OPPDATERING OM PELSKVARTETTEN I ORD OG BLIDER ❤ 😊

Med pelskvaretten går det kjempebra Med pelskvaretten går det kjempebra 😊 Det var utrolig moro å komme i gang med årets første utstilling igjen som Trønderkatten arrangerte i april. Neste utstilling for kattene mine blir 25.06 og 26.06.2022 her i Trondheim. Det er Katteklubben Midt-Norge som er arrangør. Har meldt på Dixie på den utstilling som kastrat hunnkatt og veteran.
 
 
Nadina er 12 år gammel. Man ser at hun ikke lenger er en ung katt, men likevel holder hun seg ung til sinns. Hun er stivere i kroppen sin enn hva hun var, og har blitt temmelig rund om buken. Kaller henne “Bolla mi” ❤ Med pelskvaretten går det kjempebra 🙂 Det var utrolig moro å komme i gang med årets første utstilling igjen som Trønderkatten arrangerte i april. Neste utstilling for kattene mine blir 25.06 og 26.06.2022 her i Trondheim. Det er Katteklubben Midt-Norge som er arrangør. Har meldt på Dixie på den utstilling som kastrat hunnkatt og veteran.
 
 
Nadina vet hvordan hun skal få åpnet dørene til f.eks soverommet og yttergangen. Da hopper hun opp på dørklinka, og henger etter dørklinka slik at den blir dratt ned. Så åpnes døren, og hun fritt kan gå inn på f.eks soverommet. Gjett om hun er stolt da?
 
 
Nadina er fremdeles sjefen i flokken, og hun troner godt på toppen i katteflokken. Hvis hun ligger i fanget til matfar er det hun som skal ligge der. Kommer f.eks. Hera og vil legge seg så ser Nadina strengt på Hera. Det strenge blikket er nok til at Hera ikke tar opp kampen om matfars fang 😊 Nadina er ei godpusejente som vil elsker kjempehøyt ❤ 😊
 
 
Dixie Rose er den som er nummer 2 på rangstigen i katteflokken. Hun er jo 10 år gammel. Dixie elsker å ligge oppe på toppen av TV’n, og det samme gjør Hera også. Hvis Hera ligger der, og Dixie Rose har bestemt seg at nå skal hun ligge på toppen av TV’n freser hun bare til Hera, og Hera må vike plassen. Til nød kan Dixie dele matfar sitt fang med Hera. Om natten får Dixie Rose sove sammen oss. Da er det meg hun vil dele seng med. Sikkert fordi jeg ligger litt roligere enn mannen min.
 
 
Dixie har også tatt beslag på matfar sitt fang, og det er matfar sitt fang som er toppen for godpusejenta vår ❤ 😊 Hun vet å si fra hvis Hera erter henne. Da hyler hun høyt, og setter Hera skikkelig på plass.
 
 
Så har vi svensken Elvis da? Han må ta til takke med matmor ❤ Elvis er en godpusegutt ❤ Han elsker kos, og kan ikke få nok av det. Elvis er helt avhengig av meg, og det hender nokså ofte når jeg går ut av rommet at Elvis mjauer etter meg. Da er han fornærmet at jeg har forlatt rommet uten ham.
 
 
Nest høyest på listen er det mat 😊 Når Hera får godmaten sin så er Elvis helt vill etter å prøve og stjele maten hennes.
 
 
Elvis er også den som erter Nadina og Dixie, men han blir satt kraftig på plass med beskjed om å roe seg kraftig ned! Hera og Elvis er uatskillelige. De to er som erteris. Det har de vært siden Hera var kattunge. Nadina lot jo Elvis være som en “pappa” til kattungetrioen i H-kullet ❤ 😊
 
 
Elvis er en stor koseklump ❤ 😊 Han har en morsom og inderlig personlighet, men havner i en del komiske situasjoner 😊 Ofte så får han raptuser hvor han løper frem og tilbake over stuegulvet i leiligheten. Det har hendt at han har stanget hodet i veggen fordi han ikke ha greid å stoppe 😊 Ha, ha, ha 😂 Litt av et syn når han holder på slik 😂
 
 
Så har man Hera da. Hun er også ei godpusejente ❤ 😊 Kan vel kanskje si at hun er nokså bortskjemt. Kanskje ikke så rart siden Hera og kullsøsknene hennes ble flaskematet som kattunger. Hera ville jo gjøre det samme som Hammurabi, nemlig å drikke melka av en 1 ml sprøyte. Hun nekta å ta flaska.
 
 
Jeg har aldri hatt en så viljesterk katt med en så sterk personlighet som det Hera er. Det er den personligheten som er Hera 😊 Hera elsker også å få kos, og matfar er hennes nummer kjærlighet 😊 Når matfar er borte øser hun av sin kjærlighet til matmor ❤ 😊
 
 
Hera er oppfinnsom, og hun finner på det matmor ikke har tenkt over at hun kom til å gjøre. Jo da, jeg vet jeg har katt i huset, og jeg vet at en av dem er Hera 😊 Jeg har fått meg mang en latter av Hera sine påfunn, og det er da jeg sier at Hera er Hera.
 
 
Hera er temmelig bestemt når det er noe hun vil, og hun gir seg ikke før hun har fått det hun vil ha. Hun får ekstra fòr med mat med mer energi i. Når hun vil ha det sier hun klart i fra med å mjaue på den typiske mat-lyden sin.
 
 
Når hun ligger i fanget og får kos, så høres Hera sin lykkelige maling fra stua til kjøkkenet. Så lykkelig er hun ❤ 😊
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder jeg har tatt av kattene mine, og håper dere liker bildene 😊
 
 

Bilder av godpusekvartetten min Nadina, Dixie Rose, Elvis og Hera ❤ ❤ ❤ ❤ 😊

 
 

Godpusejenta mi Nadina slapper av på puta i sofaen❤😊

 
 

Nadina på yndlingsplassen sin oppe på TV’n ❤😊

 
 

Godpusejenta mi Dixie Rose ❤ 😊 Hun er kjempetålmodig og godtar skjermen sin. Den pusejenta er ikke hjelpesløs med skjerm nei.

 
 

Til tross for skjermen så klarer Dixie Rose fint å sitte og ligge oppe på TV’n❤😊

 
 

Godpusegutten Elvis ❤😊

 
 

Elvis koser seg i stolstrålene fra vinduet som skinner på gulvet ❤😊

 
 

Godpusejenta Hera i matfars armkrok ❤😊

 
 

Hera sitter på fòrbøtta på kjøkkenet og følger med om det kommer noen middagsrester ❤😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...