NY VLOGG UTE PÅ MIN YOUTUBEKANAL :)

I forbindelse med min livsstilsendring med vektnedgang er det kjempeviktig å finne balanse. Det vil si at kroppen må venne seg til den nye vekten. Vektmålet har jeg nådd, og vel så det.
 
 
Nå er det snakk om en livsstil og balanse. Den kommer ikke gratis til meg, men jeg må jobbe for å holde balansen. Det gjør jeg ved å spise sunn og næringsrik mat, holde meg unna søtsaker og snop og ikke minst trening.
 
 
Jeg merker at maten jeg spiser på diett er godt for betennelsesreumatismen min. Jo, jeg har smerter i leddene, men jeg holder dem i sjakk med å spise riktig mat. Ikke minst er også trening godt for betennelsesreumatismen min. På dårlige dager med smerter går jeg ned på antall kilo på vektene, men på gode dager så kan jeg øke på antall kg på vektene.
 
 
I forbindelse med min livsstil og balanse har jeg laget en YouTube-serie som jeg har kalt for “Aldri For Sent”. Det er aldri for sent å ta tak i livet sitt. Ja, det er tøft, men når jeg klarte det klarer alle det.
 
 
Har jo kronisk betennelsesreumatisme, og det fører til betennelser i ulike ledd. Leddene mine har det mye bedre når jeg trener, og for da smører jeg på en måte leddene mine. Kan ha store smerter når jeg drar på trening, men etter en treningsøkt så kjenner jeg at leddene mine blir mykere. På dårlige dager har jeg mest lyst til å droppe treningsøkten, men jeg drar på trening. Når jeg har dårlige dager må jeg gå ned på antall kilo på vektene, og da løfter jeg det letteste som finnes. Det viktigste er at jeg trener, og ikke antall kilo.
 
 
Jeg håper med serien min på YouTube å gi inspirasjon til andre voksne som også ønsker å endre livsstilen sin, og jeg håper også at jeg kan være en inspirasjon til andre som sliter med en eller annen kronisk sykdom at trening faktisk er viktig.
 
 
Dere kan se min nye episode av vloggserien min “Aldri For Sent” her:
 

 
 
Jeg setter kjempestor pris på hvis dere vil abonnere på YouTube-kanalen min, og gi gjerne en tommel opp hvis dere liker det dere ser 🙂
 
 
Dere kan også følge min livsstil- og balanse hverdag på instagram. Jeg heter for: @aldri_forsent.
 
 
Her kan dere finne min facebookside: https://www.facebook.com/Aldri-for-sent-Toril-sin-livsstilsside-108981464145671
 
 
Tusen takk for kjempekoselige tilbakemeldinger 🙂 Det setter jeg kjempestor pris på 🙂
 
 

Meg selv på trening 🙂

 
 

Jeg personlig merker at jeg får mye mer energi av å trene 🙂 Trening har blitt en stor hobby for meg, og det er moro å se at man blir sterkere av treningen 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “NY VLOGG UTE PÅ MIN YOUTUBEKANAL :)

 1. Det er koselig å se videoene dine og de er motiverende å se på 🙂 Du motiverer meg i hvert fall. Jeg synes det er moro å se når du lager mat. Moro at du har begynt en videoserie som dette 🙂

  Du må ha en riktig fin og god kveld 🙂

  Go’klem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar, og det varmer kjempemasse 🙂

   Så rørende da <3 🙂 Blir så rørt av å høre det 🙂

   Synes det er kjempegøy å prøve meg litt på noe som kanskje er utenfor komfortsonen.

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂 Setter kjempestor pris på det, og det rører meg virkelig <3 🙂

   Jeg synes det er moro å lage videoene, for jeg går jo utenfor komfortsonen min.

   Målet er jo at jeg kan motivere andre voksne til livsstilsendring, og at det går an samme hvor gamle vi er 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld Else Marit-vennen <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge