FREDAGSOPPDATERING MED BILDER FRA NM FOR KOR SOM FOREGIKK I TRONDHEIM 09.10 – 10.10.2015 :) NB! Husk månedens leser i oktober!

Det er blitt fredag 16.10.2015, og det er helg igjen 🙂 Uka her har jo bare bestått av mandag og fredag, og resten av dagene har bare fløyet avgårde fortere enn hva man rekker å tenke.

I dag har det vært en kjempefin høstdag med overskyet, oppholdsvær og grei temperatur 🙂 Høstfargene på bladene på trær og busker er kjempefine, og fargene er virkelig en fryd for øyet å se 🙂

Siden sist har det skjedd nokså mye, og dagene har gått i ett her siden før forrige helg!

Onsdag 07.10.2015 hadde vi i koret hvor mannen min og jeg synger dugnad i forbindelse med NM for kor som gikk av stabelen 09.10 – 10.10.2015. Vi var vel 19 stk fra koret som pakket 1000 korvesker som alle korsangerne skulle få.

Dette lokalet (en nedlagt butikk) i Olavshallen i Trondheim skulle bli gjort om til sekretariat under NM for kor 🙂

Pappesker med korvesker til alle korsangerne som skulle delta på NM for kor 🙂

En palle med esker med korvesker 🙂  Det var bare å brette om skjorta å trå til 🙂 

T-skjorter til alle de frivillige som skulle jobbe under NM for kor 🙂

Disse sjokoladene ble pakket ned i korveskene til korsangerne 🙂

Korveskene som alle korsangerne fikk 🙂 I den veska fik de program for NM, blyant, rabattkupong på kaffe og sjokolade 🙂

Etter et par timer med pakking, smakte det kjempegodt med eplekake og kaffe 🙂

Selv sitter jeg i redaksjonen i Bel Canto, og Bel Canto er den lokale koravisen som Norges Korforbund Sør-Trøndelag gir ut 4 ganger i året. Jeg hadde fått i oppgave å fotografere korene fra Sør-Trøndelag som skulle delta i NM før de skulle synge.

Her er noen bilder jeg tok under NM for kor 09.10 – 10.09.2015:

Fredag 09.10.2015 var det NM for kor i sakral klasse. Det foregikk i Vår Frue Kirke i Trondheim. Dette bildet ble tatt i våpenhuset i Vår Frue Kirke.

Korbenkene var på plass i kirka.

Plassen hvor dommerne skulle sitte.

Damekoret Viva før de begynte sin oppvarming 🙂 Dette bildet som jeg tok har de brukt på sin facebookside som reklame for en konsert de skal ha før jul 🙂

Kammerkoret Aurum som vant NM for kor i helga samlet før de skulle synge i Vår Frue Kirke fredag 09.10.2015 🙂

Damekoret Hedda før de skulle synge i Vår Frue Kirke fredag 09.10.2015 🙂

Sekretariatet i Olavshallen lørdag 10.10.2015 🙂

En av dirigentene som spilte på pianoet under oppvarmingen for koret sitt 🙂

En stand som solgte kjempestilige paraplyer med noter på 🙂

Festivalpasset mitt slik at jeg også kunne komme meg inn for å høre på korene 🙂

Innimellom fotograferingen fikk jeg tid til å høre på flere av korene, og korene var kjempeflinke 🙂 Skal hilse å si det var balsam for øret å høre på kjempeflott og vakker korsang 🙂 Korene holdt et høyt kunstnerisk nivå! Som medlem i Norges Korforbund Sør-Trøndelag er jeg kjempestolt over å ha NM for kor i Trondheim 🙂

Søndag 11.10.2015 var jeg sliten etter to hektiske dager med fotografering, men det var så absolutt verdt det 🙂 Ut på dagen på søndag gikk jeg meg en tur, og det var kjempegodt 🙂

Uken som har gått har jeg vært opptatt med å øve på fløyta, korøvelse og PR-komitemøte. Jeg går fortsatt trimturer 3 ganger i uka. Trimturene mine er på ca. 30 – 40 minutt, og det er kjempegodt 🙂 Jeg merker stor forskjell fra jeg begynte med trimturene at formen er blitt mye bedre 🙂 Hvis været er fint stopper jeg for å fotografere, mens andre dager går trimtur uten å fotografere. Jeg ser jo så mange kjempefine motiver som jeg vil fotografere. Når man går turer må man også ta seg tid til å stoppe opp for å nyte synet av det man ser. Det er nettopp det som skaper de magiske øyeblikkene, i hvert fall for meg 🙂

Fredag 23.10.2015 har jeg fått spillejobb i bisettelse, og det må øves til. Stort sett er det de samme stykkene som går igjen når jeg spiller i bisettelser og begravelser. Det er “Siciliano” av J.S. Bach og “Trondheimsnatt” av Åge Aleksandersen. Likevel må stykkene holdes varme. Jeg har også fått spillejobb på et hyggetreff, og det er kjempekoselig 🙂 De som er på hyggetreff synes jo det er kjempekoselig med musikk, og de koser seg sånn når man spiller for dem <3 🙂

I helgen har vi ingen bestemte planer, og det skal bli godt å få slappe av. Ikke noe er som å kose seg om kveldene med et håndarbeid og tente stearinlys på bordet 🙂 Stearinlys lyser opp nå som det er høst og mørkt ute, og jeg tror mange oss er blitt mye flinkere til å gjøre mørke høstkvelder lune og koselige ved å tenne stearinlys. De fleste av vennene mine, og de jeg kjenner tenner stearinlys om kveldene. Det er ikke mye som skal til for å lyse opp i mørketiden 🙂

Vil minne dere på om at jeg trekker en premie for “Månedens leser” for oktober i begynnelsen av november! Aboslutt alle som kommenterer på bloggen min blir med i trekningen av et gavekort på 250,- kr! Dersom du kommenterer flere ganger, har du flere muligheter til å vinne 🙂 Jeg skriver opp absolutt alle navnene som kommenterer på innleggene mine på en lapp, og legger lappene i en eske. Det å få kåre en “Månedens leser” synes jeg er kjempekoselig, for det er kjempekoselig å få gi dere noe tilbake siden dere tar dere tid til å kommentere på bloggen min 🙂

Ønsker dere alle en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂 Ta godt vare på dere selv, og hverandre <3 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “FREDAGSOPPDATERING MED BILDER FRA NM FOR KOR SOM FOREGIKK I TRONDHEIM 09.10 – 10.10.2015 :) NB! Husk månedens leser i oktober!

 1. Åhhhh så fint innlegg du har skrevet snuppa mi;)) Og de bildene du har tatt var artige. Jeg syntes de tre bildene av korene du har lagt ut var fine. Og særlig det koret i blå kjoler;))

  Det er høst her også. Og i natt var det frost hos oss. Jeg liker ikke tanken på at det går mot vinter. For jeg vil ikke ha snø og kulde.

  Jeg tenner også talglys. Og det gjør jeg hver eneste kveld. Det er såååå koselig med levende lys;))

  Du må ha en fin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Er det trynefaktoren som gjelder på blogg.no når bloggere får straffesanksjoner?My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen 🙂 Det var kjempekoselig å høre, og de korene som har fått bildene sine, sier også at de ble fornøyde 🙂

   Jeg blir kjempeglad når jeg blir spurt om å fotografere, og da vil jeg gjøre en best mulig jobb før jeg sender dem fra meg.

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Kerr kost å læs fredagsinnlægget ditt på bloggen din 🙂 Æg har kost mæg med fine bildan som du har delt og æg må si at æg e imponert over kerr flenk du e å ta bilda.

  Høstkvelda med talglys, sitte under pleddet og kose sæg med en kopp te e ein toppers høstkveld 🙂

  Æg ska ut med nån venninna i morra kvled og spis og æg glæda mæg. Vi pleie å ha en jentekveld av og tel. Den hælga hær e den einaste hælga alle vi jentan kan.

  Æg ønska dæg ein fin fredag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Jeg elsker jo å ta bilder, og slike fotooppdrag er kjempegøy å få. De korene som har mottatt bildene sine er fornøyde, og syntes bildene var fine 🙂

   Så kjempekoselig med jentekveld da! Det pleier vi i syforeningsgjengen vår også å ha av og til, og det er kjempekoselig 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 3. Kjekt å få lese nytt blogginnlegg på bloggen din, for jeg har savnet at du har oppdatert denne uken. Morsomt at du blir spurt om å fotografere da, og jeg synes du flink. Bildene dine som du har publisert her er fine alle sammen, og det var kjekt å få se bildene de har lagt ut av korene 🙂

  Det er fine høstfarger ute i naturen nå, og vi har vært på tur i marka 2 helger på rad. Fargene blir ekstra fine når været er fint 🙂 Vi har kjøpt oss nytt fotoapparat i håp om at jeg kan lære meg å fotografere litt bedre. Mobilkamereatet er dårlig, og bildene blir grumsete.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Jeg deltar på fotokonkurranse på blogg for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Setter kjempestor pris på tilbakemelding på bildene jeg har tatt. Korene som har fått bildene sine er kjempefornøyde 🙂 Jeg synes det er kjempegøy å få slike fotooppdrag, og da vil jeg gjøre det best mulig før jeg sender bildene fra meg.

   Knips i vei av motiver du finner som du synes er fine, og jeg skal love deg at det er kjempegøy å finne motiver som er fine å fotografere.

   Jeg også må ha godt lys når jeg tar bilder med mobilen min, og mobilen min fungerer best på bilder jeg tar ute. Iphone har ikke blitz på kameraet, og da er man avhengig av lys.

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Koselig innlegg du har skrevet, og morsomt å se bildene du har tatt 🙂 Jammen er du flink til å fotografere. Du er utrolig kreativ og flink til å finne billedmotiver. Det gjør bildene dine spennedne å se på 🙂

  Den eneste grunnen til at jeg synes høsten er fin er på grunn av fargene. Resten av høsten kan du bare glemme for min del. Hjemme hos oss er talglysene tent hver kveld når vi koser oss foran tv’n, og det synes jeg er koselig 🙂 Det er mange som er flinke å tenne talglys om kveldene når det er sommer, men det er jeg for dårlig til. Jeg sa jeg skulle bli flinkere til det i sommer, men det ble bare med snakket.

  En fin ettermiddag ønskes deg og dine 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Kjempekoselig at du likte bildene mine, og korene som har fått bildene sine synes også de var fine. Når jeg først får fotooppdrag, vil jeg gjøre det best mulig før jeg sender bildene fra meg.

   Jeg er enig med deg. Den eneste grunnen til at jeg synes høsten er fin, er pga alle de kjempefine fargene ute i naturen. Særlig hvis solen skinner er høstdagen perfekt 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Du opplever mye gjennom vervet ditt i kormiljøet, og det måtte være morsomt å høre flinke kor 🙂 Sangkoret her vi bor har alltid adventskonsert i adventstiden, og det er blitt en tradisjon at vi går på den julekonserten. Jeg kommer ikke i julestemning uten å høre koret der synge. De synger også i kirka julaften. Kor hører med til jul.

  Flotte bilder du har knipset, og bildet av damekoret i blått likte jeg best 🙂

  Du og du så flink du er som trimmer 3 ganger i uka. Jeg liker å gå turer i skog og mark, men når jeg kommer hjem fra jobb er det godt å synke ned i godstolen med hekling og en kopp te. Kjæresten min er flink å motivere meg til at vi skal ta en tur i marka når vi er på besøk hos hverandre, og i høst har vi gått mange turer i marka. Vi har fått oppleve vakre høstdager og vakre farger i naturen 🙂

  Ønsker deg en fin kveld 🙂

  Bloggklem fra Gry
  Gry recently posted..Mandag og høstferie 🙂My Profile

  • Gry: Tusen takk for kjempekoselig kommentar. Ja jeg synes selv at jeg er kjempeheldig, og at jeg får oppleve mye gjennom hobbyene mine, og ikke minst treffer jeg mange spennende mennesker 🙂

   Det er kjempegodt å gå tur, og trimturene mine 3 dager i uka er jeg blitt avhengig av 🙂 Når jeg merker forskjell på bedring på formen, er det ekstra morsomt 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 6. Imponerende hvor flink du er til å fotografere, og bildene av korene du har tatt var veldig fine;=) Veldig moro at du får oppdrag i å fotografere da. Når jeg ser de nydelige høstbildene og andre bilder du har hatt er du veldig flink;=)

  Gry skriver i kommentaren sin til deg at hun må få med seg adventskonserten med koret hvor hun bor, og det må jeg også. Vi har et blandakor her vi bor som er veldig flinke, og hver advent har de en julekonsert i kirken. Kirken er stappfull, og jeg kommer ikke i julestemning før jeg har hørt koret synge;=) Jeg kjenner mange som er med i koret der, og de vil at jeg skal begynne å synge der.

  Ha en fin mandag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen 🙂 Setter pris på tilbakemeldingen angående bildene mine 🙂 Korene som har fått sine bilder syntes bildene var kjempefine 🙂 Når jeg først får fotooppdrag, vil jeg gjøre det best mulig, og før jeg sender dem fra meg vil jeg beskjære bildene. Det er i hvert fall kjempegøy å få slike oppdrag 🙂

   Jeg er kjempeglad for at jeg synger i kor, og det gir meg kjempemasse glede 🙂 Vi har et kjempebra sosialt miljø i koret, og vi trives godt i hverandres selskap 🙂 I tillegg har vi også felles opplevelser i konsertene vi synger 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge