“FASTFOOKMÅKENE” HILSER VÅREN VELKOMMEN SAMMEN MED GRÅGÅSA, OG ENDELIG ER VÅREN HER :)

Mange av oss får følelser inne i oss når vi leser diktet: “Jeg velger meg april” av Bjørnstjerne Bjørnson. Vi kjenner hvordan våren får det til å bruse i blodet vårt, det blir varmere i været, vi ser at naturen på nytt våkner til liv, trær får knopper på grenene, de første vårblomstene begynner å spire og alt i naturen blir så levende <3 🙂 Selv om jeg må ta allergitabletter for pollen elsker jeg våren <3 🙂     I dag er det mandag 10.04.2017, og det er påskeferie, og det er kjempegodt 🙂 Påsken er jo den viktigste høytiden for kristne, og påsken blir feiret til minne om Jesu korsfestelse og oppstandelse. De fleste Nordmenn har ikke det forholdet til påske som de har til julen, og for de fleste er påsken det å reise på hytta, stå på ski, lese påskekrim, spille spill og være sosiale med familie. Påsken er noen etterlengtede dager med fri fra jobb, skole og studier. Selv går jeg ikke på ski pga at jeg er stå stiv i leddene mine. Jeg måtte legge skiene bort for godt etter mine første operasjoner i achillesscener og operasjonene i albuene mine på 90-tallet. Prøvde å ta en skitur vinteren 1998, men smertene i achillesscenene og albuene var uutholdelig.     På fredag skjedde det igjen dessverre 🙁 Et nytt terrorangrep rammet Europa, og denne gangen Sverige 🙁 Når det i nabolandet vårt, blir det nært. Vi Nordmenn har jo også blitt rammet av terroren 22.07.2011 av en politisk radikal terrorist. Likevel er vi aldri skånet fra et nytt terrorangrep. Selv om vi i Norge også er et utsatt land for terrorangrep må vi likevel leve, og vi kan ikke gå rundt å engste oss unødvendig. Da blir vi i hvert fall paranoide. Vi skal ikke la terroren vinne!     Jeg føler virkelig med de etterlatte til ofrene, deres familier og de som selv ble skadet i angrepet <3 <3 <3 Heldigvis har de tatt gjerningsmannen som stod bak dette, og jeg må berømme politiet i Sverige hvor fort de fikk tatt gjerningsmannen! All ære til dem!     Det blir en stille og rolig påske, og det er kjempegodt. Mannen min reiser opp til Namdal på skjærtorsdag. Selv blir jeg hjemme. Hunnkatten vår Dixie går med skjerm etter hun fikk eksem på magen etter keisersnittet i januar. Det kom fordi hun slikket og slikket på ruren der veterinæren hadde sydd. Nå er hun kjempefin, men hvis hun får av seg skjermen for tidlig vil hun begynne å slikke igjen, og da vil mest sannsynlig eksemet komme tilbake. Det har kommet litt pels tilbake, men for sikkerhetens skyld får hun ha på skjermen en stund til. Dixie greier seg kjempefint med skjermen på, men jeg må passe på slik at det alltid er nok mat i skålen, og at vannskålen er fylt opp med nok vann. Hun får til å spise med skjermen på seg, men hvis det blir for lite mat i matskålen har hun problemer med å komme seg godt nok til ned i matskålen.     Planen min er å slappe av, øve på tverrfløyta til spillejobber som jeg har etter påske, jeg har planer om å besøke familie og venner, jeg får besøk og jeg har planer om å ta et par turer på treningssenteret for å trene.     Jeg må ærlig innrømme at jeg er kjempefornøyd med meg selv at jeg har kommet inn i en god rutine med trening. Normalt sett trener jeg styrketrening med vekter hos fysioterapeuten min to ganger i uka. Siden jeg har kronisk betennelsesreumatisme må jeg komme opp i frikort for å få fortsette å trene hos fysioterapeuten ut 2017. Utenom å trene til fysioterapeuten to ganger i uka, trener jeg en gang i uka på treningssenteret. På treningssenteret trener jeg det programmet jeg har fått av fysioterapeuten.     Programmet mitt hos fysioterapeuten og på treningssenteret er: Gå på tredemølle i 18 - 20 minutter som oppvarming, beinpress 3 x 15 (71,1 kg), seated leg curl 3 x 15 (40,8 kg), leg extension 3 x 8 (31,8 kg), nedtrekk foran 3 x 10 (20 kg), nedtrekk smalt grep 3 x 10 (20 kg), stående roing 3 x 15 (9,5 kg), kabel biceps curl 3 x 15 (5,5 kg) og stiups. I tillegg tar jeg knebøy med stang 4 x 5.     På treningssenteret kjører jeg det samme programmet, men da vektlegger jeg å trene mer skuldre og bryst.     Jeg er kjempemotivert, for jeg merker stor forskjell fra da jeg begynte å trene hos fysioterapeuten i midten av januar etter operasjonen jeg hadde i desember. Merker at jeg har blitt sterkere i hele kroppen, og jeg har økt med vekter på alle øvelsene. Det i seg selv er kjempemotiverende og morsomt 🙂 Jeg har blitt bitt av basillen.     Etter operasjonen i achillesscenen jeg hadde i mai 2016 fikk jeg sceneplatebetennelse, og dermed ble det så som så med trening. Betennelsen satte en stopper for det jeg kunne gjøre.     I desember fikke jeg operert sceneplaten, og jeg begynte på nytt til fysioterapeuten i midten av januar. Jeg har alltid likt å trene styrketrening, men da jeg begynte var formen elendig. Jeg greide en runde på tredemøllen med 2,6 km i timen i 10 minutter. Nå er jeg oppe i 3,6 km/t i 20 minutter 🙂 Noe fortere behersker jeg ikke. Siden jeg har forlenget achillesscenen har jeg ikke kontroll på det å gå så alt for fort. Løping og hopping kan jeg bare glemme, for da snubler jeg i mine egne føtter. Fysioterapeuten sier at det er kjempebra at jeg nå har greid å komme meg opp i 3,6 km/t, og jeg bør holde meg der. Til sommeren kan målet været å komme opp i 4,0 km/t, men mer bør jeg ikke forvente.     Hele høsten 2016 hadde jeg 10 kg på nedtrekk, og det hadde jeg frem til januar. I februar økte jeg til 15 kg i nedtrekk, og i mars gikk jeg opp til 20 kg i nedtrekk.     Jeg har funnet min treningsmåte nå som jeg stortrive med. Hælene og achillesscenene mine tåler rett og slett ikke at jeg går turer på ujevnt underlag og i oppvoerbakke. Da får jeg smerter, og fysioterapeuten min sier at jeg skal ikke provosere frem dette. Mellom treningsdagene mine kan jeg gå en tur rundt ved der jeg bor på 20-30 minutter, og det kommer jeg til å gjøre nå som det er blitt vår 🙂     Jeg vet jeg må igjennom en operasjon i min venstre achillesscene i løpet av 2017, men den operasjonen vil jeg drøye så lenge som mulig slik at jeg får trent meg enda bedre i form.     Etter at jeg begynte å trene er jeg mye mer opplagt, jeg har enda mer overskudd og jeg føler meg så kjempebra 🙂     I går søndag 09.04.2017 begynte jeg dagen med trening. Jeg dro på treningssenteret en tur, og kjørte igjennom treningsprogrammet mitt 🙂 Ble litt overrasket over at det var en del mennesker der. Da jeg kom dit var det ikke så mange, men det kom flere etter hvert.     Jeg har levert abyssinerhannkatten min Elvis til veterinæren kl.10.30 i dag, for jeg har tatt en beslutning om at han skal kastreres. En slik avgjørelse er både for og i mot, men Elvis har 15 kattunger etter seg, og 4 av katttungene går videre i avl 🙂 Elvis kommer til å bli verdens beste kosepuskastrat <3 🙂     I morgen skal jeg til fysioterapeuten for å trene, og det blir kjempegodt 🙂     Resten av påsken skal jeg få til en trening til, jeg skal kose meg med håndarbeid. Nå strikker jeg tøfler som jeg skal tove. Skal slappe av med å øve på fløyta og piano, øve til korøvelsen neste tirsdag, lese bøker og blader og lade batteriene.     Jeg håper på ok påskevær, men værmeldingen så ikke så bra ut. Fint vær til å trene på treningsstudioet og til å slappe med kjempekoselige gjøremål 🙂     Har i det siste fått inn noen få kommentarer fra anonym leser. Har ikke godkjent kommentarene fra vedkommende! Jeg ser at ip-numrene som blir bruk er i serie med hverandre, og det tyder på at vedkommende bruker mobilt bredbånd, skriver fra mobil eller nettbrett. Har forsøkt å blokkere ip-numrene som kommer frem, men når ip-numrene endrer seg får man ikke til å blokkere dem. Da legger kommentarene seg til godkjenning.     Vedkommende anonyme leser kommer med unødvendige stikk for at jeg er uføretrygdet, og det har kommet fram i kommentarene at vedkommende mener jeg ikke har krav på å være uføretrygdet, og at jeg må tenke på de som har det verre enn meg. I noen av kommentarene er det kritikk av meg at jeg må trene på den og den måten. Vedkommende leser trekker frem eksempler fra andre bloggere som trener annerledes enn meg. Det frekkeste vedkommende leser har skrevet i kommentarene som har haglet inn er beskyldninger mot meg at jeg stjeler bilder fra andre bloggere!     Til deg du anonyme leser. Du skal vite at jeg har sterke mistanker om hvem du er! Jeg skal ikke nevne navnet ditt offentlig på bloggen min. Har jeg spurt deg anonyme leser om din mening angående min uføretrygdt? Nei! Jeg har aldri spurt etter din mening! Hvilken rett har du til å dømme meg for at jeg er uføretrygdet? Hvis du er den vedkommende leser jeg mistenker, er du uføretrygdet selv! I så fall gir det ingen mening at du sitter på din høye hest og kritiserer meg for at jeg er uføretrygdet! Jeg har like mye rett som deg å være uføretrygdet, og jeg har min kroniske sykdom, og du din!     Du kjære anonyme leser mener at jeg må ta lærdom av hvordan andre bloggere trener. Hallo! Når ble du fagperson på området? Kjenner du min kroniske reumatsime, og vet hva som er best for meg når det gjelder trening? Svaret her er også klart nei! Det er vel derfor jeg går til min fysioterapeut som kjenner meg best? Du som en feig anonym leser som slenger om deg med antakelser om meg og min kronsike betennelsesreumatisme skal være den siste til å ytre deg om hva jeg burde gjøre og ikke gjøre. Begynn med deg selv du!     Hva??? Ja vel, så jeg har altså stjålet bilder som jeg bruker på bloggen min? Hvor henter du det fra??? Jeg bare spør, for det gir ingen mening. Ha det helt klart for deg at bildene jeg bruker på bloggen min deler jeg på instagram, snap og facebook, men på facebook har jeg blokkert flere som jeg overhodet ikke ønsker skal snoke på profilen min. Dermed får ikke du og de andre jeg har blokkert snoke i bildene mine og på vennelisten min. Synd for deg! Derfor må du bare dikte opp at jeg stjeler bildene mine som jeg bruker på min egen blogg!     Jeg håper dette var svar nok til deg kjære anonyme leser som bruker av din dyrebare tid for å sitte på bloggen min å skrive kommentarer 🙂 Jeg tar ingenting av det du har skrevet i dine kommentarer til meg, for de betyr ingenting. Vet du hvorfor? Fordi du overhodet ikke kjenner meg personlig, eller har møtt meg personlig. Du er bare en fremmed anonym leser som ikke en gang står fram med riktig navn, og slike kommentarer tar jeg ikke seriøst når de slenger om seg med kommentarer hvor de fremstår som “bedrevitere” eller synser på feil grunnlag! Nok om det.
 
 
Akkurat nå har det pissregnet ute, og det er grått vær. Fordelen er at snøen regner bort. Mange steder her i Trondheim er snøen råtten og skitten. Det er fin temperatur ute. Forrige uke så jeg gåsetrekk over hustakene, og måkene har gjort sitt inntog i nærmiljøet 🙂 Dermed kan vi vel erklære våren for åpnet 🙂 Jeg kaller måkene for “fastfoodmåker”, for de hekker på noen hustak i tettbygget strøk. Når ungene blir født blir de hissige, og stuper ned. I fjor sommer da måkeungene hadde kommet på bakken satt måkeforeldrene og passet på ungene sine. Når de oppdaget kattene på verandaen, stupte de mot nettingen. Kattene ble livredde og sprang inn med flaskekosthaler!
 
 
Jeg ønsker alle en kjempefin og god påske. Ta godt vare på dere selv <3 🙂 Her kommer noen bilder som jeg har tatt i det siste 🙂 Håper dere liker dem.    

010417_tredemoelle3

Ikke noe er som å begynne dagen på trening, og det er en kjempeherlig følelse 🙂

 
 

090417_beinpress2

Beinpress er alltid med i treningsprogrammet mitt 🙂

 
 

090417_beinpress_vekt2

På beinpress kjører jeg 3×15 med 70 – 71 kg 🙂

 
 

090417_blomster4

Du vet at våren er kommet når blomsterkrukkene rundt om i byen har fått kjempefine blomster <3 :)

 
 

090417_paskepynt5

Synes det er kjempekoselig å pynte opp med gul påskepynt <3 :)

 
 

090417_paskepynt6

Jeg elsker tulipaner, og for meg er tulipaner vårblomster. Her er mer påskepynt jeg har pyntet opp med 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on ““FASTFOOKMÅKENE” HILSER VÅREN VELKOMMEN SAMMEN MED GRÅGÅSA, OG ENDELIG ER VÅREN HER :)

 1. Så kjekt å lese bloggen din og innlegget ditt 🙂 Du imponerer meg med treningen din, og jeg blir motivert av deg til å trene som det du gjør. Når jeg tenker på reumatismen din blir jeg mer imponert over deg enn de som ikke har en kronisk sykdom. Hver og en å finne sin egen form for aktivitet de vil holde på med. Det blir galt å sammenlikne seg med alle andre. Du må holde deg til det fysioterapeuten din gir deg av øvelser. Det er din kropp, og du kjenner kroppen din bedre enn alle andre.

  Jeg mener helt ærlig at mange har mye å lære av din positivitet, energi og stå-på-vilje. Du gjør noe for å få en aktiv hverdag, og du har mange hobbyer og interesser som du brenner for. Tenk på hvor mange som ikke har det, og de tror jeg det er mange av.

  Ærlig talt den anonyme plagånden du har hatt besøk av på bloggen din skal du ikke bry deg om. Den anonyme sine meninger er ikke verdt noe. Alle vet at det er vanskelig å få innvilget uføretrygd i dag, og du har fått det innvilget fordi du hadde krav på det på grunn av helsa di.

  Ikke ta noe av det den anonyme har skrevet til deg alvorlig, og det vet jeg du ikke gjør. Jeg er sikker på at den anonyme kommentarskriveren er sjalu på at du makter å gjøre noe med i situasjonen din, og at du er positiv som du er 🙂

  Vi er på hytta nå, og vi reiste i dag. Her koser vi oss. Vi har spist taco, og nå slapper vi av. Guttene og mannen min spiller spill. Jeg satt og leste en bok. Hvis været blir bra i morgen skal vi ut for å fiske. Det er ikke særlig til skiføre her, men det blir noen turer ut med båten 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Det var kjempekoselig å høre, og jeg er kjempefornøyd selv også 🙂 Jo da det gjør jeg, for det er tross alt fysioterapeuten som jeg har fått treningsprogrammet av 🙂

   Jeg blir helt rørt jeg over det kjempekoselig du skriver <3 🙂 Har ingen grunn til å klage, for jeg har absolutt alt i livet mitt 🙂 Selv om jeg er uføretrygdet lar jeg ikke det stoppe meg, for det er gift å begynne å tenke negativt når man blir uføretrygdet. Det kunne aldri falle meg inn. Jeg trives kjempegodt med fløytespillejobbene mine, korøvelsene, pianospilling, familie, venner, trening, kattene, utstillinger, styre- og organisasjonsarbeid, fotografering, håndarbeid og mye mer. Dagene går i ett, og jeg må si med hånda på hjertet at jeg har det kjempebra 🙂

   Jeg vet med 100% sikkert hvem den anonyme er, for jeg har sammenliknet ip-adressene til vedkommende med andre som har fått samme typen kommentarer på sine blogger. Vedkommende anonym skal ikke få la sin sykelige sjalusi gå utover meg! Det er den anonyme som har et kjempestort problem med seg selv.

   Kos dere kjempemasse på hytta i påske, og fortsatt kjempefin og god påske til deg og familien 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Ååhhh snuppa mi;)) Råkost innlegg du har skrevet;)) Og jeg skjønner ikke hvor du henter energien og humøret ditt fra. Du slår meg ned i støvlene når det gjelder viljen din til å gutse på;))

  Som du har trent i vinter. Du skal vite at jeg koser meg når jeg ser bildene og videoene dine på snappen og instagram fra treningen. Og dørstokkmila er lang for meg. Jeg prøver å trene fast en gang i uka. Men det dabber plutselig av igjen når det er hektiske uker på jobben. Med treningen min går det i rykk og napp. Jeg får dårlig samvittighet når jeg ser hvor flink du er til å trene;))

  Herregud sååå råfine bilder. Og jeg elsket den glasskolben med gult påskelys og påskekyllinger som du hadde satt ned der;)) Du snakker om å være kreativ. Hvor har du fått tak i den? Den var rålekker;))

  Vi er hjemme hos mamma og pappa. Ungene er ute sammen ungene til den eldste storesøsteren min. De skulle på kino. Og så skulle de på en kafe etterpå. Vi slapper av sammen mamma og pappa. I dag var i byen. Og det var råkost å gå i byen igjen;)) Jeg gleder meg til å treffe deg på fredagskveld;))

  Vær såååå snill snuppa mi og ikke bry deg om hva den anonyme skriver til deg. Jeg tror det samme som Mona Elisabeth at den anonyme er sykelig sjalu på deg og alt det du greier i hverdagen som uføretrygdet. Sykelig sjalu folk tråkker på andre for at de skal føle seg selv bedre. Du har bloggvenner som har fulgt med bloggen din i mange år. Og 3 av oss bloggvenner kjenner det i virkeligheten fra barneårene, ungdomsårene og gymnastiden;)) Det teller mer enn hva en sykelig sjalu anonym skriver.

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Du snakker om å snakke med splittet øgletunge….My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit vennen <3 🙂 Setter pris på det kjempekoselige du skriver til meg <3 🙂

   Jeg stortrives å trene styrke, og jeg har alltid likt styrketrening. Husker på skolen hvis vi skulle ha sirkeltrening, så var jeg en av de som jublet når vi hadde sirkeltrening med styrketrening 🙂 Styrkeprogrammet har jeg fått av fysioterapeuten min, og det går på hele kroppen.

   Kjempekoselig at du likte bildene mine. De kyllingene i glasskolben har jeg festet med dobbelsidig tape for å få de til å stå 🙂 He, he, he 😀

   Jeg bryr meg midt i... Ja du vet. Etter å ha undersøk med flere av mine bloggvenner som har fått anonyme kommentarer vet jeg med 100% sikkerhet hvem den anonyme er. Jeg vil ikke ta navnet i min munn en gang.

   Det er dere som kjenner meg personlig jeg forholder meg til, og som jeg hører på, og ikke en idiotisk anonym som i tillegg er feig som ikke tørr å stå fram under eget navn.

   Gleder meg kjempemasse til å treffe deg i morgen ettermiddag/kveld 🙂 Det skal bli kjempekoselig 🙂

   Ønsker deg en kjempefin kveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Hærre gud kerr flenk du e 🙂 Æg e ikkje i nærheten så flenk på å træn som det du e. Æg sku ønska at æg har vør det men det e så mykje arbeid med masteroppgaven og æg har ikkje overskudd når æg kommer heim. Den eneste trimmen æg får e når æg går tel og fra høgskola. Det tar ca halvtime.

  I påska e æg heim. Etter påske ska æg lever inn framdriftsplan på masteroppgava mi og den må æg jobb med no i påska.

  Hærre gud så kanonfine bilda du har tatt og æg blei forelska i det bilde av den lysbeholderen med påskekyllingan ned i. Dær ga du mæg et godt tips 🙂

  Æg har kjøpt gule potterosa tel påska. Dæm står sæg så fint syns æg og dæm pynte opp. Æg syns det e kanonkoslig og pynt tel advent, jul og påske. Gult e jo vårfarge 🙂

  Hærre gud kerr frækk anonyme e på andres blogga. Æg fatta ikkje at det går an og sånn oppførsel skal ikkje aksepteres. Æg lura mæg på ka slags oppdragelse sånne folk har hatt da dæm voks opp. Æg følga dæg på instagram og e vænn med dæg på facebook. Æg har sett at du har delt mang av dæm samme bilda på bloggen din som du har gjort på instagram og facebook. Det e stygt gjort og kom med beskyldninga at nån stjæl andres bilda uten og ha nåkka slags grunn førr det. Æg bli heilt matt.

  Æg ønska dæg ei fin påske og ein fin dag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Jeg kjenner igjen tidspresset når man skriver masteroppgave, for det er kjempemasse jobb, og man gifter jo seg med oppgaven føles det ut som. Been there done that! Regner med det skal bli kjempegodt å bli ferdig med oppgaven!

   Tusen takk for det 🙂 Jeg stortrives med å trene som jeg gjør nå, og jeg merker stor forskjell fra da jeg begynte i januar, og det er en kjempestor motivasjon i seg selv 🙂

   Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Den glassbollen under lysestaken har jeg sett andre pynte med steiner og ting og tang. Jeg hadde noen påskekyllinger som fort ender som offer for katter hvis de hadde stått i vinduskarmen eller på et bord. Derfor slo det meg at jeg kunne gjøre noe med de kyllingene, og festet dem med dobbelsidig tape i glassbollen 🙂 Gult er vårlig og kjempekoselig farge, og ikke minst det hører påsken til <3 🙂

   Det er nok mange som lurer på hva som foregår i hodene på anonyme nettroll som sprer negativitet i andres kommentarfelt. Av og til lurer man på hva som rører seg inne i hodene deres når de får det for seg at de skal beskylde folk de ikke kjenner for å stjele egne bilder. Det beviser at den anonyme ikke har noe fornuftig å komme opp med. Den anonyme får seile sin egen sjø, men den anonyme møter motstand fra min side. Jeg aksepterer ikke slik patetisk og idiotisk oppførsel fra et nettroll! Det anonyme nettrollet har ikke evnen til å gå inn i seg selv å se sine egne feil. Selvinnsikt er en kjempestor mangelvare hos dette nettrollet!

   Lykke til med masteroppgaveskrivingen!

   Ønsker deg en kjempefin og god påske 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 4. Jeg greide ikke å holde meg unna fra å kommentere på bloggen til SP. For da jeg leste det kvalmende og motbydelige innlegget fullt opp av fæle løgner om deg og SP ble jeg direkte forbanna. Det var råbra at SP tok igjen;)) Jeg eeelsker måten hun tar igjen til ijr på.

  Den kjerringa ijr er jeg ikke redd for. For når hun er raskt ute med å sette merkelapper på andre bloggere som for eksempel ikke har det bra med seg selv, andre må ha problemer med seg selv, er alkoholikere og er psykisk syke kan jeg med god samvittighet si at ijr neppe kan ha vettet i behold. Ingen. Og da mener jeg ingen oppegående voksne mennesker har en atferd som henne. Ingen. Den atferden ligger langt under hva vi kan forvente av ei kjerring på over 50 år. Det vet verste er at jeg ikke synes synd på kjerringa. Jeg er forbanna. Og jeg vet at jeg ikke burde ha skrevet kommentaren her. Men når hun igjen heller bensin på bålet for å få i gang en krangel. Da sitter ikke jeg stille og ser på.

  Jeg aksepterer ikke sånn oppførsel som ijr viser. SP skulle være hyggelig å ønske henne velkommen tilbake til blogg.no. Men i stedet leste jeg på kommentaren som SP skrev til deg at ijr beskyldt henne for å ha sett for dypt ned i rødvinsglasset. Hvem faen er ijr som kan si sånt? Ijr kjenner for faen ikke SP personlig. Ijr skal holde kjeften sin med sånne uttalelser om folk hun ikke kjenner.

  Jeg forstår at sånne som henne ikke liker jul, påske og andre høytidsdager. For da sitter hun på blogger og sprer eder, galle og annet faenskap bare for å få blusset opp til en krangel. Herregud for et patetisk liv den kjerringa må ha.

  Jeg sitter inne på tanken å legge ut offentlig på bloggen min den mailen jeg fikk fra bloggsjefen i 2009 da ijr offentlig på bloggen sin kalte deg og meg for psykopater. I mailen fra han bloggsjefen den gangen bekreftet han at han hadde slettet bloggen til ijr og han bekreftet at han hadde problem med å stoppe henne. Den mailen ligger i innboksen min fra januar 2009. Synd men sant. Jeg tar ikke fem flate øre for å publisere den på bloggen min. Og dele innlegget mitt videre på forskjellige bloggfacebookgrupper;))

  Jeg går med tanken om å dele den mailen som bloggvenninnen til ijr sendte. Den mailen som bloggvenninnen personlig fikk fra kommunen hvor ijr hadde bedt om at bloggvenninnen ble umyndiggjort. Du og jeg fikk kopi av mailen fra bloggvenninnen til ijr den gangen. Jeg rålyst til å gjøre det. Jeg får se når vi kommer hjem til Oslo igjen.

  Jeg håper du forstår at jeg ikke greide å sitte å se på at ijr igjen har det kjedelig i påska. Og at hun må helle bensin på bålet for å få til en krangel. Ikke en høytid uten for henne virker det som.

  Ha en fin dag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Du snakker om å snakke med splittet øgletunge….My Profile

  • Else Marit: Tusen takk Else Marit vennen for støtten du gir og har gitt <3 <3 <3 🙂 Jeg setter uendelig kjempestor pris på det <3 <3 <3 🙂

   Tusen takk for at du tipset meg om det som stod på bloggen til IJR! Maken til løgner skal du lete lenge etter.

   Du har helt rett i når du skriver at IJR er den som setter merkelapper på mennesker hun ikke kjenner, og det har vi sett mange ganger. Snakk om å være totalt blottet for selvinnsikt til sin egen oppførsel! Jeg har ikke sett på maken. Bare det i seg selv sier så mye om hva slags menneske IJR er.

   Jeg ble sjokkert når Synskepggy fortalte at IJR hadde beskyldt henne for å være alkoholiker! IJR har ingen rett til å komme med slike gjennomsyrete ondskapsfulle beskyldninger om Synskepggy som hun ikke en gang kjenner eller har truffet! Det er kjempefrekt og sjofelt gjort!

   Jeg aksepterer heller ikke en slik motbydelig og avskyelig bloggoppførsel som den IJR viser. Hun er 53 år gammel, og ingen 53 åring oppfører seg slik! Ingen!

   Jeg synes du skal dele den mailen på bloggen din. Det var bloggvenninnen til IJR som sendte den til deg, og hun hadde fått den fra Kommunen. Du gjør akkurat hva du vil med de mailene du personlig har fått! Husk bare på å fjerne alle navn, mailadresse og navnet på Kommunen hvis du legger ut mailen. Mailen var jo en konfidensiell mail som bloggvenninnen til IJR hadde mottok fra Kommunen.

   Jeg forstår at du reagerte på IJR sitt stunt i dag, og jeg setter kjempestor pris på at du støtter meg når hun uten forvarsel fyrer opp til en ny krangel <3 <3 <3 🙂 Du er kjempefantastsik venneinne Else Marit vennen <3 <3 <3 🙂

   Vi får prates mer i morgen når du kommer, og jeg gleder meg kjempemasse til å treffe deg 🙂

   Ønsker deg en kjempefin kveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Halloisen og god påske fra hytta i Ålen 🙂 Vi nyter påskedagene, men det har ikke blitt særlig til skigåing. Det har blitt mye sosiale aktiviteter med familie, og det er koselig 🙂

  Jeg fikk sms fra Else Marit i dag om hva den damen fra Melhus holder på med. Ikke bry deg om løgnene hennes. Det er hun ikke verdt, for det sier mye mer om henne enn om deg. Du skal ikke finne deg i oppførselen hennes, for jeg syntes det ene innlegget henne var krenkende skrevet med stygge løgner om deg og bloggvenninnen din. Det finnes en passende beskrivelse om den typen mennesker som henne, og det er lystløgnere. Oppførselen hun viser på bloggen sin passer perfekt med beskrivelsen av å være lystløgner.

  Jeg leste innlegget som Synskpe Peggy hadde skrevet, og innlegget var på sin plass. Flotte kommentarer på innlegget hennes fra deg Else Marit og deg Toril 🙂

  Du er blitt rene treningsnarkomanen du 🙂 Vær stolt av deg selv, og hvor langt du har kommet siden du begynte å trene. Ikke sammenligne deg med andre. Du har ditt utgangspunkt, og du må ta hensyn til de kroniske plagene dine. Tren for din egen del, og ikke for å tilfredsstille andre. Ingen har rett til å rakke ned på den treningen du holder på med, og du skal være stolt over deg selv.

  Jeg blir lei meg når jeg leser at du en eller annen dust som anonym kommenterer på bloggen din, og kritiserer deg for at du er ufør. Du mottar uføretrygden fordi du har rettmessig krav på uføretrygd på grunn av din helsesituasjon. En annen ufør har rettmessig krav på uføretrygd på grunn av sin helsesituasjon.

  Jeg tror du har fått de anonyme kommentarene fordi en eller annen dust er sjalu på at du er sterk, du har humør, du gjør noe med livet ditt, og det er et forsøk på å psyke deg ned. Den anonyme skal ikke få vinne, men tape i sitt forsøk på å psyke deg ned.

  Du har uendelig mange positive egenskaper og kvaliteter som vi som kjenner deg godt vet å verdsette. Jeg har sagt det før, og sier det igjen at du har alltid vært den som har muntret opp, støttet og vært der for vennene dine. Du tar deg tid til å lytte hvis det er noe.

  Flotte bilder du har lagt ut. Jeg så dem på instagram, og mitt favorittbilde var bildet av kyllingene i glasset 🙂

  En fortsatt fin påske til deg og familien din 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Det hørtes kjempekoselig ut, og jeg håper at dere koser dere kjempemasse på hytta <3 🙂

   Ja, Else Marit skrev på chatten på facebook at hun hadde sendt deg sms, og da har du satt deg inn i hva som har skjedd.

   Helt ærlig så får IJR fortsette å dumme seg ut som hun gjør, for de fleste bloggerne som har blogget noen år kjenner til oppførselen hennes! Når det gjelder IJR er hun for meg ikke verdt dritten jeg har under skoene mine en gang! Det mener jeg. IJR har en sykelig trang til å må ha krangling, og hun er sjalu så det holder. Det oser sjalusi for at Synskpeggy og jeg har god kontakt utenom blogg også. IJR har mer enn en gang prøvd å ødelegge bloggvennskapet vi har, og det sverter IJR at Synskepggy og jeg har planer om å møte hverandre når jeg har planer om å reise til Bergen på katteutstilling høsten 2017 eller våren 2018.

   Det svir kjempemasse når IJR ser at dere som er mine kjempegode venner fra barne- og ungdomsårene, fra videregående skole, rasekattmiljøet og andre bloggvenner jeg har kjempegod kontakt med på blogg at dere støtter meg, og tar avstand fra IJR sin patetiske oppførsel. Det verste for IJR er når hun ser at folk faktisk har egne meninger, men da vrir hun det til at dere ikke kan tenke selv. Hun nekter å innse fakta at det hennes egen feil at andre vender henne ryggen, og reagerer på atferden hun viser.

   Vet du, jeg er kjempestolt av meg selv, og nei, jeg sammenlikner meg ikke med andre. Jeg trener fordi jeg synes det er kjempegodt, og det er kjempegøy å kjenne forskjell at man har blitt sterkere i kroppen.

   Nei, jeg bryr meg ikke om den anonyme kritiserer meg for at jeg er uføretrygdet, og det bruker jeg virkelig ikke energien min på! Jeg har mer koseligere ting å fokusere på enn et feigt anonymt nettroll som vil tråkke andre ned 🙂

   Tusen takk <3 🙂 Jeg blir kjemperørt <3 🙂 Du skal vite jeg setter kjempestor pris på deg også <3 <3 <3 🙂

   Kos dere på hytta i påska <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin kveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge