BESØK AV SELVUTNEVNT BLOGGPOLITI PÅ BLOGGEN, OG LATTERLIGE KOMMENTARER UTEN MENING!

Jeg tenkte ikke å vie noe oppmerksomhet til dette, men skriver på generelt grunnlag, fordi det finnes mange av dem som kommenterer rundt om i kommentarfelt på blogger. Felles for de fleste av dem, er at de er feige anonyme som ikke tørr å stå frem med navnet sitt.
 
 
De jeg snakker om er selvutnevnte “bloggpoliti” eller kall dem om du vill nettroll.
 
 
15.05.2016 publiserte jeg dette blogginnlegget her på hverdagsbloggen min:
 
 
http://www.torilkremmervik.no/blogg/?p=4625
 
 
Innlegget er et helt uskyldig innlegg med bilder fra konfirmasjonen til tvillingguttene til min svoger. Hva skjer? Jo da et selvutnevnt bloggpoliti som tror han/hun har i oppgave å “belære” andre bloggere i hva som er straffbart og ikke skrev en kommentar på bloggen min.
 
 

Her er kommentaren som ble publisert 23.05.2016:

 
 

230516_bloggkommentar_hverdagsblogg3

 
 
Personlig for meg er denne kommentaren totalt meningsløs, og den gir ingen mening i det hele tatt! Tror ikke du selvutnevnte “bloggpoliti” at voksne bloggere passer på seg selv om hvilke bilder de poster på sine blogger?
 
 
Ja vel ja? Så du kjenner flere som er med på bildene mine? Da håper jeg at du kan fortelle meg navnene på de du påstår du kjenner? Vet du hva? Det er ren og skjær Løgn fra ende til annen! Du selvutnevnte “bloggpoliti” kan bare spare deg med den uttalelsen. Jeg skjønner ikke at du gidder å kaste bort energi på å skrive den slags type kommentar på bloggen min en gang… Det øker jo lesertallet mitt da 🙂
 
 
Ikke nok med at du som har fulgt med i mange år skrev den kommentaren som jeg viser til over her. Samme dag 23.05.2016 postet du en annen kommentar under dette innlegget:
 
 
http://www.torilkremmervik.no/blogg/?p=4653
 
 

Her er kommentaren den som har fulgt med postet i kommentarfeltet mitt:

 
 

230516_bloggkommentar_hverdagsblogg4

 
 
Da du postet den kommentaren avslørte du fort at du i tillegg til å være et selvutnevnt “bloggpoliti” også er det som vi på godt norsk kaller for et nettroll!
 
 
Igjen spør jeg: “Hva er problemet ditt?” Hvis du føler det som et problem med at jeg skriver om min reumatisme eller mine operasjoner, så er det du som har et problem, og ikke jeg! Hvis du ikke liker å lese bloggen min, så skjønner jeg ikke hvorfor du gidder å bruke energi på å legge igjen meningsløse kommentarer. Det gir ingen mening i det hele tatt!
 
 
Ip-nummeret du la igjen som visittkort da du skrev kommentarene dine stemmer nøyaktig med klokkeslettet som stod på statcounter. Jeg vil ikke synke så dypt at jeg offentliggjør ip-nummeret ditt selv om jeg aldri har så lyst. Det holder jeg meg for god til. Likevel vil jeg si at du kan i fremtiden spare deg for slike kommentarer hvor du leker et selvutnevnt “bloggpoliti”. Slike kommentarer som de du har skrevet i kommentarfeltet mitt, tar jeg ikke seriøst. Jeg ler av kommentarene, for de gir over hodet ingen mening!
 
 
Kommentarene blir stående på bloggen min bare for å vise de som leser den hvordan feige anonyme kan få seg til å synke så lavt når de skriver slike kommentarer som det den som har fulgt med har gjort. Det selvutnevnte “bloggpolitiet” er den siste jeg står til ansvar for om jeg har fått tillatelse til å legge ut bilder hvor andre personer er med. Akkurat det har det selvutnevnte “bloggpolitiet” ikke noe med å blande seg i. At du har utnevnt deg selv til et “bloggpoliti” betyr ikke at du har retten til å være barnevakt for andre bloggere! Det er ditt eget valg om det selvutnevnte “bloggpolitiet” ønsker å lese bloggen min eller ikke, og faller ikke bloggen min i smak, finnes det en x-knapp i hjørnet på skjermen hvor du kan trykke, og vips er bloggen min ute av bildet for deg 🙂 Så enkelt, men så vanskelig.
 
 
Dere ser nå at slike selvutnevnte “bloggpoliti” finnes, og jeg regner med at flere har fått slike kommentarer på bloggene deres. Er det en ting jeg har lært, så er det at det er fånyttes å inngå i diskusjoner med de som skriver slike kommentarer. Det gjør det vondt verre, for det eneste som skjer er at man hauser opp stemningen. Akkurat det er det ingen bloggere som har lyst til. Jeg har gitt mine bloggvenner klar beskjed om at hvis de ser slike kommentarer på bloggen min, så må de ikke for alt i verden svare eller diskutere med dem. De aller fleste av mine bloggvenner og blogglesere respekterer at jeg ønsker at de ikke skal inngå i diskusjoner med anonyme som må gulpe opp en spydig kommentar, og det er jeg kjempeglad for. At noen velger å svare tilbake får bli deres egen sak, og det får bli opp til dem! Jeg har en klar regel på bloggen min, og det er å aldri synke ned på et lavt nivå å ta igjen med samme mynt. Da faller de ned på samme nivå som den/de som skriver oppgulpkommentarer!
 
 
Selvsagt har man lov til å reagere hvis man ser en anonym kommentar som er kjempestygg, og går i retning av hets og mobbing. Nå var ikke disse to kommentarene som “den som har fulgt med lenge” postet i mitt kommentarfelt hverken mobbing eller hets! Kommentarene var bare latterlige og totalt uten mål og mening!
 
 
Ønsker alle en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂 Ta god vare på hverandre 🙂
 
 

venn6

Bildet lånt fra denne nettsiden: https://www.hest.no/blog/?blid=509832

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “BESØK AV SELVUTNEVNT BLOGGPOLITI PÅ BLOGGEN, OG LATTERLIGE KOMMENTARER UTEN MENING!

 1. Så enig med deg. Det er virkelig ikke nødvendig å sitte med lupe på andre mennesker. Og hadde denne “betjenten” vært så bekymret, så finnes det penere måter å si ifra på!

  Jeg vet du ikke bryr deg, men det kan være greit å sette frem noen eksempler på hvor “borte”, enkelte mennesker er. Og ikke minst stygge i sine kommentarer!

  God helg 🙂
  lillja recently posted..Den ropte navnet mitt, høyt og tydelig!My Profile

 2. Råbra skrevet snuppa mi;)) Jeg fikk også en kommentar fra en som hadde fulgt med lenge på bloggen min. Men jeg ble forbanna at jeg skrev et svar til h*n som hadde skrevet kommentaren. Og det vet jeg var dumt av meg.

  Jeg synes det er bra å vise eksempler på hvilke kommentarer anonyme finner på å skrive helt tatt fra løse luften. Og du har rett at det gir ingen mening. For hvis de ikke liker bloggene våre kan de heller holde seg borte fra å lese bloggen.

  Herre fred skal du liksom stå til ansvar til en anonym som sier h*n har fulgt med lenge om du har fått tillatelse å poste bildene på facebook? Det virker nesten sånn. Særlig at h*n kjenner noen du kjenner. Og det er en typsik maktkommentar for at du skal bli redd.

  Jeg synes det er bra at du ler av det hele. For hva annet skal vi gjøre? Det er den som har fulgt med lenge som driter seg ut.

  Jeg synes det er råbra at du ikke vil at vi leserne skal begynne å svare de som skriver sånne kommentarer som den som har fulgt med lenge har skrevet. Det skal jeg love at jeg ikke skal gjøre. Men hadde noen skrevet kommentar som har gått langt over grensa til å være mobbing, hets og sjikane da kan jeg ikke sitte å se på.

  Ha en fin fredag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Er du den som er opptatt av å skryte over at du eier dyre merkevareprodukter? Hvis ja så har du et luksusproblem.My Profile

 3. Jeg har sluttet å bli overrasket over å lese kommentarer som skrives, men de to kommentarene du fikk på kommentarfeltet ditt viser gode eksempler for hvor lavt andre er villig til å synke. Om du har godkjenning til å legge ut bilder av andre som du kjenner på bloggen din, facebook eller instagram er en sak mellom deg og de du tar bilder av. Nei ærlig talt. Det at fremmede personer kan skrive den typen kommentar er hinsides en hver fornuft.

  De kommentaren som den anonyme skrev på bloggen din klarer også jeg å overse, men som Else Marit skriver hadde det vært kommentarer hvor det tydelig var mobbing, hetsing og sjikane av deg som person hadde jeg også skrevet noen pauli ord. Det greier ikke jeg å sitte å se på.

  Du har en fin tilnærming på de kommentarene du fikk på blogginnleggene dine siden du ler av kommentarene 🙂

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

 4. Det er tragsik når anonyme som ikke tørr å stå frem med navn skriver den typen kommentar som den anonyme har gjort på bloggen din. Jeg kan tippe på hvem det er som har tatt seg en rundt på bloggen din og Else Marit sin blogg… Say no more sier jeg.

  Hvis min mistanke er rett så skal den anonyme være den siste til å leke bloggpoliti. Jeg sier ikke mer, for du forstår hva jeg vil fram til.

  Skal du liksom stå skolerett for den anonyme om du har fått tillatelse til å legge ut bidler? Hva tror den anonyme at hun eller han er? Det får da være måte på hva slags idiotkommentar den anonyme skriver på andres blogger.

  Nå skal du ikke få lov til å blogge om din helse? Jeg stanger meg i hodet av frustrasjon. Bloggen her er din blogg som du eier selv på ditt eget domene. Du skriver akkurat hva du vil, og irriterer det den anonyme gjesten din så mye at du forteller om reumatsimen din og operasjoner du har tatt er det den anonyme gjesten som skal se til å hute seg fortest mulig ut av bloggen din.

  Æsj til anonyme og feige kommentarer som dette her.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

 5. Da har æg begynt med heimeeksamen og den skal æg lever næste mandag. No mått æg bærre ta mæg pause førr æg må finn litt litteratur tel oppgaven æg ska vælge.

  Æg læst kommentaran og æg greide ikkje dy mæg og svart en som hadde fulgt med lenge på. Det beklage æg at æg gjorde men æg blei så førrbanna at æg tænk ikkje.

  Æg blei førrbanna at nån anonyme skriv sånne kommentara og æg skjønna med ein gang at den som har fulgt med længe ikkje har nå troverdighet. Hærregud det e da væl ikkje den som har fulgt med længe si oppgave å fortælle dæg kos bilda du lægg ut på bloggen din og ikkje. Det bli jo ein sak mellom dæg og dæm som e med på bilde.

  Alle oppegående veit at vi skal spørr først før man lægg ut bilda på facebook eller instagram. Æg går væl heller ikkje rundt og følg med familien og vænnan min sine facebookprofila. Hvis dæm ikkje har spurt om lov tel å lægg ut bilda på facebook så bli det opp tel dæm som e med på bildan å si fra. Ikkje utenforstående. Æg har sjøl en gang spurt ei vænninne av mæg om å ta bort et bilde av mæg på facebook førr æg syns sjøl æg va så stygg på bildet. Ho hadd spurt på forhånd om ho fekk lov men da æg såg bilde så såg æg stygg ut og det bilde av mæg på facebook villa æg ikkje ha det bildet av mæg på facebook.

  Det e faen mæg ikkje andre mænneska si oppgave å pass på andre om dæm har spurt om lov og ikkje og æg bli jækla provosert når æg ser sånne mænneska blande sæg unødvendig i andres buisniess.

  Også klage den som har fulgt med lægne på at du syt på bloggen din. Æg kjenne æg har løst tel å filleriste den som har fulgt med længe førr å vær så dum å skriv sånne kommentara. At det går an.

  Æg beklaga at æg svart den som har fulgt med længe men æg tænkt ikkje over førrdi æg blei så oppgitt.

  Æg ønska dæg ein fin dag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge