MANDAG = NY UKE OG NYE MULIGHETER :)

Mandag, ny uke og nye muligheter 🙂 På en måte er mandager oppstart med blanke ark, og fargestifter til som det heter i sangen.

Jeg håper dere har hatt en fin og god helg? Har hatt en kjempekoselig helg.

Fredager er på en måte helligdag, og det er kjempekoselig å slappe av hjemme, tenne stearinlys, og kose seg med håndarbeid og “Norske Talenter” og “Seinkveld med Thomas og Harald” på TV’n. Jeg elsker humoren til Thomas og Harald. De har en kjempeherlig form for humor 😀

Lørdag 17.10.2015 hjalp vi min mor med å handle. Etterpå ble hun med hjem hit på lunch. Mannen min bakte verdens beste eplekake, og jeg laget havrelefser. Vi koste oss med kaffe, lunch og hadde det kjempekoselig. Kl.16.30 kjørte vi moren min hjem. Om kvelden koste vi oss med god mat, slappet av med “Skal vi danse”, og jeg koste meg med håndarbeid 🙂

Søndag 18.10.2015 var mannen min på tur i marka, og det var kjempegodt for ham. Siden han sliter med ryggen sin, er det å tå tur i marka fint for ham. Jeg fikk ryddet i leiligheten, ryddet i noter, sortert papirer, redigert bilder jeg har tatt, og koste meg med strikking 🙂

I dag stod jeg opp kl.08.00, dusja, tok meg en kopp kaffe, koste meg med frokost og leste avisen. Så tok jeg trimturen min, og det var kjempeherlig. Nå har jeg kommet inn i en rutine med trimturene mine, og motivasjonen blir jo større når jeg merker at formen blir bedre 🙂

Når jeg kom hjem øvde jeg på tverrfløyta. Jeg må holde sangene jeg spiller ved like, og da må jeg øve 2 – 4 timer hver dag. Jeg elsker det jeg holder på med, og stortrives med det 🙂 Hvem er så heldig at de får jobbe med hobbyen sin? Jeg føler meg kjempeheldig 🙂 Selv om jeg jobber 20% stilling tilsammen, så er det lystbetont for meg 🙂 Jeg gleder meg kjempemasse til hver gang jeg skal spille 🙂

Kl.14.30 i dag skal jeg til fysioterapeuten. Jeg får behandling for skuldra. Var jo gjennom en operasjon i skulderen i 2014, men etter jul skled jeg på isen. Jeg tok meg litt hardt for på bildøren, og det medførte at jeg slo opp det stedet de hadde operert. Ortopeden sa at skulderen hadde kommet litt ut av posisjon.

Det medførte at jeg slo opp skulderskaden min, og fikk innvendig blødning i skulderen. Det førte til at jeg ble satt kraftig tilbake etter operasjonen. Jeg er blitt forespeilet at jeg må ha fysioterapitrening i ett år for at skulderen skal bli sterk nok igjen. 2 ganger i uka går jeg til fysioterapibehandling.

I morgen er det korøvelse, og vi holder på å øve til en konsert med tema “Frihet” som vi skal ha rett over jul. Vi har en god del av sangene på plass, og vi føler vi har nok av tid til å bli trygge på stoffet vi skal ha 🙂 Første konserten vi skal ha denne høsten er 4.juledag. Hvert år har vi konsert 4.juledag sammen med et korps og et mannskor. Vi bytter på å arrangere denne julekonserten. Tro det eller ei! Hvert år er kirka stappfull av publikum som kommer for å høre på 🙂 Jeg gleder meg til å begynne og øve på julesanger, for det er kjempekoselig å synge julesanger 🙂 I år er det vi i koret vårt som står som arrangører for julekonserten 🙂

Ellers holder vi på å forberede GF (generalforsamling) i katteklubben jeg er med i. I år har vi ikke de store sakene. Normalt sett går generalforsamlingene i katteklubben vår smertefritt og raskt 🙂

I dag er det overskyet vær hos oss, og det er + 8 grader ute. Vi har hatt en kjempefin høst i Trondheim med bra vær, og mye sol 🙂

Jeg ønsker dere alle en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

 

Her kommer noen bilder jeg har tatt de siste dagene:

Noen blad er gule…. 🙂

Noen blad er rød…. 🙂

Da jeg så disse bladene på denne busken måtte jeg fotografere dem, for se på den kjempefine rødfargen på bladene her da 🙂

Et av av de store trærne i sykehusparken fylt med høstgule blader 🙂

Det ene blomsterbedet i sykehusparken 🙂

Bare på ca. 2 uker var alle trærne her fått høstfarger på bladene sine 🙂

Den kjempegode eplekaka som mannen min bakte lørdag 17.10.2015 🙂

Ingrediensene til havrelfse + egg, olje og bakepulver i tillegg 🙂

Havrelefserøren.

Havrelefsene ferdigstekt 🙂 Serveres med philidephiaost, skinke og rucolasalat 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 thoughts on “MANDAG = NY UKE OG NYE MULIGHETER :)

 1. Veldig hyggelig å lese det positive innlegget ditt;=) Du sprer optimisme og humør gjennom innleggene dine. Bloggen din er dagens høydepunkt å besøke for meg;=)

  Jeg synes det er veldig bra å høre at du trives med fløytespillingen din, og jeg skjønner veldig godt at det gir mye tilbake til deg. De videoene jeg har sett av deg hvor du spiller fløyte, synes jeg du er veldig flink å spille.

  Au da;=( Det hørtes vondt ut med skulderen din, og kjedelig at du slo opp skaden. Du må være tålmodig. Jeg kjenner noen som har operert skuldrene sine, og for dem har det tatt tid å trene seg opp etter operasjonen.

  Veldig nydelige høstbilder du har tatt, og for noen nydelige høstfarger som gjenspeiler seg i bildene;=) Du er flink til å finne fine motiver når du fotograferer;=)

  Ha en fin mandag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen 🙂 Jeg blir helt rørt jeg 🙂 Det er bare slik jeg er. Ser ikke noen grunn til å klage, for jeg har så mange gleder i livet mitt som jeg verdsetter kjempehøyt 🙂

   Det å få formidle musikk til de som hører på, er noe av fineste jeg vet, for jeg vet at musikken treffer dem i hjertet. Musikk er jo et felles språk som vi alle mennesker har. Jeg sammenlikner det å fremføre et musikkstykke med å lese et dikt. Du blir rørt av begge deler. Når folk kommer bort til meg, og takker for musikken jeg har gitt dem. Da vet jeg at jeg har gjort en god jobb 🙂

   Jeg elsker jo å ta slike høstbilder hvor fargene på blader på trær og busker kommer frem. Det er jo slik fargeprakt på trær og busker, og når jeg ser slike motiver må jeg bare fotografere det 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Takk for besøk på bloggen min. Masse fine bilder du har tatt og de havrelefsene (og eplekaka) så nydelige ut, kanskje jeg skulle prøve en dag.
  Skulle ønske jeg kunne være så glad og sprudlende som du er, men jeg er vel den jeg er *ler* litt gammel og sur grinete kjærring *ler*
  Inger recently posted..OsloturMy Profile

  • Inger: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Bare hyggelig 🙂 Synes bloggen din er kjemepfin 🙂

   Anbefaler deg å prøve de lefsene der ja, for de er kjempegode. De er glutenfrie også. Kan sende deg oppskriften på bloggen din. Jeg har oppskriften liggende i arkivet for 2015 🙂

   Jeg tror ikke du er “gammel”, sur og grinete nei. Synes du fremstår som en positiv dame 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, fra Toril og kattene

 3. Dagens høydepunk før middag er å kose meg med å lese blogger, og jippi så var det kommet et blogginnlegg fra deg også 🙂 Kjekt å lese innlegget ditt, og kjekt å få se de skjønne høstbildene dine. Neste gang mannen din skal lage eplekake sparer du et stykke til meg 🙂 Avtale?

  Jeg er glad på dine vegne at du trives med det du gjør, og du er heldig som får jobbe med musikken din å spille fløyte. Du opplever mye spennedne i livet ditt gjennom alt det du holder på og er engasjert i 🙂 Den måte jeg kjenner deg på har du alltid vært ei aktiv jente. Jeg husker jo at du var trener på turn da vi gikk på gymnaset, og jeg husker jeg var med deg og så på da du trente turnjentene dine. Du var flink med dem.

  Fin, fin ettermiddag til deg, mannen din og kattene 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Det var kjempekoselig å høre. Jeg tar meg en avslapping innimellom øvingen å kose meg med å lese bloggene til bloggvennene mine 🙂 Har jo flere blogger som jeg leser fast, og det er kjempekoselig å lese bloggoppdateringene deres 🙂

   Det skal jeg huske på, og du kommer jo til Trondheim i mellomjula, så da lover jeg å ha eplekake til deg 🙂

   Jeg føler meg kjempeheldig som får lov til å de fritidsinteressene mine som jeg har, og det gir meg kjempemasse tilbake. Blir fylt med energi av å synge i koret, og kattene mine gir meg kjempestor glede 🙂 På utstillinger møter jeg mange kjempekoselige mennesker som deler interessen min for katter 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Hærregud kerr fine høstbilda du har tatt 🙂 Dæm va knallfin 🙂 Æg blei sulten av å se bilde av eplekaka og havrelefsan. Æg syns det e artig å sjå bilda av mat som andre lage og når vænnan min på facebook lægg ut bilda av middaga og kaka dæm bake kose æg mæg 🙂

  Æg ønska dæg ei fin uka 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Setter kjempestor pris på tilbakemeldingene du gir meg på bildene mine. Når jeg ser det kjempeflotte fargespillet på blader på busker og trær er det motiver jeg elsker å ta bilder av 🙂

   Jeg synes også det er kjempegøy å se bilder av maten som vennene mine lager, og da henter jeg inspirasjon til å prøve det ut selv 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 5. Fredager må vi ha med oss norske talenter og seinkveld. Jeg synes programlederne for seinkveld er flinke, og de utfyller hverandre på en fin måte. Jeg har fått meg mang en god latter av disse duellene 🙂 Noe å innføre på hjemmebane kanskje?

  Jeg kan skrive under på at havrelefsene der er gode, for du serverte dem jo før påsken da jeg var på besøk til deg 🙂

  Fine bilder av fine høstmotiver, og for en flott farge på de røde bladene på den busken du har fotografert 🙂

  En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

 6. Fantastiske vakre bilder du har fotografert, og for noen farger på bladene på bildene dine 🙂 Høsten er et kunstverk når det gjelder farger, og jeg forstår godt at det er motiver som du liker å fotogarfere 🙂

  Au. Jeg håper skulderen din blir bra igjen, for det hørtes ikke godt ut. Det er fort gjort når det er is på veien å falle. En arbeidskollega av meg knuste noen bein i foten i fjor vinter, og det var rett utenfor skolen da hun var på vei til jobb. Et lite øyeblikks uoppmerksomhet, og vips er det gjort.

  Ønsker deg en fin ettermiddag 🙂

  Bloggklem fra Gry
  Gry recently posted..Mandag og høstferie 🙂My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge