KJEMPEFIN OG VÅRLIG START PÅ APRIL MÅNED, BLOGGOPPDATERING OG NYE BILDER :)

Du verden for en kjempefin og nydelig vårdag det har vært i hos oss i Trondheim 🙂 Det har vært sol fra skyfri himmel, og vi hadde et fint vårvær i går også. Nå får vi tro det betyr at våren er på vei, men vi bor i Trøndelag, og da er alt mulig. Vi må være forberedt på at vi kan våkne til nysnø i morgen tidlig. Uansett så går det mot vår, og det er kjempeherlig 🙂
 
 
Vi skriver april måned, og april er en kjempeherlig måned. Tenk at vi går mot vår da 🙂 Våren er en kjempeherlig årstid. Tenk alt i naturen våkner til nytt liv. Blader på busker og trær blir grønne, gresset blir grønt, trekkefuglene kommer tilbake og naturen får nytt liv
<3 🙂
 
 
Det eneste ankepunktet jeg har er at jeg ser på møkkete vindusruter på stua. Rett ved oss har de bygget 5 boligblokker i vinter. I hele vinter har det vært anleggstrafikk i form av gravemaskiner og lastebiler som har kjørt frem og tilbake. Anleggs- og byggearbeidet har ført til at vinduene våre er tvers igjennom møkkete. De er ikke ferdige på tomten før alt skal være innflytningsklart til 01.06.2019. Det er egentlig ikke noe vits i å vaske dem nå siden de blir like møkkete igjen om noen dager. Likevel tror jeg at jeg skal vaske dem til påske.
 
 
Det hadde vært litt fint å få se klart ut 🙂 Nå er de så møkkete at det kan ikke beskrives. Festlig å bo så nære en byggetomt! Det har gått bra, men det verste var når de holdt på med spuntingen i begynnelsen av byggeprosessen. Takk og lov gjorde de seg ferdig med den på en uke!
 
 
Siden sist har dagene løpt fra meg, og det har vært noen travle dager med mange forskjellige gjøremål.
 
 
Det går kjempefint med dietten og treningen min, og jeg merker på klærne at de sitter løsere. Slikt gir kjempestor motivasjon.
 
 
Målet for meg er å trene 3 ganger i uken. Da trener jeg to helkroppsøkter og en en overkroppsøkt, og det er jeg kjempefornøyd med 🙂
 
 
Forrige uke fikk jeg fikk jeg nye øvelser jeg skal gjøre på styrkeprogrammet. To av øvelsene foregår i slynge og en øvelse på medisinball. Disse tre øvelsene går på kjernemusklaturen. siste øvelsen var markløft.
 
 
Forrige uke fikk jeg fikk jeg nye øvelser jeg skal gjøre på styrkeprogrammet. To av øvelsene foregår i slynge og en øvelse på medisinball. Disse tre øvelsene går på kjernemusklaturen. siste øvelsen var markløft.
 
 
Da ble jeg kjempefornøyd, og fysioterapeuten sa hun var imponert. Hun sa det var en av de tyngste slyngeøvelsene som finnes. Så fikk jeg to øvelser til jeg skal gjøre. Den ene er ryggøvelse over medisinball, og den andre er markløft.
 
 
Fysioterapeuten sier at slyngeøvelsene er noe av de tyngste som finnes, og hun var mektig imponert at jeg klarte å gjøre 10×3 av øvelsene. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er kjempestolt av meg selv 🙂
 
 
På markløft må jeg øve teknikk før jeg kan legge på vekter. Teknikken må sitte 100%. Disse nye øvelsene mine gjør det enda mer motiverende å trene 🙂 Jeg skal fortsette å trene 3 ganger i uka, men får ikke dårlig samvittighet hvis det blir to ganger i uka.
 
 
Jeg merker framgangen kjempegodt, og jeg økte antall kg på øvelsene i mars, og denne uka økte jeg igjen 🙂
 
 
På søndag skulle jeg ta på meg en av mine svarte penbukser, og jeg prøvde på meg den nyeste. Den satt ikke på kroppen for å si det slik, for den ramlet ned, og satt ikke på i det hele tatt! Da jeg kjøpte den var den akkurat passe til meg. Buksen er jo kjempefin i seg selv, men den var for stor. Slike små ting er det som er motivasjon med stor M 🙂
 
 
Som dere vet er det langt utenfor min komfortsone å dele bilder av meg hvor jeg poserer foran et speil. Her om dagen gikk jeg utenfor min komfortsone og tok et bilde som jeg tenkte å vise dere i dette innlegget. Det er så langt utenfor min komfortsonen, men jeg skal gjøre det.
 
 
Lørdag 30.03.2019 på ettermiddagen var mannen min og jeg på besøk hos mor en tur. Vi drakk kaffe, satt og pratet og hadde en kjempekoselig ettermiddag. Formen til min mor var helt ok. Vi merker at hun ikke henger med, og kobler ut, men det viktigste er at hun har det bra, og at hun er trygg.
 
 
Søndag 31.03.2019 om kvelden var vi i bursdagsselskap til en kamerat av mannen min. Det var kjempekoselig å treffe ham og familien igjen. Vi koste oss med kaffe og kaker, og vi satt og pratet 🙂
 
 
I går tirsdag 02.04.2019 var det korøvelse, og hjelpe meg så fort det går frem til vi skal ha konsert i mai. Ukene flyr, og jeg vet hva jeg skal gjøre i påsken. Det blir å pugge tekst det!
 
 
19.03.2019 om kvelden etter korøvelsen var ferdig var det mange sms’er fra familie, slekt og venner som gratulerte oss med ny sofa. De hadde sett mannen min og meg på “Oppgrader” igjen! Jeg visste at det kom i reprise da jeg kjente igjen de som var med i programmet før oss. Opptaket ble gjort i September 2011, og det ble sendt for første gang i desember 2011.
 
 
Tror dette må være 8-9 gangen det blir sendt i reprise! Fremdeles er det jo noen av vår familie, slekt og venner som ikke har sett programmet. Fremdeles blir folk like overrasket hver gang episode blir sendt på TV 🙂 En tidligere korsanger som var med i koret vårt sendte mannen min et bilde av det periodiske system på sms til ham 🙂
 
 
Det nærmer seg påskeferie, og jeg har fått to spillejobber på fløyta i påsken. Skal spille skjærtorsdag og langfredag. Synes det er kjempekoselig å spille ved gudstjenester i høytidene, for det er en kjempefin og god stemning :)¨
 
 
Jeg føler meg så privilegert som får lov til å holde på med alle mine interesser som gir meg kjempemasse glede 🙂 Selv om jeg er 80% uføretrygdet får jeg lov til å ta på meg spillejobber på tverrfløyta, og det betyr at jeg få lov til å jobbe med musikk som er utdannelsen min. Jeg får lov til å bruke tiden på meg selv på trening, og trening har blitt en kjempestor interesse for meg. Fotografering , skriving og håndarbeid er også noen av mine store interesser som jeg storkoser meg med. Sist men ikke mint så har jeg kattene som sprer kjempemasse glede, latter og kjærlighet <3 🙂
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder som jeg har tatt i det siste, og jeg håper dere liker bildene mine 🙂
 
 

Økte i gangfart på tredemøllen til 4,4 km/t 🙂

 
 

Økte også i vekt på leggpress til 95,3 kg 🙂

 
 

Seated leg curl 3×15 🙂

 
 

Leg extension 3×9 🙂

 
 

Kjempegod lunch etter trening 🙂

 
 

Noe av det beste på diett er speltlompepizza 🙂

 
 

Bilde av meg selv tatt mai 2016.

 
 

Bilde av meg selv etter trening, og bildet ble tatt forrige uke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “KJEMPEFIN OG VÅRLIG START PÅ APRIL MÅNED, BLOGGOPPDATERING OG NYE BILDER :)

  • Mona Iren: Tusen takk for det 🙂 Det var kjempekoselig å høre 🙂 Er kjempefornøyd med det jeg har klart, og jeg er kjempemotivert videre 🙂 Fastlegen og fysioterapeuten mener jeg har gjort det helt rett med vektnedgang, for det aller beste er å ta det i rolig tempo.

   Kjempekoselig at du likte bildene mine.

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 1. Vært grått her i dag, men meldt sol i morgen..elsker finvær..hehe.. 😊.. virker som du har mange interesser ja..fint å ha ting man «brenner»for.. Syns det var fine bilder av deg både pynta og i speilet..Ønsker deg en fin morgendag ☀️

  • Annebe: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂 Her har vi hatt det kjempefint fra torsdag til i dag med sol og blå himmel, og de fleste steder i byen har snøen allerede smeltet 🙂 Det er kjempeherlig 🙂 Jeg elsker våren 🙂

   Ja, jeg har mange interesser, og jeg stortrives med interessene mine 🙂 Føler meg kjempeheldig for at jeg får lov til å ta på meg spillejobber på fløyta, og jobbe med det som er hobbyen min 🙂

   He, he, he 🙂 Pyntet ti utkjuska og utvaska T-skjorte ja 🙂 Det tar jeg som et komplement 🙂

   Ønskr deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 2. Råkoselig innlegg;)) Herre gud sååå råååflink du har vært. Og det vises godt på bildet der du står i t-skjorten at du har gått ned. Jeg heier masse på deg. Og dette klarer du;)) Vær stolt av deg selv. Du gjør det på riktig måte slik du gjøre det. For kroppen din stabiliserer seg underveis.

  Når du klarer å gå ned så mye du har gjort beviser det at det er mulig for alle andre baren en vil jobbe for det;))

  Jeg er råstolt av deg;))

  Jeg prøvde å lage meg sånn speltlompepizza etter jeg spurte deg på facechatten. Det var rågodt;))

  Ha en fin ettermiddag snuppa mi;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Passert midten av februar og jeg har vinterferie;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit-vennen <3 🙂

   Folk sier at de ser det på meg nå, og det er kjempegøy 🙂 Blir kjempemotivert når jeg hører de sier det.

   Jeg er kjempestolt, og jeg gir meg ikke før målet er nådd.

   Fysioterapeut og fastlegen sier dette har jeg gjort helt rett, og det lureste er å bruke god tid på vektnedgang. Når jeg har nådd målet skal jeg ha en kostveileder som kan hjelpe meg å sette opp en kostholdsplan tilpasset meg. Jeg kommer fortsatt til å fortsette å trene. Treningen jeg har begynt med har kommet for å bli en del av meg 🙂

   Ja, ikke sant den speltlompepizzaen er god ja! Det synes jeg også.

   Trening er jo blitt en del av mine hovedinteresser, og jeg stortrives med treningen 🙂 Når jeg nå klarer øvelser som jeg ikke klarte for over ett år siden er det beviset nok for meg 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Det er bare å ta av seg hatten for jobben du har gjort. Jeg er imponert. Du må ha en viljestyrke av stål som har klart det. Det er himla stor forskjell på de to bildene dine 🙂

  Siden du har reumatisme er det spesielt imponerende av deg å trene som du har gjort. Du er et forbilde for alle med en kronisk sykdom. Alt handler om viljestyrke.

  Livsstilsendringen din har du gjort på en fornuftig måte når du har tatt god tid. Da vil du garantert holde vekten når du har nådd målet ditt.

  Jeg heiser flagget for deg 🙂

  Du må ha en fin ettermiddag 🙂

  Go’klem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Setter kjempestor pris på kommentaren din 🙂

   Jeg har blitt kjempemotivert underveis av små milepæler jeg har klart. Det i seg selv har motivert meg til å fortsette med trening og livsstilsendring.

   Som fysioterapeuten og fastlegen min sier mener de at jeg har gjort det helt rett, og at kroppen har det mye bedre av måten jeg har gjort det på enn hvis man raser fort ned. Da går man opp like fort.

   Kroppen har godt av å få en sjokolade i helgen, og det hjelper til å holde motivasjonen oppe! Det handler ikke om sjokoladen den ene dagen, men hele regnskapet totalt sett.

   Trening har blitt en viktig del av livet mitt, og jeg synes det er kjempegøy å trene. Noen dager har jeg mer smerter enn andre, og da må jeg lytte til kroppen å da det rolig. Det måtte jeg i dag da jeg skulle avslutte på tredemøllen. Da måtte jeg ned i tempo, for hælen var ikke samarbeidsvillig.

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge