KJEMPEKOSELIG SANGERSTEVNE I BJUGN 16.06 – 18.06.2017 MED GODE KORVENNER :)

Først i dag har jeg landet etter en kjempemorsom og koselig helg på sangerstevne i Bjugn 16.06 – 18.06.2017 🙂
 
 
Fredag 16.06.2017 satte mannen min og jeg oss i bilen med kurs mot sangerstevnet 2017. Vi i koret bodde på Hovde Gård som opprinnelig var en husmorskole frem til 1990-tallet. Samtidig var det også gårdsdrift der. Både husmorskolen og gården har blitt gjort om til hotell og restaurant.
 
 
Da vi kom inn i resepsjonen for å registrere vår ankomst, ble vi lamslått over hvor kjempefint det var der. Her snakker vi om herskapelig med stor H! Alle i koret gikk bare og måpte fordi vi var kjempeimponerte over hvor flott hotellet var.
 
 
Etter at vi hadde pakket ut kom hotellbussen som arrangørkoret hadde satt opp fra hotellet vårt og hentet oss. Den kjørte oss til Bjugnhallen. I Bjugnhallen var det sangerfest med havets festbord, musikk og dans. Koret vårt tok det med ro, for vi ville i være i god form til lørdag 17.06.2017 da vi skulle synge konsert. Arrangørkoret hentet oss med buss for å kjøre oss tilbake til hotellet kl.23.45. Vi kom tilbake på hotellet ca. kl.00.10.
 
 
Lørdag morgen stod vi opp tidlig, dusjet og ordnet oss i stand. Vi gikk ned og spiste kjempegod hotellfrokost. Kl.09.00 ble vi hentet med buss til stevneområdet. Kl.10.00 var det defilering og offiseill åpning av sangerstevnet 2017.
 
 
Rett etter åpningen gikk vi i koret til stedet hvor vi skulle ha oppvarming og siste finpuss til konserten vi skulle synge. Vi skulle synge i Bjugn Kulturhus. Da vi var ferdige med oppvarmingen og finpussen slappet vi av med mat og drikke. Konserten begynte kl.13.30, og vi var første kor ute på scenen. Selv var vi fornøyde, og vi gav alt. På den siste sangen ble det litt skivebom, men skivebommen passet perfekt 🙂 Bassene dro avgårde med et refreng mens vi andre skulle begynne på vers nr.2 🙂 Fjeset til dirigenten skulle ha blitt filmet der og da. De sangglade bassene våre stoppet da de oppdaget feilen de gjorde 🙂
 
 
Da vi var ferdige med konserten vår satte vi oss i salen for å høre på de andre korene. Det er det som er kjempegøy å være på sangerstevne å høre på andre kor, få inspirasjon og bli kjent med andre korsangere. Ikke minst skape godt samhold i vårt kor 🙂
 
 
Da konserten var ferdig ble vi fraktet tilbake med bussen til hotellet, og der skiftet vi om til festklær. Kl.19.00 tok vi bussen tilbake til Bjugn hvor det var duket for sangerfest. Det var en kjempemorsom fest med kjempegod middag, allsang, medaljeoverrekkelse og dans til flott musikk 🙂 De fleste av oss var slitne etter en lang lørdag, og dro tilbake til hotellet kl.00.30.
 
 
Søndag 18.06.2017 stod vi opp og ordnet oss i stand til frokost. Vi koste oss med en lang og kjempegod frokost. Etterpå gikk vi og pakket, før vi gikk litt rundt i hagen og området utenfor Hovde Gård Hotell. Vi storkoste oss ute i hagen, sang noen allsanger og knipset masse bilder 🙂
 
 
Kl.11.00 kjørte tok mannen min og jeg bilen inn til Bjugn, og de andre bussen inn til Bjugn. Da var det duket for avslutningskonsert i Bjugn Kulturhus. Det var en kjempeflott konsert, og konserten gjenspeilte ren og skjær sangerglede av korene som sang 🙂 Konserten var variet og kjempefin 🙂
 
 
Etter konserten var ferdig kjørte vi hjem til Trondheim, og vi var hjemme ca. kl.16.00. Vi fikk pakket ut og slappet av om ettermiddagen og kvelden.
 
 
Sangerstevnehelgen var en kjempevellykket helg sammen med gode korvenner 🙂 Vi har et kjempeflott sosialt miljø på tvers av alder. I koret er vi sangere fra 25 år til 84 år 🙂 Jeg setter kjempestor pris på mine gode korvenner <3 🙂     Mandag 19.06.2017 stod jeg opp nokså tidlig, ryddet i leiligheten og fikk vasket klærne etter helgen.     Tirsdag 20.06.2017 hadde vi i koret sommeravslutning om kvelden 🙂 Vi hadde kurvfest, og da tar alle sammen med seg litt mat hver slik at vi dekker et koldtbord 🙂 Det var en kjempekoselig kveld 🙂     På sangerstevner får alle deltakende kor korkritikk fra en utenforstående kordirigent eller sanger. På denne korkritikken står det litt om hans/hennes vurdering om sangene, solister, klangen i koret, opplevelsen til korkritikeren og litt om hva koret bør jobbe videre med. I går på sommeravslutningen leste lederen i koret opp den korkritikken vi hadde fått fra vår konsert, og vi ble kjempefornøyde 🙂 Dirigenten vår var også kjempefornøyd 🙂 Vi har hatt et kjempemorsomt år med flere morsomme og minnerike konserter, og jeg gleder meg kjempemasse til høsten 🙂     Nå skal noen uker med kjempeherlig sommerferie nytes før oppstart av nytt semester i august.     Torsdag 22.06.2017 om kvelden skal jeg først på styremøte kl.18.00 i katteklubben, og etterpå medlemsmøte. Vi holder på med planlegging og siste hånd på verket på vår jubileumsutstilling 08.07 - 09.07.2017 🙂 I år fyller vi i katteklubben 30 år, og det skal markeres på katteutstillingen 🙂     Nå er det mer eller mindre sommerferie, og det er kjempeherlig 🙂 Jeg skal nyte dagene, trene, øve på fløyta, ha noen fløytespillejobber og nyte godværet 🙂 Ikke noe er som å kose seg ute på verandaen en solfylt sommermorgen med kaffe, frokostsmoothie og avisen.     Jeg ønsker å dele noen bilder med dere som jeg tok på Brekstad og Bjugn på sangerstevnet 🙂 Håper dere liker bildene mine 🙂    

Defilering i Bjugn lørdag 17.06.2017 🙂

 
 

Bildet er tatt under defileringen på sangerstevnet 🙂

 
 

Defileringen inn på stevneområdet.

 
 

Sjetnekoret under defileringen 🙂

 
 

Foran hvert kor gikk en gutt fra fotballaget i Bjugn med skiltet med navnet på koret, og er er vår lille “ballgutt” med skiltet vårt 🙂

 
 

Offisiell åpning av sangerstevnet i Bjugn 2017 🙂

 
 

Hemne Songlag på scenen 🙂

 
 

Sjetnekoret på scenen under konserten i Bjugn Kulturhus lørdag 17.06.2017 🙂

 
 

Under sangerfesten lørdag 17.06.2017 ble det delt ut medlajer og nål for korsangerne. I Norges Korforbund gis det ut en nål for sangere som har sunget i kor i 25 år, en medlje for de som har sunget i kor i 40 år, 50 år og 60 år osv.

 
 

De fire korsangerne som hadde vært med i kor i 40 år har mottatt sine diplomer og sine medaljer 🙂

 
 

Hovedhuset hvor resepsjonen ligger på Hovde Gård.

 
 

Ute på området på Hovde Gård søndag 18.06.2017 🙂

 
 

Området på Hovde Gård på Brekstad.

 
 

Utsikt til hagen fra vinduet på hotellrommet vårt 🙂

 
 

Melhus Songlag på scenen under konserten i Bjugn Kulturhus 🙂

 
 

Damekoret Foseklang på scenen i Bjugn kulturhus 🙂

 
 

Damekoret Fosenklang med sangen “Helene Harefrøken” av Alf Prøysen 🙂 Det var virkelig balsam i ørene å høre damekoret, og de var kjempeflinke 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “KJEMPEKOSELIG SANGERSTEVNE I BJUGN 16.06 – 18.06.2017 MED GODE KORVENNER :)

 1. Tusen takk for sist 🙂 Det var koselig å ta en kafètur sammen 🙂

  Jeg håper formen din er bedre, og at du er på bedringens vei med forkjølelsen din. Begge jentene begynte sommerferien med forkjølelse og feber, men de er på bedringens vei nå 🙂

  Koselig innlegg å lese med fine bilder. Jeg har hørt fra andre som har vært på Hovde Gård at det skal være nydelig der.

  Det ser ut som om sangerstevnet ble vellykket, og det er alltid vemodig å reise hjem etter en vellykket helg 🙂

  Moro å få høre og se videoopptaket av damekoret, og de var jammen flinke 🙂

  Hvis været blir bra neste uke kan vi ta en utflukt til Korsvika eller Ringvebukta. Jeg har fri hele helgen, mandag og tirsdag. Vi holder kontakten.

  En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Selv tusen takk 🙂 Det var kjempekoselig med kafèturen ja, og det må ikke bli lenge til neste gang 🙂

   Jo da formen er bedre, men jeg hoster enda, og får litt feber til kvelden. Det går over, men andre jeg har hørt har hatt det samme har hatt det i 3-4 uker før de har blitt helt friske.

   Du aner ikke! Det var kjempefint på Hovde Gård, og du verden så herskapelig. Alt stod i stil 🙂

   Sangerstevnet var kjempeherlig og morsomt, og vi fikk høre kjempefin korsang fra mange kor 🙂

   Ja! Det gjør vi! Vi kan ta ting på sparket også vi 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdags kveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Det var kjekt å slå på datamaskinen nå, og finne et nytt og kjekt innlegg fra deg 🙂

  Jeg har min første ferieuke denne uken, og vi er på hytta vår på Halsa. I dag har vi vært ute hele dagen. Vi dro en tur ut med båten og fisket, og vi vi fikk da fisk 🙂 Vi skal være her til søndag. Deretter skal jeg jobbe i to uker før 2 nye ferieuker. Jeg trengte å reise på hytta for å slappe av, og det er avkobling å være her 🙂

  Yngstemann er på Scandiacup i Trondheim, mens de to eldste gutta er hjemme. Eldstemann jobber med sommerjobben sin. Da er det oss oldiser her 🙂

  Det er kjekt å lese at dere hadde det kjekt på sangerstevnet, og det var kjekt å få se bildene du har tatt. Vakre bilder 🙂 Herlighet så flinke den damegruppen var å synge. Det hørtes krevende ut spør du meg.

  Fin, fin kveld ønskes deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂

   Så kjempeherlig med ferieuke, og du må kose deg så mye. Håper været blir bra når du er på hytta 🙂 Det å være nær sjøen er jo rekreasjon, avslapping og meditasjon i seg selv.

   Kjempegøy å være på Scandiacupen da! Den cupen har virkelig utviklet seg gjennom årenes løp. Sikkert ikke så morsomt lengre for ungene deres å være med på ferie. Ungene begynner å bli voksne nå ja 🙂

   Det var kjempegøy på sangerstevnet, og det ble en helg med godt humør, godt samhold, masse fin korsang og mye latter 🙂

   Ja Fosenklang var en av de beste korene som jeg hørte på sangerstevnet 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Det va kanonkoslig innlægg å læs 🙂

  Æg huska fra kropsstevnan æg va med på kerr kult det va og det va kult å træff andre korpsvænna vi blei kjent med. Æg skreiv brev med to jenta i fra et anna korps på Østlandet som æg blei kjent med på en korpsfæstival. Vi holdt kontakt i mange år. Æg har funne dæm igjen på facebook og vi har fått kontakten igjæn.

  Kanonfine bilda fra korstævne du har delt og det e kanonartig å sjå bildan 🙂

  Æg ønska dæg ein fin ættermiddag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂

   Det er alltid kjempegøy på sangerstevner, og alltid like kjempekoselig å treffe sanger- og korvenner man har blitt kjent med 🙂

   Ikke minst er det kjempegøy å høre på andre kor, samt høre hva slags repertoar de har.

   Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge