anna som mamma uten en gang å kjenne henne personlig! Man skal virkelig passe seg for hva man blogger om, for det sitter selvutnevnte bloggpoliti og passer på hva man foretar seg! Veien er ikke lang til å kontakte en eller annen offentlig instans. 
 
 
Det å henvende seg til barnevernet med bekymringsmelding for en blogger man ikke kjenner er jo et forsøk på å kneble ytringsfriheten slik jeg ser det, og det hører ikke hjemme i det hele tatt! Heldigvis fant ikke barnevernet noe alvorlig hjemme hos Anna i bekymringsmeldingen, og det er til pass for vedkommende som hadde sendt bekymringsmeldingen at vedkommende blir sittende med skjegget i postkassen!
 
 
Selv får jeg flash backs til da en bloggleser av meg gikk til det skrittet og kontaktet mattilsynet med løgnaktige påstander om katteholdet mitt! Sannheten er at jeg overhodet ikke kjente vedkommende personlig en gang, for jeg hadde aldri i mitt liv truffet den bloggleseren. De to som dukket opp på døren min fra mattilsynet skjønte fort at påstandene som hadde blitt sagt om meg og katteholdet mitt var bygget på ren og skjær ondskapsfulle løgner, og dèt pga en idiotisk uenighet 1 1/2 år tidligere. 
 
 
Dette innlegget handler ikke om deling av bilder av unger på blogg eller promotering av unger på blogg, men det handler om hva hevnlystne lesere kan være i stand til å foreta seg slik som i Anna dessverre har opplevd. Ingen mammabloggere skal være nødt til å oppleve anonyme bekymringsmeldinger med usaklig synsing om dem som foreldre.
 
 
Jeg håper for Anna sin del at hun får fred, og at hun får ro til å blogge om seg og sitt, og mitt inntrykk er at Anna har kjempestor omsorg og kjærlighet til ungene sine <3 🙂 Det står det kjempestor respekt av <3 🙂
 
 
Jeg blir kvalm og fysisk uvel av å lese på slike nettsider hvor det foregår slike debatter, og særlig debatter om navngitte bloggere. Når jeg leste på den ene diskusjonssiden at de som diskuterte der inne oppfordrer andre til å sende bekymringsmelding til barnevernet blir jeg lei meg og rett og slett kjempesint. Det er da jeg er kjempeglad for at jeg ikke er medlem på den nettdiskusjonssiden, og jeg har heller ikke planer om å bli medlem der! Hvis jeg hadde vært medlem ville jeg tatt Anna i forsvar, for jeg synes mye av det som skrives der inne er regelrett mobbing og uthenging! 
 
 
Man skal respektere hverandres synspunkter, og det er helt greit at man er uenige. Der ingen løsning å gå til det skrittet å sende bekymringsmelding om andres unger når du overhodet ikke kjenner vedkommende personlig!
 
 

Bildet lånt fra TV2: https://www.tv2.no/a/9388562/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “HVEM ER DET SOM SENDER BEKYMRINGSMELDING FOR BLOGGEREN ANNA (MAMMA TIL MICHELLE)? JEG ER SJOKKERT!

 1. Jeg fatter og begriper hvorfor noe gjør noe sånt. Du er utvilsomt inne på noe når du skriver måtehold på bilder av barna på grunn av frykten for hva pedofile kan finne på med bilder. Jeg forstår diskusjonen men fra diskusjonen til å sende bekyrmingsmelding til barnevernet henger ikke sammen.

  Jeg tror noe har med sjalusi å gjøre. Noen er nok sjalu på hva mamma til Michelle at hun har klart seg fra hun ble mamma som 15 åring. Hun har tre flotte barn. Barna til bloggeren virker trygge og gode. Det er vondt å svelge for de som ikke liker henne.

  Stakkars mamma til Michelle 🙁 Jeg får vondt når jeg forstår at noen er villige til å trå over lik for å finne på noe galt på hva hun gjør. Som bloggleser hadde det aldri falt meg inn å sende bekymringsmelding til barnevernet om en blogger når jeg ikke kjenner bloggeren. Hvis jeg ser en blogger som har delt bilder av barna sine på bloggen sin orker jeg ikke bry meg. Jeg er ikke mamma til barna der og bloggeren må få gjøre hva hun vil.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Godklem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Det gjør ikke jeg heller. Jeg har selv sett på den diskusjonssiden at de som skriver der inne oppfordrer hverandre til å melde fra til barnevernet om Anna Rasmussen. Det de skriver på diskusjonssiden mener jeg går langt over streken, og jeg vil kalle mye av det som skrives der for ren og skjær mobbing!! Ikke noe annet. Diskusjonen handler ikke lengre om Anna sin promotering av ungene sine når en eller annen sender bekymringsmelding til barnevernet. Da er det en form for hevn, og et forsøk på å true noen til taushet 🙁 Det skal ikke skje.

   Ja, de går over lik. Derfor fryder jeg meg grønn for at barnevernet henla saken!

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Jeg er glad jeg har en håndarbeidsblogg, for jeg slipper å få barnevernet på døren. Hvis håndarbeidsbilder blir gjenstad for negativ diskusjon er det ikke håp for å blogge.

  Mamma til Michelle har gjort en del kontroverseilet på bloggen sin. Jeg tror mange glemmer at det de leser på en blogg er en liten brøkdel av livet til bloggeren. Det er mye vi ikke får se. Vi tror vi kjenner livene til toppbloggerne, fordi some har ført oss inn i en verden hvor vi kan følge med livene til de fleste på snap chat, instagram, facebook og blogg.

  Jeg mener det er galt å sende bekymringsmelding til barnevernet på grunnlag av det de leser på bloggen hennes. Det hører ikke hjemme. Jeg synes det var bra hun tok igjen på bloggen sin for den som hadde meldt sin bekymring til barnevernet. Det virker som om de ønsker den stakkars jenta vondt 🙁

  Jeg lurer på hvem disse menneskene er som finner ut at de skal sende en bekymringsmelding for å fortelle barnevernet at en blogger er en dårlig mor fordi hun har delt bilder av datteren sin på bloggen. Om de ikke liker bloggen til Mamma til Michelle er det ingen som tvinger dem til å lese bloggen. De velger selv om de vil la seg irritere når de leser bloggen hennes.

  Jeg sender Mamma til Michelle en stor klem, og jeg håper at hun har noen hun kan søke trøst hos når hevntørste blogglesere vil skade henne.

  Jeg ønsker deg en fin kveld 🙂

  Stor bloggklem fra Gry
  Gry recently posted..Adventstiden skaper stemning og forventning 🙂My Profile

  • Gry: Tusen takk for en kjempefin kommentar fra deg 🙂

   Ja, det tror jeg du skal være. Du vet aldri om en håndarbeidsblogg blir gjenstand for negative diskusjoner. I så fall har de som evt. diskuterer negativt om en håndarbeidsblogg ha alt for mye fritid.

   Jeg tenker det samme om kattebloggen min. Hvis noen har interesse av å diskutere kattebloggen min så vær så god! Jo mer reklame tenker nå jeg da 🙂 Ha, ha, ha 🙂

   Det er langt verre når noen går så langt for å ødelegge for en mamma og hennes unger. Det kaller jeg råttent gjort!

   Mitt inntrykk er at ungene til Anna (Mamma til Michelle) fremstår som trygge, harmoniske og glade unger som har hatt en mamma som har gitt alt av sin kjærlighet til dem. Jeg tipper også at Anna (Mamma til Michelle) er en mye bedre mamma enn den/de som har sendt sin bekymringsmelding til barnevernet.

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 3. Stakkars jente;(( Og jeg har vondt av henne som er utsatt for sånne folk. Jeg synes ungene hennes virker som oppegående, høflige og veloppdragne unger. Og all ære til Anna som har vært en flink mamma til ungene sine;))

  Det er det tydelig mange som ikke tåler. Og jeg tror mange er sykelig sjalu på Anna. Derfor vil de sette ut stygge rykter om henne som mamma. Det er råbra at bv ikke finner noe på Anna. Og det må svi fælt for den og dem som har sendt bekymringsmelding at de ikke når frem med klagen sin.

  Jeg lurer på om de ikke forstår at blogg og det virkelige liv er to forskjellige ting. Det er det mange som ikke forstår. For de tror at når de leser bloggen til en blogger kjenner de bloggeren. Herregud folk er fæle;(( Eksempelet på at folk kan være fæle er møkkakjerringa som meldte deg til mattilsynet. Det verste er at hun benketer dette. Og at hun står frem som uskyldig. Beskrivelsen min av den kjerringa er gjennomsyret ond. Det er ikke ofte at jeg beksriver folk med den beskrivelsen. Men om den kjerringa der gjør jeg det. Og jeg er ikke redd noen av den gjengen hennes. De skal ikke få true meg til taushet. Det har noen av dem prøvd seg på flere ganger.

  En blogger kan nesten ikke skrive noe som helst uten at de som misliker bloggen gjør hva som helst for å gjøre hverdagen surt for bloggeren. Jeg tror toppbloggere er utsatt. De har flere øyne rettet mot seg enn oss nisjebloggere. Og da er de utsatt for mer sjalusi enn det andre bloggere er. Jeg ville aldri vært i deres sko.

  Jeg ser to visse bloggere den bloggeren med “sikre” magafølelsen som alltid slår feil og bloggeren som har lagt SP for hat skriver konspirasjonsteorier at de beskylder SP og deg for å være den som står bak bekymringsmeldingen av Anna Rasmussen. Hvis de hadde forstått hvor dumme de framstår når de skriver sånne kommentarer i fult med løgner og usannheter hadde de skjemtes. Ingen av de to har vett til å skjemmes. Bloggeren med såkalt magefølelse bommer jo hver jævla gang på magefølelsen sin. Hun viser at hun er en kronidiot. Men hun andre er jammen spesiell hun også.

  Ha en råfin ettermiddag snuppa mi;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..En liten oppdatering med bilder;))My Profile

 4. Else Marit: Tusen takk for en kjempefin kommentar fra deg Else Marit-vennen <3 🙂

  Jeg også har kjempevondt av henne. At noen kan være så gjennomsyret ond å utsette Anna (Mamma til Michelle) for dette skjønner jeg ikke.

  På det nettstedet har jeg lest med egne øyne at de sitter og diskuterer ulike bloggere, og faktisk også utseende på bloggerne. Jeg finner ikke ord for hvor stygt gjort det er, og jeg mener at det er regelrett mobbing mye av det som skrives. De unnskylder seg med at siden de er bloggere må de regne med at folk ytrer seg slik om dem. Det skal fanken meg ikke aksepteres! Jeg leste på den siden at de oppfordret hverandre til å melde i fra til barnevernet. Kommer aldri i mitt liv til å bli medlem på den diskusjonssiden! Hvis jeg hadde vært medlem måtte jeg sitte på fingrene for ikke å skrive noe jeg ikke burde ha skrevet! Det å lese er mer enn nok for min del.

  Noen av de som har diskutert Anna (Mamma til Michelle) er i harnisk over at hun har promotert ungene sine på bloggen sin. Her får de mene akkurat hva de vil i en diskusjon, men det handler ikke om diskusjonen når noen går så langt at de finner på å sende bekymringsmelding til barnevernet. Da vil jeg si at det er personlig rettet mot Anna (Mamma til Michelle) i et forsøk på å true henne til taushet! Jeg kjenner jeg blir kjempesint bare ved tanken, og jeg skulle ha filleristet den som hadde gjort det!

  Jeg ble også kjempesint på vedkommende som ringte mattilsynet og klaget på meg! Ikke fordi at de kom på døren. Det jeg ble kjempesint på var de fæle løgnene vedkommende hadde fortalt dem, og dèt på grunnlag at hun over hodet ikke kjente meg personlig eller truffet meg i det virkelige liv. De to damene fra mattilsynet sa det rett ut at vedkommende ikke kunne være riktig rett skrudd sammen, og de sa vedkommende ikke kunne ha noe i nærheten av empati og samvittighet.

  Det har du helt rett i. Jeg kjenner jeg blir kjempesint når bloggere blir truet til taushet i form av trusler fra leserne sine m.m. Man skal virkelig være sterk som i Anna (Mamma til Michelle) sitt tilfelle som får servert så mye negativt og dritt om seg selv 🙁 Jeg synes kjempesynd på henne <3 🙁

  Så har du nettrollene IJR og Po. Begge er et stort kapittel for seg. Det verste er at de misbruker stakkars AM som ikke skjønner at de bruker henne til sin egen vinning. De om det. Det overrasker meg ikke at IJR er ute med sine lystløgnaktige konspirasjonsteorier indirekte gjennom kommentarene sine om at det er Synskepggy og jeg som står bak bekymringsmeldingene til Anna (Mamma til Michelle). Jeg skjønner fanken meg ikke hvor det nettrollet tar det fra. Godtra mye, men løgner som IJR kommer med blir jeg kjempesint på! Det verste jeg vet er løgn! IJR er jo en lystløgner som sprer gjennomsyret ondskapsfulle løgner om de hun har kommet på kant med!

  Magefølelse my ass! Hun er kledd av og naken med disse manglende evnene hun mener å ha, men det verste er at hun ikke forstår selv at hun har blitt att med buksene nede til spott og spe for de om har lest og leser bloggene hennes!

  Po er også et kapittel for seg selv. Hun er også et nettroll som snur kappen etter vinden. Jeg er glad jeg kom meg ut av det såkalte vennskapet med Po! Hun eide ikke respekt for at jeg sa jeg ikke ville bli trukket inn i hennes konflikt med Synskepeggy. Det respekterte hun ikke. Da løp hun direkte tilbake til en annen bloggr hun var kommet på kant med AM, og innyndet seg til henne. Det verste er at AM ikke skjønner at IJR og Po utnytter henne. Det får AM finne ut selv.

  Det gir ikke mening det IJR og Po skriver i kommentarfeltet til AM, og begge to elsker bråk og krangling. IJR og Po er noen kverulanter med stor K!

  De får holde på! IJR har tapt på det for mange år siden. I følge hennes sikre "magefølelse" skjønner hun ikke det selv!

  Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Jeg la merke til det blogginnlegget og jeg leste kommentarene som Inger J og den andre bloggeren hadd skrevet. Hva vil de to oppnå med å skrive disse kommentarene? Jeg forstod med en gang hvem de prøvde å legge skylden på. De hadde ikke skrevet navn men det var tydelig at de mente deg og bloggvenninnen din. Jeg var så langt i fra å skrive en kommentar i klartekt til disse to bloggdamene men jeg lot fornuften seire. Noe må være gærnt med de to som skriver sånt fra løse luften uten å ha beviser. Det er alvorlige beskyldninger de lirer ut av seg og jeg mener det er krenkelse av privatlivetd fred.

  De har holdt seg på den trygge siden av streken siden de ikke har skrevet navn men det skinner igjennom hvem de to mener. Begge to viser en ekkel oppførsel gjennom kommentarene som de har skrevet og jeg mister respekten for bloggere med den oppførselen.

  Jeg har ikke lest så mye på bloggen til den andre bloggeren men jeg satt og leste litt i dag. Det fristet ikke til et nytt besøk.

  Jeg klarte ikke å sitte å se på løgnene de skriver hos bloggeren AM.

  Fin, fin kveld til deeg, mannen din og kattene

  KIlem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk igjen for en kjempefin kommentar fra deg <3 🙂 Den varmer kjempemasse <3 🙂

   Det eneste de vil oppnå er at Synskepggy og jeg skal komme inn i kommentarfeltet AM for å krangle. Det kommer ikke til å skje. Hverken Synskpeggy eller jeg går inn i kommentarfeltene til andre bloggere og misbruker deres kommentarfelt til å krangle.

   Inger J mener vel at det har vært stille lenge nok, og da har hun en sykelig trang til å prøve å provosere frem ny krangel. Hun maler og maler på gamle ting, og det hun maler på er tatt ut av sammenheng og kontekst. Det er totalt på bærtur, og det viser at hun har en annen virkelighetsoppfatning.

   Da jeg leste blogginnlegget til AM skjønte jeg med en gang hvem Ingere J og Pol løy skrev usannheter og løgner om. Jeg misliker sterkt løgner og usannheter, og det gjør meg kjempesint. Den oppførselen på blogg som Inger J skriver om de hun har lagt for hat er langt fra normal oppførsel for en blogger på godt over 50 år, og det er bevis nok for at noe er alvorlig galt fatt.

   Hvis det er noe jeg ikke tilgir er det løgner og usannheter som Inger J og Pol har skrevet. Målet med løgnene og usannhetene de to skriver er for å såre, og det er ikke tilgivelig. Slike mennesker får ikke høy stjerne i boken.

   Du er ikke alene om å reagere på lystløgnene til Inger J, men hun kommer aldri til å forandre seg. Jeg ble fortalt av en kjempegod bloggvenninne at hun holdt på slik to år før jeg begynte å blogge på blogg.no, og jeg begynte å blogge på blogg.no i desember 2007.

   Ønsker deg en kjempefin kveld videre 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og katte ne

 6. Jeg blir ikke overrasket mer av stuntene til IJR. Og jeg har aldri til dags dato opplevd en voksen dame på godt over 50 år som ikke eier selvinnsikt og selverkjennelse om sin egen oppførsel. Det er noe grunnleggende vi lærer som unger.

  Det er ikke normalt av en godt voksen dame i 50-årene å leve i en egen fantasiverden hvor hun tror i fantasien sin at hun har evner. Hun har INGEN evner. Evnene hun mener å ha er i fantasiene sine. Det har vi oppegående avslørt for mange år siden. Men hun selv?

  Hun vet godt hvor mye faenskap hun har utsatt andre for. Noe av det verste var da hun sendte mail til Aø Kommune med beskyldninger om at en annen bloggeer bostatt i kommunen var psykisk ustabil at hun måtte bli umyndiggjort. Hvem faen gjør sånt da? Og det om en bloggvenn IJR aldri hadde truffet eller kjente annet gjennom bloggkrangling de to hadde.

  Den Po skal vi heller ikke glemme. For hun prøvde seg på å skrive en kommentar på bloggen min med trussel om at hvis jeg IKKE slettt bloggen min skulle hun gjøre et eller annet. Det er å true noen til taushet. Og det AKSEPTERER jeg IKKE. Hun der Po kommer aldri igjennom med en kommentar på bloggen min.

  Jeg gjorde det du rådt meg til. For jeg blokkerte henne fra å finne facebookprofilen min. Hun var lett å finne . For jeg søkte henne opp på facebook. Og jeg fant tre profiler på henne.

  Enten IJR og klanen hennes liker det eller ikke kommer jeg fortsette å støtte deg Torilsnuppa mi;)) IJR lever i en fornektelsesfase når hun VET at jeg er en barndomsvenninne av deg Toril. Og hun tåler ikke at vi er FLERE rasekattvenner av Toril som er bloggvenner med henne. Derfor FORNEKTER IJR hva som er FAKTA. Hun får fortsette med denne fornektelsen av fakta.

  Det er IKKE vanskelig å forstå at det er Toril og SP som IJR og Po som de ymter til når de lyver at de vet hvem som har sendt melding til barnevernet for Anna R. Og det er så UTSPEKULERT og ONDSKAPSFULT å lyve om sånt. Jeg kunne ha filleristet begge to.

  Du skal være glad for at du avslørte Po hvordan hun var. Og jeg skjønte det at du var oppgitt når Po ikke hadde resepkt nok for deg da du ba henne om å holde deg utenfor konflikten. Hvis hun hadde respektert deg hadde hun respektert valget ditt.

  Det er ikke helt normalt at en bloggvenn som du ikke kjenner ringer deg mnge ganger for å klage på hvor fæle andre bloggere er. Jeg forstår at du ble klar av Po.

  Som jeg husker etter å ha lest bloggene til SP og AM var det Po som hisset seg opp over det AM skrev og det SP skrev. Det var Po som fremstod som en kverulant. Jeg forstår at du valgte å støtte SP siden det er hun du kjenner. Du har jo vært hjemme hos henne et par ganger. Og en sånn oppførsel som det Po viste ville jeg aldri ha støttet.

  Du må slutte å være så godtroende når det gjelder nye bloggvenner. For du kan bli utsatt for uærlige bloggvenner. Jeg mener ikke at du skal gå rundt å være mistenksom. Det finnes en gylden middelveil.

  Ha en råfin kveld Torildsnuppa mi;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..En liten oppdatering med bilder;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Maritvennen <3 🙂 Setter kjempestor pris på det <3 🙂

   Ikke jeg heller! Man tror det ikke før man ser det! Da jeg fikk advarsel fra en kjempegod bloggvenninne (som jeg også er god facebookvenn med) trodde jeg det nesten ikke, men da jeg så hvordan Inger J holdt på i kommentarfeltet hennes satt jeg og måpte! Jeg kunne ikke tro mine egne øyne 😮 Er kjempeglad for at min bloggvenninne advarte meg.

   Jeg kaller det for fantasiløgner som hun skriver, og hun har ikke kontroll på fantasiløgnene sine. Hun ender opp med å bli tatt med buksene nede gang på gang hun forsøker seg med fantasiløgnene sine.

   Ingen av oss som har fulgt med Inger J tror et fugg på evnene hennes. Evenene til Inger J har aldri vært der. Så enkelt er det! Det blir for dumt når hun gang på gang prøver å bevise evnene gjennom det samme bladbildet og et bild tatt i elven.

   Trøsten er at ingen tror noe på løgnene til Inger J og Pol hvor de ymter i kommentarene sine uten å navngi noen at Synskpeggy og jeg angivelig skal stå bak bekymringsmeldingen om Anna (Mamma til Michelle). Det er idiotisk og hjernedødt skrevet av de to! Oppegående blogglesere forstår med det blåtte øye at noe er riv ruskende galt fatt.

   Du aner ikke, Else Marit! Jeg er kjempeglad for at jeg kom meg unna Pol. Det var noen ganger jeg ikke orket å ta telefonen, for da visste jeg hva telefonsamtalen skulle handle om. Enten skulle den handle om AM, og hvor forferdelig hun var, eller så handlet den om Synskpeggy hvor ille hun var. Det gikk ikke an å få Pol til å forstå noe som helst. Hun lovte å holde seg unna bloggene til AM og Synskpeggy, men noen dager senere var det samme telefonsamtale.

   Jeg skrev det rett ut til henne at hun vær så god fikk respektere valget mitt om å holde meg utenfor konflikten hun selv hadde havnet i. Jeg begrunnet det med at jeg kjenner Synskepeggy som privatperson, og Synskepeggy og jeg er en gode venner.

   Da ble Pol irritert fordi at jeg ikke valgte å støtte henne, men støtte Synskpeggy. Pol mente at jeg støttet en som drev med mobbing.

   Jeg var oppgitt over telefonsamtalene med Pol, og jeg er er kjempetakknemlig for at du hørte på meg når jeg var oppgitt og frustrert <3 🙂 Du aner ikke <3 🙂

   Vet du at jeg er ikke sjokkert. Jeg blokkerte Pol på den ene facebookprofilen min, men hun skrev en melding på facebookchatten på abyssinerfacebookprofilen min hvor hun truet meg. Veien til blokkering var ikke lang, og det var da jeg sendte deg navnet hennes slik at du, Mona og de andre rasekattbloggvennene mine kunne blokkere henne.

   Hun har mistet min tillit for godt, og jeg kommer aldri til å bli bloggvenn med henne igjen.

   Leser hun blogglegget mitt kommer hun til å fly i taket. Så synd at dette ikke er blogg.no. Hun kan ikke klage inn bloggen min til noen 😀 Bloggen min er mitt eget domene som jeg betaler for å ha 🙂 Her skriver jeg nøyaktig hva jeg vil uten tanke på at hun skal true meg til taushet!

   Jeg ønsker deg en kjempefin onsdagskveld <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 7. Flott og velbegrunnet skrevet innlegg fra deg.

  Jeg er ærlig talt glad for at jeg slettet bloggen min. Når sant skal sies hadde jeg ikke tid til å blogge, og jeg følte det tok tid. Leserne forventer oppdateringer. Jeg synes det er koseligere å lese bloggene til deg og de andre jeg følger, og jeg fikk god kontakt med andre bloggere på blogspot.

  Nei 🙁 Det er trist å lese innlegget som mamma til Michelle har skrevet. Jeg er en skaplesere av trådene på kvinneguiden, men jeg kommer aldri til å bli medlem. Det sjokkerer meg at de som skriver på trådene som handler om mamma til Michelle ber hverandre om å sende bekymringsmelding til barnevernet 🙁 Det har jeg lest flere ganger. Jeg tenker at det er det ingen som kan finne på å gjøre. Stakkars de som skriver postivt om mamma til Michelle. De blir hudflettet og nærmest halshugd 🙁

  Jeg visste at noen er gale nok, for det så da en av dine hatere hadde gått så langt at hun kontaktet mattilsynet med massevis med løgn og fanteri om ditt kattehold. Da burde jeg ikke blitt forskrekket at noen kontakter bv med falske beskyldninger mot mamma til Michelle i rollen sin som mamma. Det som irriterer meg er at de som melder i fra som i mamma til Michelle og i ditt tilfelle er at de ikke har personlig kjenneskap til den de klager inn. Jeg kan si med sikkerhet at de ikke eier skrupler, og de er truende til hva som helst. Slike personer må man bare være forsiktige med, for de er skumle å komme ut for. Likevel. Du sender ikke en bekymring til bv hvis du ikke har personlig kjenneskap til personen. Ingen har personlig kjennskap til en person gjennom en blogg. Det er umulig. Jeg føler med mamma til Michelle.

  Som blogger har mamma til Michelle gjort noen dumme ting, men hvem har ikke det? Jeg har fulgt med på tv-programmet Bloggerne og jeg synes mamma til Michelle har taklet mammarollen på en fin måte. Barna hennes har ikke manglet på noe. Michelle er en flott 7-åring som er veslevoksen. Jeg synes det har vært koselig å følge med mamma til Michelle fra hun fikk Michelle frem til hun ble trebarnsmamma. Det vises at hun gir dem mye kjærlighet 🙂

  Jeg leste det som hun Inger J og bloggvenninnen hennes hadde skrevet på bloggen sin sin felles bloggvenninne om deg og bloggvenninnen din. En skjønner fort hvem som er hjernen bak løgnene som ble skrevet på det blogginnlegget. At det går an å kaste løgner vilt rundt seg. Det er ikke normalt. Jeg skriver meningen min etter hva jeg har lest på hennes blogg, på andres blogger og hvordan hun oppførte seg mot deg og Else Marit etter Else Marit begynte å blogge. Ingen trenger å være hjerneforskere for å forstå at noe ikke er som det skal med Inger J. Ingere J har alltdi kommet med beskyldninger og løgner om andre bloggere. Hun er det jeg vil kalle for en lystløgner.

  Mitt inntrykk av hun bloggvenninnen virker som om hun er litt vel impulsiv og høyt oppe. Hun tenker ikke over konsekvesene. Jeg har ikke lest så mye på bloggen hennes, og jeg kan ikke uttale meg om hvordan hun er.

  Jeg ønsker deg en fin lørdag 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene S: Tusen takk for kjempefin og koselig kommentar fra deg <3 🙂 Du vet jeg setter stor pris på det 🙂

   Jeg blir kjempesint og forbanna når jeg leser om hvordan de på kvinneguiden sitter i trådene sine og oppfordrer hverandre til å sende bekymringsmelding til barnevernet! Bare ved slike tråder har jeg kjempelyst til å lage mg en bruker bare for å ta dem fatt hvordan de holder på. Fornuften min sier at jeg ikke skal, for jeg blir kvalm av hele rampelystråden hvor toppbloggere blir baksnakket, og de som mener noe positivt om dem får høre at de er åndssvake og gudene vet hva de ikke blir kalt.

   Jeg må ærlig innrømme at jeg synes ungene til Anna Rasmussen er høflige, veloppdragne og det vises at de får nok av kjærlighet og omsorg. Faktisk tror jeg nokså sikkert at Anna gir dem mer enn hva mange andre foreldre gjør.

   Vedkommende som gjorde dette vet vi jo ikke er rett navla, og ikke riktig skrudd sammen. Samme menneske sendte jo mail til kommunen til en bloggvenninne av seg hvor hun ba om at bloggvenninnnen sin måtte blir umyndiggjort! Det er ingen voksne bloggere som glemmer det hun gjorde, for jeg skal hilse å si hun fikk andre bloggere i mot seg. Det er så sykt å gjøre noe slikt .

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge