UFYSELIG OPPFØRSEL FRA VOKSNE NETTROLL SOM SPARKER EN SOM HAR OPPLEVD MYE MOBBING I SITT LIV :(

Jeg leser fast en blogg hos en av mine bloggfølgere, og jeg leser bloggen hennes hver dag. Foreløpig vil jeg ikke skrive navnet hennes, og det er fordi jeg ikke vet om hun ønsker at navnet sitt skal komme ut på nettet. Derfor kaller jeg henne for “Bloggfølgeren min”.
 
 
Bloggfølgeren min blogger som har utviklet bloggingen sin i rekordfart, og hun har vokst kjempemasse ved å blogge <3 🙂 Det er en kjempestor fryd å se hvor flink hun har blitt til å blogge, og det mener jeg fra dypet i mitt hjerte! I tillegg ønsker bloggfølgeren min det beste for alle rundt seg. Hun tåler ikke å se at andre har det vondt, og hun er ikke redd for å forsvare andre rundt seg <3 🙂
 
 
I bloggen sin har hun vært åpen om at hun ikke har hatt det så lett, og hun har blitt stygt mobbet da hun gikk på barne- og ungdomsskolen 🙁 Jeg får kjempevondt når jeg hører om de som har opplevd mobbing! Dessverre var det ikke så mye fokus på mobbing som tema da man vokste opp å 70- og 80-tallet. Uansett har hun opplevd det verste, nemlig å bli mobbet og rakket ned på <3 🙂 Hvis jeg hadde kjent henne som ung hadde jeg garantert tatt henne i forsvar for de h…. mobberne! Det mener jeg! Da jeg gikk på barne- og ungdomsskolen tok jeg de som hadde det tøft i forsvar, for jeg klarte ikke se på at de hadde det vondt <3 🙂
 
 
På sin egen blogg begynte hun en spalte som hun kaller for “Fremsnakking” av andre bloggere, og de av oss som følger henne og leser bloggen hennes synes det er kjempeflott at hun har disse kjempekoselig framsnakkinnleggene sine <3 🙂
 
 
Dette var for noen uker siden hun framsnakket en annen blogger som blogger på en annen bloggplattform. Blogginnlegget til bloggfølgeren min var kjempefint skrevet. Først takket hun som ble framsnakket, men det gikk ikke mange timer før den bloggeren som ble framsnakket tok en helomvending ved å beskylde bloggfølgeren min til å smiske med henne og slikke henne langs ryggen m.m. Bloggfølgeren min ble også truet til å slette blogginnlegget sitt! Denne bloggeren som ble framsnakket er 55 år gammel !
 
 
Ærlig tal! Jeg leste reaksjonen til hun som ble framsnakket svart på hvit ble jeg kjempesint! Maken til stygg og lavmålt oppførsel skal man lete lenge etter! Det eneste bloggfølgeren min ønsket å gjøre en hyggelig ting for denne bloggeren! Hva er takken? Jo, at hun ble hudflettet av den bloggeren som hun framsnakket så fint! All honnør til bloggfølgeren min for at hun ønsker å ha framsnakkingsinnleggene sine <3 🙂
 
 
Bloggeren som ble framsnakket begynte å smigre seg innpå en annen voksen blogger. I kommentarfeltet hos denne bloggeren satt de og rakket ned på min bloggfølger og flere av oss som følger henne! De satt der og diktet opp flere løgner som over hodet ikke stemmer.
 
 
Bloggfølgeren min skrev også et blogginnlegg om sin egen mening om kosmetiske behandlinger! Det ble ikke tatt godt i mot av bloggvenninnen til den bloggeren som ble framsnakket. Hva skjer? Jo, bloggvenninnen til bloggeren som ble framsnakket skriver et motinnlegg av alle ting hvor hun hevder at hun mener at min bloggfølger baktaler henne! Det stemmer over hodet ikke, og det er blank løgn fra ende til annen! Bloggfølgeren min baktaler ingen! Det var min bloggfølger som først skrev blogginnlegget om hennes meninger om kosmetiske behandlinger! Hun nevner ingen navn i innlegget sitt, og sine kommentarer. Innlegget til min bloggfølger er skrevet på generelt grunnlag! Vi som har fulgt med denne bloggeren som tok dette innlegget til min bloggfølger ille opp, vet og har sett at hun tolker alt av blogginnlegg fra flere av oss bloggere til å handle om seg selv! Jeg kaller slike bloggere for store egoister, for de tror at alt som skrives handler om dem!
 
 
Selvfølgelig måtte bloggeren som ble framsnakket dukke opp som troll av eske. Der satt de to voksne nettrollene og rakket ned på bloggfølgeren min og litt oss som følger med bloggen hennes. Bloggvenninnen til bloggeren som ble framsnakket hadde en lavmålt atferd tidligere i sommer hvor hun beskyldte min bloggfølger å mobbe henne! Det var slett ikke tilfelle, og det er blank løgn! Hvem var det som ubetenksomt gikk inn på min bloggfølger sitt kommentarfelt i sommer og kommenterte som anonym med beskyldninger om at min bloggfølger hadde stjålet deler av teksten fra andre bloggere. Min bloggfølger ble selvsagt såret og lei seg.
 
 
Denne bloggeren som kom med beskyldninger mot min bloggfølger hang ut min bloggfølger som mobber, og det ble min bloggfølger kjempelei seg for 🙁 Det gav hun uttrykk for i et par blogginnlegg, og jeg skjønner min bloggfølger. Der skriver hun et kjempeflott blogginnlegg, og blir møtt med usaklige beskyldninger.
 
 
Snill som min bloggfølger er, ba hun denne bloggeren som kom med beskyldningene om unnskyldning. Det er et tydelig bevis på at min bloggfølger kun ønsker det beste for alle rundt seg <3 🙂
 
 
På den tiden var jeg bloggvenner med den bloggeren som tråkket i klaveret. Hun nektet å ta imot unnskyldningen. Jeg sa det til henne at jeg mentehun var smålig når hun var så hard!
 
 
De to voksne nettrollene synker lavere enn noen gang ved sin stygge nettatferd nå når de sitter å rakker ned på min bloggfølger 🙁 Det gjør meg kjempevondt å lese, for min bloggfølger fortjener ikke dette her <3 🙁 Jeg blir lei meg og kjempesint når noen av mine bloggfølgere og bloggvenner blir stygt rakket ned på av nettroll som sprer om seg med løgner ment for å såre 🙁
 
 
Heldigvis vet jeg at min bloggfølger har bein i nesa, men når jeg vet hva min bloggfølger har opplevd av mobbing gjennom oppveksten blir jeg ekstra lei meg og sint når noen tankeløse nettroll angriper henne 🙁 Jeg klarer ikke sitte å se på det! I dette tilfellet har den bloggeren som ble positivt framsnakket og henne bloggvenninne sunket lavt, og deres nettoppførsel og nettatferd er langt under beltestedet 🙁
 
 
Kjære deg bloggfølger! Stå på videre! Du vet vi er flere av dine bloggvenner og følgere som støtter deg 100% mot nettrollene som prøver på å psyke deg ut <3 🙂 Vi vet du er ei sterk dame som ikke lar seg true til taushet! Stå på videre <3 🙂
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “UFYSELIG OPPFØRSEL FRA VOKSNE NETTROLL SOM SPARKER EN SOM HAR OPPLEVD MYE MOBBING I SITT LIV :(

 1. Dette var et kjempe fint innlegg Torill, og tusen takk for alle de fine og gode ordene du skrev.

  Klem fra meg og Elvis gutten til deg og dine.

 2. Det er helt utrolig hva voksen folk kan få seg til å gjøre på nettet. Jeg har opplevd dette flere ganger for mange år siden. Det er derfor jeg blogger isolert og ikke blander meg så mye inn i alt som skjer. Jeg skriver mine egne innlegg og kommenterer bare hyggelig hos andre….

  Jeg føler for den som føler seg krenket. Det er ikke godt å oppleve.

 3. Jeg blir lei meg når jeg leser at noen opplever å bli utsatt for ufin behanding, for det er unødvendig. Hvorfor kan ikke bloggere respektere hverandre at man er forskjellige?

  Jeg hadde en håndarbeidsblogg på blogg.no frem til 2011, men jeg slettet den fordi jeg stadig vekk fikk ufine kommentarer på håndarbeidsbildene jeg delte. Noen hang seg opp i fargene jeg hadde valgt. Det ble lite motiverende for meg å blogge på blogg.no at jeg slettet bloggen min. Jeg er med i håndarbeidsgruppe på facebook, og det er flere av oss som blogger på blogspot. På blogspot er det mangfold til å være forskjellige, og jeg har aldri sett en eneste stygg kommentar til en blogger på blogspot.

  Snill du er som støtter bloggvenninnen din, og det gjør du rett i. Husk det er nettrollene som taper, men de vil aldri innrømme at de er nettroll. De vil alltid skyve ansvaret over på motparten.

  Jeg ønsker deg en fin ettermiddag 🙂

  Stor bloggklem fra Gry
  Gry recently posted..Adventstiden skaper stemning og forventning 🙂My Profile

 4. Det er helt utrolig hva folk klarer å snu til å bli negativt. At en skriver noe positivt om en blogger, betyr ikke at man slikker vedkommende opp etter ryggen.

 5. Råbra skrevet blogginnlegg snuppa mi;)) Og jeg er enig med deg når det gjelder bloggveninnen din. Hun har blitt bedre og bedre blogger. Og jeg leser også bloggen hennes så ofte jeg kan. Men jeg er dårlig på å kommentere. Jeg skal begynne å bli flinkere til å kommentere.

  For en umoden og barnslig reaksjonsmåte å reagere negativt når hun ble framsnakket. Det er slett ikke smisk. Denne bloggeren reagerte også negativt da du skrev en positiv kommentar til henne om at du syntes bildene hennes var fine. Forventer denne bloggeren at folk har lyst til å kommentere når hun tar sånn på vei for positive kommentarer? Hun skryter jo av at hun har så mange positive kommentarer. Da kan hun begynne å bevise “alle” de positive kommentarene hun får. Men vi har avslørt hennes løgner igjen. For hun får lite med kommentarer. Folk vil ikke kommentere på bloggen hennes.

  Når det gjelder hennes bloggvenninne rister jeg oppgitt på hodet. Hvis bv hadde en bekymringsmelding om ungene mine ville jeg aldri ha skrevet negativt om skolen, klassemiljøet, rektor og andre ansatte på skolen. Jeg ville vært ytterst forsiktig med å ytre meg negativt. Det er tankeløst av henne. Men det er ikke min blogg og mine unger.

  Du skal også vite at skolen melder aldri i fra til bv hvis noe ikke er galt. I noen ytterst få tilfeller er det ikke hold i bekymringsmeldinger til bv. Men etter jeg leste bloggen til denne bloggeren forstod jeg at det ikke er første gangen. Da ligger det i kortene at noe ikke stemmer. Og selvsagt vil foreldre som har bekymringsmelding fra bv hengende på nakken legge skylden på bv og skolen. For de ser ikke selv at det er et problem. Det kan være så enkelt at en unge har sosiale tilpasningsvansker. Og at ungen må ha hjelp. Bv har mange andre oppgaver enn å ta ungene fra foreldrene. De skal hjelpe sånn at ungene får best mulig oppvekstvilkår.

  Men den bloggeren bør tenke på hvordan hun oppfører seg på bloggen sin. Det er lett å finne ut hvem denne bloggeren er når hun legger ut bilder av seg selv og ungene sine. Og skrive stygge ting om andre bloggere er ikke et sjakktrekk å ha på cv til bv…..

  Jeg synes de to bloggvenninnene var stygge i sin omtale av bloggfølgeren din. Og jeg var fristet til å legge igjen en kommentar. Men jeg angrer for at jeg ikke gjorde det. Det er fordi jeg blir sjokkert over at voksne bloggere oppfører seg som noen kronidioter når de omtaler andre bloggere negativt.

  Sånn oppførsel som de to er langt i fra greit;((

  Ha en råfin søndag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Råherlig sommereferie hjemme hos familien i Trondheim;))My Profile

 6. Hvordan gidder bloggere år etter år å holde på slik som dette? Jeg bare spør. Da jeg begynte å blogge litt holdt den samme bloggeren på inne hos mange bloggere og kranglet og bråke og fremdeles den dag i dag holder hun på.

  Når ble det å framsnakke en blogger å slikke en oppover ryggen? Det har aldri vært å slikke noen oppover ryggen eller å smiske. Noen blir jeg ikke klok på.

  Det er trist å vite lese at flere har opplevd ufine nettroll på bloggene sine 🙁 Hvorfor er takhøyden for respekt for hverandre mindre på blogg enn i det virkelige liv? Jeg bare lurer.

  Du får ha en riktig fin og god kveld 🙂

  Godklem fra Irene
  Irene S recently posted..Råherlig sommereferie hjemme hos familien i Trondheim;))My Profile

 7. Det var ingen kjekk lesing å lese om den slags oppførsel på nettet 🙁 Jeg blir ikke overrasket for jeg har sett hvilke sårende kommentarer som nettroll skriver 🙁

  Det forteller mye om hvilke verdier du står for når du støtter bloggfølgeren din <3 Fortsett med det <3 Jeg er sikker på at det betyr mye for bloggfølgeren din også å få støtten din 🙂 Det er viktig at bloggere står sammen for å si fra at vi tar avstand fra mobbing.

  Når skal den eldste av nettrollene gi seg med den lavmålte nettrollingen sin? Kjerringa er 55 år gammel men har en pinlig oppførsel til å være en voksen. Det jeg reagerer på er når hun sitter på sidelinjen og følger med når det oppstår en konflikt. Når hun forstår at det er en konflikt på gang er hun der som en sleip ål som nyter at konflikten blusser opp. Hvem er det som slikker andre bloggere langs ryggen? Det er bloggeren på 55 år for hun snur kappen etter vinden. En dag sitter hun og kritiserer ett eller annet på bloggen sin men neste dag har hun snudd helt om. Jeg stoler ikke på slike mennesker.

  Jeg tenkte å gå inn for å lese kommentarfeltet i går men bloggen var borte. Oppførselen til nettrollene er tragisk og trist 🙁

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge