PRØVDE Å JAGE VIRUSET LANGT TIL HAVS, MEN…

Juni måned går fort mot slutten, og det er en dag igjen av juni.
 
 
Hele forrige uke var det grått vær og regn. Det gjorde egentlig ikke så mye, for jeg hadde avtaler nesten hver dag med spillejobber på fløyta, sommeravslutning i koret og styremøter.
 
 
20.06.2017 var det sommeravslutning i koret, og nå har vi sommerferie frem til 22.08.2017. Det er kjempegodt de første ukene, men så begynner det å krible i sangstemmen etter å komme i gang igjen når august måned nærmer seg 🙂 Vi har kjempemasse morsomt å se frem til høsten 2017 i koret 🙂
 
 
Sommeravslutningen var kjempekoselig 🙂 Vi hadde kurvfest, og alle sammen tok med seg den maten de ønsket å spise, og så satte vi alt på et koldtbord 🙂 Lederen oppsummerte korhalvåret, og fortalte oss at stevnekritikken av koret hadde kommet, og den var vi kjempefornøyde med 🙂 Det var også quiz og allsang.
 
 
Torsdag etter jeg var ferdig med spillejobben på fløyta var jeg på styremøte og medlemsmøte i katteklubben jeg er med i, og vi holder på å forberede katteutstillingen vi skal arrangere 08.07 – 09.07.2017 🙂
 
 
Jeg følte meg ikke helg i 100% toppform da jeg kom hjem, og jeg hadde vondt i halsen. Kjente på kroppen at jeg holdt på å brygge på en forkjølelse. Bak i bordet jeg har ikke vært forkjølt på ett år!
 
 
Fredag 23.06.2017 om morgenen da jeg våknet hadde jeg litt forkjølelsesfeber. Jeg ringte fysioterapeuten min, og hun ba meg ta det med ro med treningen når jeg var forkjølt og hadde feber. Det er ikke lurt å trene når man er forkjølt med feber, og det er kropens signal at man skal ta det med ro.
 
 
Jeg lå på sofaen for det meste hele dagen og slappet av, så på TV og hørte musikk. Mannen min reiste på hytta til søsteren min og mannen hennes sammen min svigerbror og min yngst nevø. De skulle få ferdig taket på anekset.
 
 
Lørdag 24.06.2017 lå jeg på sofaen under pleddet hele dagen, og jeg sov for det meste gjennom hele dagen. Våknet kl.08.00. Gikk på stua og la meg. Sov til kl.12.00, og stod så opp og laget meg en grønn smoothie (vitaminbombe) før jeg la meg igjen. Deretter sov jeg til kl.17.00 før jeg stod opp og tok meg en dusj. Om ettermiddagen satt jeg i sofaen under pleddet, så på TV’n og tok livet helt med ro. La meg i rett tid på lørdagskvelden. Jeg er den personen som sover mye når jeg har lett feber og er forkjølt
 
 
Søndag 25.06.2017 kjente jeg meg i bra form på dagen, og takket ja til å være med søsteren min på besøk til moren vår. Vi hadde et par kjempekoselige timer hos min mor 🙂 Om ettermiddagen kom mannen min hjem fra hytta. Jeg var egentlig i ok form hele søndag, og jeg hadde planen klar for å dra og trene på tirsdag!
 
 
Mandag 26.06.2017 hadde jeg litt småfeber hele dagen. Jeg fant fort ut at kroppen hadde ikke godt av å trene. Fysioterapeuten min sier at man skal ikke trene når man har feber. I tillegg begynte jeg å hoste. Om kvelden hadde vi i Abyssiner- og somaliringen (interesseklubben for oss som har abyssinere og somali) styremøte på Skype. Styremøtet gikk kjempebra 🙂
 
 
Jeg har hatt feber litt opp og litt ned, og jeg har tendens til løs bronkitthoste. I morgen skal jeg få se og få kommet meg til fastlegen min. Jeg mistenker at det er bronkitt. Etter at jeg tok mandlene høsten 2002 får jeg alltid bronkitt når jeg blir forkjølt. Bedre å få det undersøkt før vi begynner helgen.
 
 
I dag 29.06.2017 var vi fire stk fra styret i katteklubben jeg er med i som møtte opp i studioet i Radio Trondheim kl.08.30. Vi hadde med oss en katt hver. Lederen i klubben hadde med seg sin maine coon hunnkatt, det ene styremedlemmet hadde med seg ragdollen sin og devon rexen sin og jeg hadde valgt ut Dixie Rose til å bli med. Vi snakket om katteklubben vår, reklamerte for katteutstillingen vi skal ha neste helg og litt om rasene våre 🙂
 
 
Hvis dere ønsker kan dere høre intervjuet her: https://soundcloud.com/radiotrondheim/katteklubben-midt-norge-pa-besok
 
 
Jeg kom hjem kl.10.00. Når jeg kom hjem øvde jeg på fløyta, men det måtte jeg gi opp, for jeg hostet mer enn hva jeg fikk frem en tone. Har kost meg ute på verandaen. Været er kjempefint, og vi har hatt det kjempefint i 2-3 dager nå 🙂 Sommeren er kjempeherlig 🙂 Det er tungt å være forkjølet med småfeber når det er sommer, men jeg priser meg lykkelig at endelig får vi sommer, sol og varme 🙂
 
 
Lørdag 01.07.2017 står det dusjing av kattene mine før utstillingen neste helg. Søndag 02.07.2017 kl.15.00 skal vi 5 års dag til gammeltanteungen min 🙂
 
 
Nå nyter jeg de kjempeherlige sommerdagene, for jeg elsker sommeren 🙂 Det er også kjempekoselig å sitte ute på verandaen en varm og fin sommerkveld, og se på solnedgangen 🙂
 
 
Jeg har ikke fått fotografert så mye den siste uken, men noen nye bilder skal dere få se likevel 🙂 Håper dere liker dem 🙂
 
 

Maten på kurvfesten til koret tirsdag 20.06.2017 🙂 Så ikke dette godt ut eller?

 
 

Grønn smoothie med masse vitaminer opp i: Saften av 1 1/2 appelsin, saften av 1/2 sitron, kålblader, ett helt eple (alt etter hvilken sort eple du liker), 4 biter frossen spinat og ingefær etter smak og behag.

 
 

Remedier til å prøve og jage forkjølelsesviruset langt til havs!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “PRØVDE Å JAGE VIRUSET LANGT TIL HAVS, MEN…

 1. Såååå råkoselig innlegg snuppa mi;))

  Det er både godt og vemodig med avslutning før sommeren og jul.

  Men vi lærerkollegaene dro til stranda og grillet på vår sommeravslutning. Og det var råkoselig;)) Men trist også. For tre av kolleagene jeg har jobbet sammen med skal slutte. En går av med pensjon. Og de to andre har fått seg nye lærerjobber ved andre skoler. Jeg kommer til å savne dem. For vi har hatt et bra trinnteam;))

  Åhhh seee på all den gode maten dere hadde på avslutningen med koret. Gjett om jeg ble sulten nå;)) Og jeg forstår at dere hadde en fin kveld;))

  Jeg forstår at dere har mye å holde på med nå før utstillingen neste helg;)) Utstillinga deres er en uke for tidlig. Yngstedatteren og jeg kommer opp til Trondheim lørdagen etter utstillinga deres. Og vi blir i Trondheim i to uker. Mannen min jobber til slutten av juli. Sønnen vår skal jobbe i sommerjobben sin. I år skal han og kameratene hans på forskjellige festivaler. Eldstedatteren skal jobbe i fire uker. Hun har igjen to uker av sommerjobben sin. Og hun og noen venninner reiser til Kypros i midten av juli. Jeg rågleder meg til å treffe deg når jeg kommer hjem;))

  Sååå råleit å bli syk nå på sommeren da. God bedring;)) Forkjølelsen har herjet både blant elevene og lærerne siste ukene før sommerferien;)) Jeg har holdt meg frisk. Og heldigvis får jeg si;))

  Den smoothien der. Nei takk;)) Den så ikke fristende ut.

  Hihihi;)) Råartig å høre opptaket med dere;)) Jeg koste meg masse når jeg satt og hørte lydopptaket;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..En liten oppdatring fra april og mai 2017.My Profile

 2. Hærre gud kerr god mat det så ut som dokker hadd på avslutninga. Du snakke om litt av ett koldtbord 🙂

  Kerr kost med sånn avslutning. Æg huska kerr kost det va med sommeravslutningan og juleavslutningan da æg gikk på skola. Vi gjord så mye kost da.

  Æg også har vør forkjølt og det sitt i enda i. Det har gått tre uka sida æg ble forkjølt. God bedring og æg håpa at det ikkje tar så lang tid tel dæg.

  Æg lika grønn smoothie og det lag æg mæg ofte.

  Æg ønska dæg ein fin dag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

 3. Nei det var ikke kjekt å lese at du ble syk. Men jeg håper du er på bedringen vei. Gubben ble syk på onsdag, og han har lagt i tre dager. I dag er han oppe, men han er ikke helt i form. Jeg skulle kanskje prøvd å lage en slik grønn gugge som det du laget det, men jeg er redd det vil bli skilsmisse med øyeblikkelig virkning 🙂 Ha ha ha ha 🙂 Jeg har hørt at det går et langvarig forkjølelsesvirus, for flere på jobben min har hatt det. De har vært syke i vel 3 uker før det har sluppet taket.

  Kjekt å lese om gjøremålene du har hatt i det siste, og bildet av maten på bordet så ut som rene herremåltidet. Du snakker om mye god mat der 🙂

  I morgen reiser vi hjem fra hytta. Jeg skal jobbe i to uker til før vi skal ha nye to ferieuker. Det har vært kjekt med denne ferieuken, og været klaffet bra 🙂

  Fin, fin helg til deg, mannen din og kattene 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge